ALLE DRAADLOZE SPEAKERS

Draagbare, draadloze Bluetooth®/Wi-Fi®-speaker

SRS-X88
Afbeelding van Draagbare, draadloze Bluetooth®/Wi-Fi®-speaker

whiteblack

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen
Afbeeldingen van Draagbare, draadloze Bluetooth®/Wi-Fi®-speaker
Afbeeldingen van Draagbare, draadloze Bluetooth®/Wi-Fi®-speaker
Afbeeldingen van Draagbare, draadloze Bluetooth®/Wi-Fi®-speaker
Afbeeldingen van Draagbare, draadloze Bluetooth®/Wi-Fi®-speaker
Afbeeldingen van Draagbare, draadloze Bluetooth®/Wi-Fi®-speaker
Afbeeldingen van Draagbare, draadloze Bluetooth®/Wi-Fi®-speaker
Muziek zoals de artiest die bedoelde

Geniet met hi-res audio van de verfijnde nuances van geluid van studiokwaliteit, met betere kwaliteit dan op cd's. Elk onderdeel, van signaal tot speaker, is ontworpen met passie voor muziek, zodat het bijna voelt alsof de artiest recht voor u staat.

Hoe audio met hoge resolutie werkt

Audio met hoge resolutie verwijst naar een reeks digitale processen waarbij de codering en het afspelen van muziek met hogere samplesnelheden plaatsvindt dan bij cd's.

44,1 kHz/16-bits [cd]
96 kHz/24-bits [HI-RES]
Ontwikkeld voor uitzonderlijk geluid

Twee supertweeters, twee mid-range speakers en een subwoofer van hoogwaardige materialen worden aangedreven door in totaal vijf krachtige versterkers, voor geluid dat als muziek in uw oren klinkt.

S-Master™ HX

De digitale S-Master™ HX-versterkertechnologie is ontwikkeld voor hi-res audio en vermindert vervorming en ruis over een groot frequentiebereik, voor rijk, vol geluid.

Rijkere muziek

DSEE HX™ zet uw bestaande muziek om naar geluidskwaliteit met een bijna hoge resolutie. Alsof u echt in de opnamestudio of concertzaal bent.

ClearAudio+

ClearAudio+ optimaliseert audio, zodat u uw muziek helder en met meer details kunt horen.

Geniet van elke noot

Traditionele versterkers met meer digitaal-naar-analoog-conversies verliezen kwaliteit. De S-Master is 100% digitaal: meer vermogen, geen vervorming, efficiënter, kleiner. De Digitale S-Master HX-versterker voor hi-res audio zorgt voor minder ruis en meer precisie voor hoge frequentiebereiken (boven 40 kHz).

Al uw gecomprimeerde bestanden herstellen

De Digital Sound Enhancement Engine (DSEE HX) schaalt uw gecomprimeerde digitale muziekbestanden (mp3, ACC, ATRAC en WMA) op naar bijna de kwaliteit van audio met hoge resolutie. DSEE HX herstelt hoge tonen die bij compressie verloren zijn gegaan en geeft uw digitale muziekbestanden een vol, natuurlijk geluid, dichter bij de kwaliteit van de oorspronkelijke opname.

LDAC: hoogwaardige draadloze audio

LDAC is een nieuwe audiotechnologie van Sony waarmee u via Bluetooth® draadloos kunt genieten van hoogwaardige audio. Omdat er drie keer zo veel gegevens worden verzonden, biedt LDAC een optimale draadloze luisterervaring voor al uw muziek.

AirPlay-audio
AirPlay-audio

Geniet van muziek via AirPlay-apparaten.

NFC™ One-touch en Bluetooth®
NFC™ One-touch en Bluetooth®

Tik om uw compatibele apparaat te koppelen via NFC en maak verbinding via Bluetooth® voor draadloze streaming.

Wi-Fi®-verbinding
DLNA-verbinding

Speel muziek af vanaf uw pc of server thuis.

Luister naar muziek in een andere kamer

Luister overal in huis naar hetzelfde geweldige nummer dankzij de multi-room-functie van de Sony | Music Center-app. Gebruik Sony | Music Center Link om bepaalde Soundbars en speakers van Sony te groeperen en vervolgens muziek van uw smartphone, pc of DLNA-netwerk of van verschillende muziekdiensten naar meerdere ruimten te streamen.

