€ 120,00

(inclusief BTW)
48

4.4 gebaseerd op 48 klantbeoordelingen

25
21
1
0
1
Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

48 klantbeoordelingen

0

Lekker geluid

SRS-XB20 21-08-2018 door Bretts16

Pas gekocht, goed hard geluid maar de bas is bij zachter geluid veel beter dan bij hard geluid

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top!

SRS-XB20 23-07-2018 door ydeyim

Met een woord is hij top! Voordelig, duurzaam en goede kwaliteit!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima apparaat

SRS-XB20 07-07-2018 door ItisI

Een paar weken geleden de groene versie gekocht voor een zeer schappelijke prijs. App overtreft mijn verwachtingen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Muziek is prima. Spraak is slecht

SRS-XB20 07-06-2018 door Spectrocam2000

Wij hebben met dit apparaat mooie volle muziek ervaringen. De bas is helemaal niet nodig want die heeft deze uitvoering standaard al genoeg. Helaas is de grote tegenvaller de spraak. De hoge tonen worden door de lage tonen weggedrukt. Ik de winkel werd ons verteld dat je die met de app zelf kan regelen. Helaas is dat in zeer beperkte en echt onvoldoende mate mogelijk. Heel jammer.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goei ding

SRS-XB20 04-06-2018 door Ikke 22

Een paar weken in huis en moet zeggen ,voor die prijs is het een goei ding. Goed geluid en ruim voldoende volume. Ber er echt tevreden over. Er zouden wat meer lichteffecten op mogen zitten

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Ongelooflijk mooi geluid uit zo'n klein apparaat

SRS-XB20 02-06-2018 door Charl

Fijne box met veel mogelijkelijkheden, fraai geluid en makkelijk te verbinden.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Compact maar goed.

SRS-XB20 24-05-2018

Goed geluid voor een compacte speaker. Zeer goede bass-functie.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Superapparaat

SRS-XB20 17-05-2018 door Mista

Heel goed product. Goed geluid. Heb anderen ook zover gektegen dat ze deze speaker hebben gekocht

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Gemak en prima geluid

SRS-XB20 13-05-2018 door Hermanski46

Twee weken geleden. Het product voldoet aan mijn verwachtingen

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastisch geluid...

SRS-XB20 24-04-2018

Ik heb deze draadloze speaker twee weken geleden gekocht. Geweldig wat een basgeluid....

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Kwaliteit behuizing goed, geluid onder de maat

SRS-XB20 18-04-2018 door LJDD

De kwaliteit van het gebruikte materiaal is zeer goed. Het licht effect, uit te zetten indien gewenst, is leuk voor tijdens een feestje. Het geluid is echter onder de maat. Er komen nauwelijks midden en hoge tonen uit de speaker waardoor het klinkt alsof hij onder in een zak aardappelen ligt. Het geluid is erg dof en vlak. Echt geen aanrader. Voor veel minder geld kan je een betere speaker kopen.

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

4

0

Goeie speaker

SRS-XB20 18-04-2018 door Patje42

Heb ben kostent Zeer goede luidspreker Batterij gaat lang mee

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Verrassend goed geluid

SRS-XB20 17-04-2018 door Pieter W

Mooie compacte speaker met een verrassend goed geluid. Prima accu-duur. Voldoet volledig aan mijn wensen

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed apparaat, maar slechte handleiding

SRS-XB20 24-03-2018 door ruben48

Vorige maand gekocht maar, maar heb nog steeds problem met de werking als je meerdere apparaten met bluetooth hebt, die je hebt aangesloten op de speaker.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Goede vormgeving!

SRS-XB20 20-03-2018 door Buco888

Fantastisch geluid voor zo'n klein ding! Goede batterij duur.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Perfect voor buiten en vakanties

SRS-XB20 14-03-2018 door Zoetermeer2018

Wij gebruiken deze speaker voornamelijk in de zomermaanden buiten en tijdens vakanties om naar de radio/spotify te luisteren. De speaker is makkelijk te koppelen, geeft een mooi vol geluid (ook zonder extra bass) en de accu gaat echt lang mee. In noodgevallen is het ook mogelijk een powerbank aan te sluiten op de speaker. De bediening is makkelijk . De speaker heeft veel volume! Jammer is dat je deze speaker niet aan bv de HT-CT790 soundbar en SRS-ZR5 speakers kunt koppelen. koppelen aan eenzelfde speaker is wel mogelijk. De Sony app is eigenlijk overbodig voor deze speaker. De app zou meerwaarde hebben wanneer er een goede eq op zou zitten.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

Zeer mooi geluid

SRS-XB20 14-02-2018 door Teunke

Deze Bluetooth speaker vorige maand gekocht en al zeer vaak gebruikt, eenvoudig te koppelen met bv. je telefoon, Geluid is veel beter dan verwacht.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede prijs/kwaliteitsverhouding

SRS-XB20 06-02-2018 door papaluc

Nog niet alle aspecten van het toestel uitgeprobeerd. De klank, zeker extra bass, is niet slecht maar had ik beter verwacht.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer tevreden

SRS-XB20 06-02-2018

Fijn makelijk boxje. Makelijk te verbinden. Om de bass echt te benutten moet je de box dicht tegen iets aanzetten zodat de bass terugkaast. Dan perfect geluid.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Hoe geluid

SRS-XB20 27-01-2018

Een leuk uitziende box met een goed bassgeluid. Handig om mee te nemen of voor in de badkamer.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Superspeaker!

SRS-XB20 03-01-2018 door Jolien116

Heel warm geluid dat de volledige ruimte vult. Mooi design. Tot nu toe nog geen nadelen ontdekt.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

goede bass sound

SRS-XB20 03-01-2018 door Cloke

ik heb het nu een week in huis en ben er zeer tevreden over

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig apparaat

SRS-XB20 01-01-2018 door Camperpunt

Wij gebruiken de Bleutooth speler zowel thuis als in de camper. Heel handig en een prima geluid.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

top product

SRS-XB20 01-01-2018 door Tedius

Heb hem nu reeds 4 weken in mijn bezit, en kan niet anders zeggen de prijs pret verhouding is prima. Alleen had ik er graag een jasje cq etui bij willen zien tegen schade bij vervoer!

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0