€ 700,00

(inclusief btw)
8

4.0 gebaseerd op 8 klantbeoordelingen

4
1
2
1
0
Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

8 klantbeoordelingen

0

Voldoende

SRS-X99 29-06-2019 door TE_System

Een zeer mooie box maar doet moeilijk om met het WiFi te verbinden. De geluidskwaliteit is top maar ik mis nog wat ambilight om deze box helemaal tot leven te brengen

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

0

1

0

Weinig gebruiksvriendelijk!

SRS-X99 09-02-2019 door CdeP

De speaker moet met een smartphone worden bediend. De bijgeleverde afstandsbediening is ontoereikend. De app Music Center in combinatie met Chromecast is omslachtig. Het ontbreken van instelbare keuzetoetsen op de speaker of afstandsbediening is een groot gemis.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

Uitstekende weergave

SRS-X99 06-09-2018 door Jo27

Ik had al een SRS-X9 waarover ik heel tevreden was. Nu de prijs voor een X99 gunstig was, heb ik zonder aarzelen een exemplaat aangeschaft.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super

SRS-X99 15-12-2017 door fverscho

Super geluid in een (redelijk kleine box. Mooi design.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima stereo geluid

SRS-X99 14-07-2017 door jwk01

In een niet al te grote ruimte zocht ik een prima wifispeaker. De test uit de Consumentengids en de reviews waren voor mij aanleiding om deze speaker aan te schaffen. Installatie heel eenvoudig (een kind kan de was doen) en een geluid om te 'zoenen'

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

2

0

0

Goed gebalanceerd geluid

SRS-X99 26-11-2016 door PdGr

Voor het aansluiten op het netwerk is het nodig om de gebruiksaanwijzing erbij te pakken. Na het installeren van de app kan via de telefoon of tablet de speaker goed aangestuurd worden. Handig dat er een afstandbediening bij zit. Het geluid is goed. Ik heb vooraf in de winkel een aantal merken vergeleken, maar het geluid van deze speaker was toch het meest zuiver en het beste in balans. Ik gebruik de speaker het meest om Spotify te beluisteren via de wifi. Qua uiterlijk is het niet de mooiste speaker.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

2

1

0

Vaak verbindingsproblemen.

SRS-X99 10-03-2016 door Johan1103

Ik heb een wireless speaker Sony SRS-X99 gekocht die goed geluid geeft wanneer hij verbonden is maar ik heb nog steeds erg veel verbindingsproblemen wanneer ik wissel van bv Spotify naar Tunein. Wifiverbinding met Spotify goed maar wanneer ik Tunein inschakel krijg ik de melding Incompatible stream. Na veel heen en weer geschakel, doet Tunein het maar probleem blijft bestaan.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Slecht

0

3

0

Zeer tevreden klant.

SRS-X99 04-01-2016 door Old John

Heb vorige maand de Sony SRS-X99 gekocht, gebruik hem dagelijks, zowel draadloos vanaf mijn laptop middels "Media Go", alsook vanaf mijn Samsung tablet en smartphone via bluetooth. Ook onze televisie speelt over deze speaker (met gebruik van een D/A converter). De connectiviteit is groots. Het model, heel mooi. Het geluid, heb de afgelopen maanden geluisterd naar Bose, Sonos, Samsung, Heos, Bluesound, natuurlijk smaken verschillen, maar heb toch gekozen voor de Sony SRS-X99. Wat een schitterend geluid, een mooie "spelende" bas, een duidelijk midden en een sprankelend hoog. Al met al een zeer tevreden gebruiker (zonder Sony aandelen).

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

5

0