€ 120,00

(inclusief btw)
53

4.4 gebaseerd op 53 klantbeoordelingen

26
24
2
0
1
Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

53 klantbeoordelingen

0

Mooi geluid

SRS-XB20 10-06-2019 door Mpvdm

Heb hem nu een tijdje in bezit goed geluid en makkelijk te koppelen met anderen apparaten

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

De speaker kan niet harder dan de helft dan valthi

SRS-XB20 09-04-2019 door JurZy

Ik vind het goed geluid alleen jammer dat ik de speaker eerst helemaal moet opladen en dan pas kan ik ongeveer een uur op het hardste te kunnen zetten, en anders kan ik het volume niet harder dan de helft of de speaker valt uit.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede prijs kwaliteit

SRS-XB20 18-02-2019 door Alex72WW

Tevreden, goede geluidskwaliteit bij beperkt geluidsniveau. Mooie diepe bas ook bij laag volume. Bij echt hard afspelen is toestel minder geschikt. Batterij gaat lang mee, draadloos luister genot. Makkelijk te koppelen met bv ipad.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig!

SRS-XB20 06-01-2019 door Takkie

Heb dit gekregen als cadeau voor kerstmis en heb haar bijna elke dag gebruikt. Vol en duidelijk geluid. Toffe lichtjes als extra.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

leuk

SRS-XB20 18-10-2018 door Ward2470

Fijne tool voor presentaties bij kleine groep en voor thuis als draagbare box

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Lekker geluid

SRS-XB20 21-08-2018 door Bretts16

Pas gekocht, goed hard geluid maar de bas is bij zachter geluid veel beter dan bij hard geluid

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top!

SRS-XB20 23-07-2018 door ydeyim

Met een woord is hij top! Voordelig, duurzaam en goede kwaliteit!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima apparaat

SRS-XB20 07-07-2018 door ItisI

Een paar weken geleden de groene versie gekocht voor een zeer schappelijke prijs. App overtreft mijn verwachtingen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Muziek is prima. Spraak is slecht

SRS-XB20 07-06-2018 door Spectrocam2000

Wij hebben met dit apparaat mooie volle muziek ervaringen. De bas is helemaal niet nodig want die heeft deze uitvoering standaard al genoeg. Helaas is de grote tegenvaller de spraak. De hoge tonen worden door de lage tonen weggedrukt. Ik de winkel werd ons verteld dat je die met de app zelf kan regelen. Helaas is dat in zeer beperkte en echt onvoldoende mate mogelijk. Heel jammer.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goei ding

SRS-XB20 04-06-2018 door Ikke 22

Een paar weken in huis en moet zeggen ,voor die prijs is het een goei ding. Goed geluid en ruim voldoende volume. Ber er echt tevreden over. Er zouden wat meer lichteffecten op mogen zitten

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Ongelooflijk mooi geluid uit zo'n klein apparaat

SRS-XB20 02-06-2018 door Charl

Fijne box met veel mogelijkelijkheden, fraai geluid en makkelijk te verbinden.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Compact maar goed.

SRS-XB20 24-05-2018

Goed geluid voor een compacte speaker. Zeer goede bass-functie.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Superapparaat

SRS-XB20 17-05-2018 door Mista

Heel goed product. Goed geluid. Heb anderen ook zover gektegen dat ze deze speaker hebben gekocht

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Gemak en prima geluid

SRS-XB20 13-05-2018 door Hermanski46

Twee weken geleden. Het product voldoet aan mijn verwachtingen

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastisch geluid...

SRS-XB20 24-04-2018

Ik heb deze draadloze speaker twee weken geleden gekocht. Geweldig wat een basgeluid....

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Kwaliteit behuizing goed, geluid onder de maat

SRS-XB20 18-04-2018 door LJDD

De kwaliteit van het gebruikte materiaal is zeer goed. Het licht effect, uit te zetten indien gewenst, is leuk voor tijdens een feestje. Het geluid is echter onder de maat. Er komen nauwelijks midden en hoge tonen uit de speaker waardoor het klinkt alsof hij onder in een zak aardappelen ligt. Het geluid is erg dof en vlak. Echt geen aanrader. Voor veel minder geld kan je een betere speaker kopen.

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

4

0

Goeie speaker

SRS-XB20 18-04-2018 door Patje44

Heb ben kostent Zeer goede luidspreker Batterij gaat lang mee

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Verrassend goed geluid

SRS-XB20 17-04-2018 door Pieter W

Mooie compacte speaker met een verrassend goed geluid. Prima accu-duur. Voldoet volledig aan mijn wensen

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed apparaat, maar slechte handleiding

SRS-XB20 24-03-2018 door ruben48

Vorige maand gekocht maar, maar heb nog steeds problem met de werking als je meerdere apparaten met bluetooth hebt, die je hebt aangesloten op de speaker.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Goede vormgeving!

SRS-XB20 20-03-2018 door Buco888

Fantastisch geluid voor zo'n klein ding! Goede batterij duur.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Perfect voor buiten en vakanties

SRS-XB20 14-03-2018 door Zoetermeer2018

Wij gebruiken deze speaker voornamelijk in de zomermaanden buiten en tijdens vakanties om naar de radio/spotify te luisteren. De speaker is makkelijk te koppelen, geeft een mooi vol geluid (ook zonder extra bass) en de accu gaat echt lang mee. In noodgevallen is het ook mogelijk een powerbank aan te sluiten op de speaker. De bediening is makkelijk . De speaker heeft veel volume! Jammer is dat je deze speaker niet aan bv de HT-CT790 soundbar en SRS-ZR5 speakers kunt koppelen. koppelen aan eenzelfde speaker is wel mogelijk. De Sony app is eigenlijk overbodig voor deze speaker. De app zou meerwaarde hebben wanneer er een goede eq op zou zitten.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

Zeer mooi geluid

SRS-XB20 14-02-2018 door Teunke

Deze Bluetooth speaker vorige maand gekocht en al zeer vaak gebruikt, eenvoudig te koppelen met bv. je telefoon, Geluid is veel beter dan verwacht.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede prijs/kwaliteitsverhouding

SRS-XB20 06-02-2018 door papaluc

Nog niet alle aspecten van het toestel uitgeprobeerd. De klank, zeker extra bass, is niet slecht maar had ik beter verwacht.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer tevreden

SRS-XB20 06-02-2018

Fijn makelijk boxje. Makelijk te verbinden. Om de bass echt te benutten moet je de box dicht tegen iets aanzetten zodat de bass terugkaast. Dan perfect geluid.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Hoe geluid

SRS-XB20 27-01-2018

Een leuk uitziende box met een goed bassgeluid. Handig om mee te nemen of voor in de badkamer.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Superspeaker!

SRS-XB20 03-01-2018 door Jolien116

Heel warm geluid dat de volledige ruimte vult. Mooi design. Tot nu toe nog geen nadelen ontdekt.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

goede bass sound

SRS-XB20 03-01-2018 door Cloke

ik heb het nu een week in huis en ben er zeer tevreden over

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig apparaat

SRS-XB20 01-01-2018 door Camperpunt

Wij gebruiken de Bleutooth speler zowel thuis als in de camper. Heel handig en een prima geluid.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

top product

SRS-XB20 01-01-2018 door Tedius

Heb hem nu reeds 4 weken in mijn bezit, en kan niet anders zeggen de prijs pret verhouding is prima. Alleen had ik er graag een jasje cq etui bij willen zien tegen schade bij vervoer!

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed geluid met groot bereik

SRS-XB20 30-11-2017 door Hjong

Ik heb deze box gekocht om door het huis heen muziek te luisteren. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Grootbereik en goede geluidsweergave.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mee met de grote jongens...

SRS-XB20 28-11-2017 door dpPee

Fantastisch hoe deze kleine jongen de lage tonen in ere herstelt en de muziek zonder enige regeling optilt.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Voldoet goed aan mijn verwachtineng

SRS-XB20 07-11-2017 door L1947

Ben tevreden met dit product, voldoe voldoende aanijn verwachtingen

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

De muziek

SRS-XB20 05-11-2017 door bolkedebeer

Wel veel haperingen in de muziek b.v. als ik iets luistert van radio2 de klassiekers van vroeger dus gisteren zaterdag 4 november

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

0

0

0

Verbazingwekkend

SRS-XB20 05-11-2017

Wat zulke kleine speakertjes voor geluid kunnen produceren. Heb zelf de "extra bass" uitgezet, want het gaat me meer om de hoge tonen. Ze zijn makkelijk configureerbaar. (stereo)

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Ultra Bass TOP

SRS-XB20 04-11-2017 door Marc6204

Topproduct met veel gebruiksgemak en top geluid en dito looks.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

een heel goede speaker

SRS-XB20 17-10-2017

Heel prettig in gebruik en goed geluid en de aansluiting goed er mogen wel meer kabels bij met stekker.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

niet slecht

SRS-XB20 08-10-2017 door henk1234

3 weken in mijn bezit werkt prima, accu gaat zeker lang mee op normale volume, is robust, vol en krachtig geluid, het is natuurlijk geen PA speaker voor 100 man maar prima voor normale huiselijke omstandigheden

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Eenvoudig en snel voor gebruik

SRS-XB20 29-09-2017 door Iefje

Eenvoudige installatie maar kon geen tweede bluethoot verbinding maken met andere android gsm

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

mooie speaker van deglijke kwaliteit

SRS-XB20 25-09-2017 door woolej

Geweldige geluid uit een compacte draadloze speaker. Gewoon erg goed

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima klein handig speakertje

SRS-XB20 11-09-2017

Deze gekocht voor in de keuken en op vakantie mee te nemen. Erg handig en heel mooi geluid goede prijs kwaliteit verhouding

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed geluid en makkelijk te bedienen

SRS-XB20 05-09-2017 door Erwin1706

Recent aangeschaft en maak er veel gebruik van erg handig

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Supper!

SRS-XB20 31-08-2017 door wilfried emiel

Heerlijke muziek. Ver bereik. Eenvouwdig om het toestel te bedienen .

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

handzaam

SRS-XB20 23-08-2017 door Boemeltje

Ik heb deze voor mijn verjaardag gekregen, hij is uitgekozen op klein, handzaam en duidelijk knoppen.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Compact met veel geluid

SRS-XB20 19-08-2017 door Maas60

In Frankrijk gekocht voor op de camping. Maakt goed verbinding met Apple 7 plus. Eenvoudig te bedienen

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig geluid!

SRS-XB20 13-08-2017 door Janny19

Super tevreden met de Sony Bluetooth -speaker ,strak design en geweldig geluid.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima speaker

SRS-XB20 28-07-2017 door pvtrigt

Sinds een week in bezit. Werkt prima.Ik ben tevreden.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooi geluid

SRS-XB20 22-07-2017 door Westland

Zeer tevreden met de Sony, goed geluid. Ziet er mooi uit en makkelijk te koppelen.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Sprakeloos

SRS-XB20 19-07-2017 door Albertjma

Twee weken geleden heb ik Deze bleutooth speaker gekocht. Makkelijk aan te sluiten vond mijn ipad gelijk en ik kon muziek beluisteren wat een mooi geluid en goeie bas vermogen. Dit taad ik zeker mensen aan

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

fraaie uitvoering, goed geluid

SRS-XB20 05-07-2017

tevreden, klein en toch duidelijk geluid, zowel klassieke muziek als jazz.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Prachtige kwaliteit.

SRS-XB20 26-06-2017 door EricX3

Zéér tevreden van dit toestel. Top kwaliteit. Er zal nog wel een Sony in de toekomst aangekocht worden.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

super sound !

SRS-XB20 24-06-2017 door jpcertare

Ik heb dit leuke toestel meegenomen op vakantie en er veel plezier aan beleefd je kan zo je eigen feestje bouwen , op je kamer op het strand , waar dan ook een super aankoop doe zo verder Sony een tevreden klant .

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Compact met Top geluid

SRS-XB20 21-06-2017 door Ultra1

Ultra1: Gekocht via Lunenburg (Electro zaak), en direct bij kunnen gebruiken, vol warm top geluid, gebruiksvriendelijk, lange levensduur vd batterij (opladen via netstroom) leuk item: verlichting veranderd op de maat van de muziek.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zeer tevreden :)

SRS-XB20 18-06-2017 door Patrick dw

Gebruiksvriendelijk dankzij de app, mooi ontwerp, en mooi geluid

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0