ALLE DRAADLOZE SPEAKERS

Draagbare, draadloze Bluetooth®/Wi-Fi®-speaker

SRS-X99
Afbeelding van Draagbare, draadloze Bluetooth®/Wi-Fi®-speaker

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen
Afbeeldingen van Draagbare, draadloze Bluetooth®/Wi-Fi®-speaker
Afbeeldingen van Draagbare, draadloze Bluetooth®/Wi-Fi®-speaker
Afbeeldingen van Draagbare, draadloze Bluetooth®/Wi-Fi®-speaker
Afbeeldingen van Draagbare, draadloze Bluetooth®/Wi-Fi®-speaker

Kenmerken

Hi-res audio 

Sony heeft een aantal technologieën bij elkaar gebracht om de ultieme audio-ervaring te leveren, van opname tot speaker. Bij hi-res audiobestanden reproduceren de digitale versterker en speciale tweeters elke subtiele nuance, zodat je elke noot hoort zoals de artiest die had bedoeld. Bij mp3's schaalt digitale verwerkingssoftware gecomprimeerde muziek op om verloren details te herstellen. 

2.1-kanaals systeem voor krachtige audio 

154 W aan krachtig geluid uit een 2.1-kanaals speakersysteem. Twee mid-range Magnetic Fluid-speakers leveren pure, heldere vocalen en complexe melodieën, ondersteund door supertweeters met brede verstrooiing die voor heldere hoge tonen en een grootse geluidsweergave zorgen. Een krachtige woofer werkt samen met passieve radiatoren voor een daverende bas. Je kunt dus ongeacht het volume genieten van heldere, krachtige audio. 

Geef je basgeluid een boost met een woofer en dubbele passieve radiatoren

Stevige baslijnen uit een compacte speaker. Dubbele passieve radiatoren werken samen met de woofer en reageren op luchtbewegingen door de speaker, waardoor er kunstmatig ruimte in de speakerkast ontstaat. Door deze ruimte kan er meer lucht door de speakers stromen, waardoor nog kleinere units superieur geluid kunnen leveren, vooral bij lage frequenties. 

Magnetic Fluid-speakers: helderder, krachtiger geluid 

Door conventionele dempers weg te nemen en te vervangen door Magnetic Fluid-speakertechnologie, is er sprake van aanzienlijk minder ruis en vervorming, met als resultaat helderdere en krachtigere audio dan ooit tevoren. Magnetic Fluid-technologie is oorspronkelijk ontwikkeld voor NASA. Dankzij deze technologie passen efficiëntere speakers met geweldig geluid in een kleinere ruimte: ideale compacte, hoogwaardige speakers dus. 

Supertweeters 

Door supertweeters op de voorzijde en bovenzijde van de speaker te monteren heeft Sony een groot geluidsveld gecreëerd dat de kwaliteit over het gehele gebied behoudt. Het vormt de perfecte aanvulling voor de hoogfrequente energie van je hi-res audio, ongeacht de positie van de speaker. 

Digitale S-Master HX-versterker 

De ingebouwde digitale S-Master HX-versterker haalt het beste uit je hi-res audio. Ruis die je doorgaans hoort bij hoge frequenties wordt verminderd zodat je kunt genieten van een helder en contrastrijk geluid.

DSEE HX herstelt je muziekbestanden

Kies voor meer dan cd-kwaliteit. DSEE-HX bouwt voort op onze eigen DSEE-technologie en schaalt gecomprimeerde audiobestanden op naar een niveau dat dichter bij hi-res audio ligt. Door de subtiele details van de originele opname te herstellen die tijdens het compressieproces verloren zijn gegaan, levert DSEE HX een rijke audio-ervaring van studiokwaliteit. 

ClearAudio+™ verrijkt je muziek

Clear Audio+™ is een unieke technologie waarin de over meerdere generaties ontwikkelde expertise van Sony op het gebied van digitale signaalverwerking en het perfectioneren van geluid is toegepast, wat een rijke en hoogwaardige luisterervaring oplevert. 

Kwalitatief hoogwaardige draadloze streaming 

LDAC is een nieuwe audiotechnologie van Sony waarmee je via Bluetooth® draadloos kunt genieten van hoogwaardige audio. Omdat 3x zo veel gegevens worden verzonden, biedt LDAC een optimale draadloze luisterervaring voor al je muziek. 

One-touch listening om muziek direct af te spelen

Met Near Field Communication-technologie (NFC) behoren bekabelde verbindingen en ingewikkelde instellingen tot het verleden. U hoeft alleen uw smartphone of ander apparaat met NFC-functionaliteit* bij de N-markering op het apparaat te houden en uw muziek aan te zetten. Geen NFC? Geen probleem. U kunt de apparaten ook handmatig via Bluetooth® koppelen. *Bekijk compatibele apparaten

Compatibele apparaten zoeken

Er hangt muziek in de lucht 

Dankzij de mogelijkheid om audio te streamen via Wi-Fi® kun je genieten van je favoriete iTunes-inhoud via AirPlay-apparaten en heb je toegang tot muziekbestanden op je DLNA-compatibele pc of Home Media Server. 

Geef je muziek de ruimte en luister in meerdere kamers

Vul je huis met het geluid van je favoriete nummers dankzij multi-room listening. De functie voor multi-room listening bestaat uit modi zoals de Group-modus, waarbij dezelfde muziek gelijktijdig via meerdere speakers wordt afgespeeld, en de Single-modus, waarbij er verschillende muziek uit verschillende speakers kan worden afgespeeld.

Breng je muziek bij elkaar met Sony | Music Center

Download Sony | Music Center voor je smartphone of tablet en neem de controle over je muziekcollectie. Maak verbinding via Bluetooth® of Wi-Fi® en je hebt direct naadloze toegang tot al je favoriete nummers, ongeacht of deze op je pc, server of favoriete online muziekdienst staan. De app kan ook worden gebruikt om geluidsinstellingen aan te passen, zodat je gegarandeerd kunt genieten van geweldige, gebalanceerde audio, en om het luisteren in meerdere kamers te regelen. 

Subtiele en intuïtieve bediening 

De SRS-X99 is geavanceerd en gebruiksvriendelijk in vorm en in functie. In het glazen bedieningspaneel zitten onopvallende aanraakgevoelige knoppen die oplichten als je je hand erboven houdt. Je profiteert ook van eenvoudige bediening en Bluetooth®-koppeling zonder dat dit ten koste gaat van de minimalistische stijl. 

Compatibele indelingen 

Naast mp3 en AAC ondersteunt de SRS®-X99 ook diverse audiobestandstypen met hoge resolutie. Dit zijn onder andere: FLAC, WMA en LPCM (WAV, AIFF). 

Definitive Outline-vormgeving 

Een glad oppervlak en strakke lijnen zorgen ervoor dat deze slanke schoonheid past bij elk interieur en toch de aandacht trekt door minimalistische verfijning. De uitgesproken vorm is kenmerkend voor de Definitive Outline-vormgeving. 

Dé manier om muziek naar je speakers te zenden

Met Chromecast ingebouwd kun je jouw favoriete muziekapps naar je speakers streamen vanaf je persoonlijke apparaat. Druk op de Cast-knop in een muziekapp op je Android-telefoon of -tablet, iPhone, iPad, Mac®, Windows-laptop of Chromebook en selecteer een speaker of een groep speakers om aan de slag te gaan.

Zorg voor een goede verbinding met USB-A en USB-B 

Sluit al je favoriete apparaten op de draadloze speaker aan via de twee verschillende USB-poorten. Een USB-A-poort is ideaal voor het aansluiten en opladen van mp3-spelers, iPhones en iPads, en ook voor USB-sticks, om hi-res audio en mp3-bestanden te streamen. De tweede poort is USB-B voor pc-aansluiting. Hiermee kun je digitale bestanden rechtstreeks vanuit je muziekbibliotheek op de pc afspelen, zonder signaalverlies. 

Specificaties

De uitzonderlijke helderheid van hi-res audio voor elk nummer, plus hoogwaardige draadloze streaming. Dat is de gestroomlijnde draadloze SRS-X99-speaker. Door technologische hoogstandjes te combineren met een prachtige vormgeving, kunnen we je één elegante speaker bieden die superieur geluid produceert en de perfecte aanvulling vormt voor elke leefruimte. 
  • Geschikt voor hi-res audio 

  • DSEE HX schaalt de audiokwaliteit van je muziek op naar hi-res audio

  • Digitale S-Master HX-versterker voor pure geluidskwaliteit 

  • 7 speakers (2 Magnetic Fluid), 8 versterkers

  • Eenvoudige Bluetooth®-connectiviteit met NFC™ One-touch

Speakertype
Supertweeter (bovenzijde): diameter van ca. 19 mm x 2 / Supertweeter (voorzijde): diameter van ca. 19 mm x 2 / Middenbereik: diameter van ca. 50 mm x 2 / Subwoofer: diameter van ca. 94 mm x 1
Uitgangsvermogen
154 W
Aansluitingen in/uit
Ingang stereoministekker, USB
Wi-Fi®
Ja
AirPlay
Ja
Chromecast ingebouwd
Ja
Spotify Connect
Ja

Inhoud van de verpakking

Afstandsbediening, AAA-batterijen (voor afstandsbediening), AC-netsnoer, Reinigingsdoek, Verwijdertool voor speakerrooster

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen en awards

Meningen van gebruikers