Eenvoudig toegang tot uw muziek

Geniet van eenvoudige toegang tot een grote verscheidenheid aan muziek en meer, dankzij Chromecast ingebouwd (voorheen Google Cast™) en Spotify Connect.

Chromecast built-in
Chromecast built-in

Stream muziek, online radio en podcasts vanaf je smartphone, tablet of laptop naar je audio-apparaat. Tik gewoon op de Cast-knop.

Spotify
Spotify Connect

Speel Spotify af via uw audio-apparaat en gebruik de Spotify-app als afstandsbediening.

Stream met Chromecast ingebouwd

Stream muziek, podcasts en radio via meer dan 100 audio-apps, waaronder Youtube Music en meer.

Al uw muziek bij elkaar

Maak streamen eenvoudig met de nieuwe Sony | Music Center-app

Met de Sony | Music Center-app beheert u eenvoudig en intuïtief uw luisterervaring. Installeer de Sony | Music Center-app op geselecteerde smartphones voor volledige controle over uw muziek, apparaatinstellingen en nog veel meer — en dat alles met één app.

Goeie connecties

Zit nooit meer zonder muziek. Geniet van One-touch draadloze toegang, maak een USB-verbinding om hi-res audio af te spelen of herontdek oude favorieten met verbeterde kwaliteit via een analoge verbinding. 

Uw muziek op uw manier

Meer luisteropties met brede codec-ondersteuning

De SRS-X88 is ontworpen voor ultiem luisterplezier en digitaal gemak. De speaker is compatibel met een groot aantal populaire codecs, gecomprimeerd en ongecomprimeerd, voor Mac® en pc.

Fraaie vormgeving

Definitive Outline-vormgeving

De indrukwekkende SRS-X88 combineert stijl met inhoud. De uitgesproken vorm is kenmerkend voor het Definitive Outline-concept en past perfect in uw interieur.

Minimalistische stijl, maximaal geluid

De SRS-X88 combineert compacte elegantie en een minimalistisch ontwerp en bewijst dat er geen grote speakers nodig zijn voor een krachtig geluid.

Past overal

Of u de speaker nu in uw keuken, woonkamer of slaapkamer zet, de SRS-X88 is met zijn stijlvolle ontwerp een elegante aanwinst voor elke kamer.

Specificaties en kenmerken

Geef de kwaliteit van je muziek eenvoudig een boost met de SRS-X88, de compacte draadloze speaker voor hi-res audio. Geniet van je muziekbibliotheek, of dit nu via je smartphone, pc of een muziekdienst is. Twee supertweeters, twee drivers voor de middentonen, een subwoofer en twee passieve radiatoren zorgen voor een rijk, overweldigend geluid.
  • Geschikt voor audio met hoge resolutie

  • DSEE HX schaalt de audiokwaliteit van je muziek op naar hi-res audio

  • Digitale S-Master HX-versterker voor pure geluidskwaliteit

  • 5 speakers (2 Magnetic Fluid), 5 versterkers

  • Eenvoudige Bluetooth®-connectiviteit met NFC One-touch

Speakertype
2.1-kanaals
Speakerformaat
Supertweeter (voorzijde): Diameter van ca. 20 mm x 2 / Midrange: Diameter van ca. 40 mm x 2 / Subwoofer: Diameter van ca. 69 mm x 1
Uitgangsvermogen
90 W
Aansluitingen in/uit
Ethernet, Ingang stereoministekker, USB-B, USB A
Frequentiebereik zender
20 - 20.000 Hz (met samplefrequentie van 44,1 kHz)
Wi-Fi®
Ja
AirPlay
Ja
Chromecast ingebouwd
Ja
Spotify Connect
Ja

Inhoud van de verpakking

Afstandsbediening (RMT-CX9), Netspanningsadapter, AAA-batterijen voor de afstandsbediening, Verwijdertool voor speakerrooster, Wi-Fi®-opstartgids, Gebruiksaanwijzing, Garantiekaart

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers