€ 120,00

(inclusief btw)
43

4.2 gebaseerd op 43 klantbeoordelingen

20
17
2
1
3
Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

43 klantbeoordelingen

0

Mooi en degelijk geluid

SRS-XB22 16-03-2020 door Albrechtl

Begin deze maand gekocht en heel tevreden ( tot nu toe )gebruik het vooral als ik in de tuin of buiten werk,batt. gaat lang mee en hij is stof en spatwater bestendig. Goede koop aan gedaan !

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

geen bluetooth mogenlijk

SRS-XB22 10-03-2020 door Edward Wommelgem

heb juist gekocht en géén bleutooth verbinding te maken !!!

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

Super geluid

SRS-XB22 02-03-2020 door Ma1L1n

Heel erg blij mee! Er komt een mooi en goed geluid uit. Samen met dezelfde soundbar van mijn dochter maken we er een "chain" van. Werkt echt hartstikke goed!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geen verbinding met Nokia 7plus mogelijk

SRS-XB22 29-02-2020 door Hilde67

Gelukkig wel via Ipad, anders had ik hem meteen weer weggedaan

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

Handig formaat!

SRS-XB22 27-02-2020 door JohannesMA

Aangekocht in functie van instuderen muziekstukken en praktisch op verplaatsingen

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Klein en praktisch

SRS-XB22 25-02-2020 door Dalton 1968

Ideaal om overal mee te nemen en heel goede klank .

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede speaker

SRS-XB22 24-02-2020 door Knijntje

Ben heel tevreden met het geluid. Is door zijn comact formaat bijna overal te plaatsen.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Gemakkelijk in gebruik

SRS-XB22 07-02-2020 door LeenM

Helder geluid en gemakkelijk in gebruik voor beginners

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

stijlvolle degelijke bluetooth-speaker

SRS-XB22 04-02-2020 door Bert68

Heb de speaker nu een week in bezet en ben er zeer tevreden over. Het koppelen met mijn telefoon gaat razend snel en het volume voldoet ruimschoots aan mijn verwachtingen daarbij is de speaker ook nog eens spatwaterdicht en geeft een helder geluid met voldoende bass.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Hele fijne speaker

SRS-XB22 29-01-2020 door Pols

Wat een fijne speaker is dit toch! Heerlijke bass, snel gekoppeld aan de Bluetooth en de batterij gaat lang mee! Er zitten ook nog eens grappige features op! Oja... En waterdicht... Ook voor zout water :) een hele fijne speaker voor een vriendelijke prijs!!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooie bleutooth speaker

SRS-XB22 27-01-2020 door Harnak

Tevreden met de aankoop. Komt een mooi vol geluid uit.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

boven mijn verwachting

SRS-XB22 24-01-2020 door Godelieve

Gisteren gekocht en het gebruik en geluid oversteeg sterk mijn verwachting, een hhel goed toestel, en dan ook nog goedkoop!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Voor de prijs goed product.

SRS-XB22 22-01-2020 door Trend2

Heb hem een week in huis, werk goed, mooi geluid, alleen de accu is snel leeg ook al staat het geluid zacht dan is de accu met 1 a 2 uur al leeg.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer tevreden

SRS-XB22 14-01-2020 door Mamymicheline

Vandaag heb ik de speaker ontvangen. Ben heel tevreden. Die speaker is top, wat een klank voor zoiets kleins.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed product

SRS-XB22 12-01-2020 door dromanoma

Als cadeau gekregen bij kerstborrel en erg tevreden mee

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top product

SRS-XB22 08-01-2020 door Gruuuber

Voldoet volledig aan onze noden en wensen. Uitmuntende klank en groot frequentie bereik. Een aanrader.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

eenvoudige bediening met uitstekend sound

SRS-XB22 27-12-2019 door El Leon

ideaal voor op onze boot ,het geeft een feestelijk gevoel ,

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima

SRS-XB22 23-12-2019 door wiebo53

Ik ben zeer tevreden tot nu toe, toekomst moet nog uitwijzen

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi geluid!

SRS-XB22 21-12-2019 door Dina46

Ik heb de Sony xb22 gekregen vo8r mijn verjaardag. Ik kan nu overal prachtige muziek afspelen. Hij kan mee naar buiten en in de badkamer. Super kadoo!

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige kwaliteiten

SRS-XB22 11-12-2019

Ik heb dit vorige week gekocht en ben zeer tevreden! Heeft een goeie Bass en met de app. kan je geluid en licht aanpassen, echt super om mee te nemen!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooie klank

SRS-XB22 28-11-2019 door Danny DP

Vorige maand gekocht in Aldi. Mooie Bas-klank. Mooi design.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

in wezen prima

SRS-XB22 15-11-2019 door 1piet

mijn apparaat moeten omwisselen voor een andere vanwege gebrek

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima geluid

SRS-XB22 09-11-2019 door TimoArnhem

Apparaat werkt prima, heel goed geluid. Batterij gaat alleen niet lang mee.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooi timbre van basklanken

SRS-XB22 02-11-2019 door Minos41

Mooi en gebruiksvriendelijk product met een zeer goede klankweergave.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Schitterend ding

SRS-XB22 01-11-2019 door BK1411

Mooi geluid, eenvoudig te bedienen. Het gebruik voor Telefoon is perfect

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer goede geluidskwaliteit

SRS-XB22 30-10-2019 door Leotje

Gisteren gekocht en zeer tevreden over de geluidskaliteit

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Tevreden

SRS-XB22 26-10-2019 door Derleo

Pas gekocht weet dus nog niet om er juist mee om te gaan

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

uitstekend

SRS-XB22 26-10-2019 door sonia23

fijn geluid tof om mee te nemen.vind het wel spijtig dat er geen oplader bij zit voor deze prijs mag dat toch wel?

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Werkt prima

SRS-XB22 25-10-2019 door Janren

Ik heb het enkele dagen geleden gekocht , en ben het nog aan het uittesten !

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super goed geluid

SRS-XB22 25-10-2019 door Sjakie43

Mooie geluidsbox met zeer goed geluid voor deze prijs. Absoluut aan te raden. Alleen de party booster functie laat wat te wensen over mbt aan- en uitschakelen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig geluid voor zo'n kleine speaker.

SRS-XB22 19-10-2019 door Predator52

Ik heb deze Bluetooth speaker gekocht voor de vakanties, lekker handzaam, licht en een goed geluid. heb ook naar de xb31 en de xb41 gekeken, prachtig.. maar te groot om mee te nemen in de hand bagage.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Subliem geluid

SRS-XB22 05-10-2019 door Edo56

Mooi geluid ik ben zeer tevreden. Via iPhone met Bluetooth geweldig.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig ding.

SRS-XB22 05-10-2019 door StephaniieMistyXx

Ik heb er een gewonnen en ben weg van het geluid! Alleen jammer dat het maar 1 kleur heeft.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed donker geluid

SRS-XB22 28-09-2019 door Wiltje

Ik heb hem een week i n heb rt ui k en ben zeer tevreden over het gebruiksgemak en het geluid!"

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top apparaat. Lkkr geluid, makkelijk te koppelen

SRS-XB22 27-09-2019

Kreeg hem bij de Veronica voor een kleine bijbetaling. Vond hem in de winkel te prijzig. Maar hij bevalt prima, is zn geld echt waard.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geen radio

SRS-XB22 12-09-2019 door PhilipNL

Gekregen via abonnement veronica magazin. Heb al eerder speakers maar dan met radio wekker. Het is een grote gemis dat die er niet is!

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Slecht

Gebruiksgemak

Slecht

0

1

0

Leukemi model

SRS-XB22 24-08-2019 door Gnupen

Leukemi model met prima weekender functies en geluid is goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Goede bassen voor de grootte van het apparaat.

SRS-XB22 01-08-2019 door MarcT

Een fijn en handig toestel, ook als luidspreker op je bureau onder je scherm.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

handzaam

SRS-XB22 31-07-2019 door Guzziistie

Geweldig geluid in relatie tot het formaat. Hier gaan we nog veel plezier aan hebben

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

1

0

Gewoon geweldig

SRS-XB22 15-06-2019 door Hond

De eerste dag , en al helemaal tevreden . Heel goed geluid.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Krachtige Bas uit deze compacte speaker

SRS-XB22 20-05-2019 door Diekie007

We hebben deze draadloze speaker nu een paar weken in gebruik en hij bevalt heel goed. Hij is heel makkelijk te koppelen via bluetooth aan mijn Iphone. De muziek van diverse diensten zoals Spotify en Apple Music klinken heel goed. De bas is goed aanwezig voor deze kleine speaker. Via de Sony Music app kan je heel handig de instellingen van het geluid aanpassen. Let op dat je wel op gereed klikt voor het opslaan. In de Sony Music app kan je ook de licht effecten aanpassen of uitzetten. Hij is ook waterdicht. In de badkamer is het wel handig voor tijdens het douchen. Wij zijn erg tevreden met geluid uit deze compacte speaker.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

De schrijver van deze beoordeling heeft dit product gratis ontvangen of deed mee aan een productleenprogramma

0

0

0

Goed te hanteren (party)speaker met prima geluid

SRS-XB22 19-05-2019 door Wilfred01

De speaker is door zijn niet te grote vorm en rubberen afwerking makkelijk te hanteren en voelt degelijk aan, dat het degelijk is moet ook wel want in de “Party Booster” modus moet je er tegen slaan/tikken. “Party Booster” is een leuke feature met presets voor verschillende geluidseffecten en de mogelijkheid om deze middels de bijbehorende app naar eigen smaak aan te passen. Met deze “Music Center” app is ook het geluid in te stellen, er zijn presets maar vooral fijn is dat je de hoge, midden en lage tonen ook zelf naar wens kunt instellen. Er is ook een “live” modus voor een nog breder geluid. Mijn ervaring is dat handiger is om eerst de app te installeren en daarna bluetooth te activeren. Al met al een fijne speaker met een goed geluid en lekkere niet overdreven (overstemmende) bassen.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

De schrijver van deze beoordeling heeft dit product gratis ontvangen of deed mee aan een productleenprogramma

0

0

0

Compacte Sony XB22 Extra Bass Speaker

SRS-XB22 14-05-2019

Heel strak vormgegeven draagbare speaker, waterdicht, in blauw, maar er zijn ook andere kleuren. Aansluiting op mobiele telefoon en laptop verliep moeiteloos en soepel met de bekende bevestiging: Bluetooth connected. De geluidskwaliteit is heel fraai, favouriete muziek wisselen van device is super eenvoudig, inclusief de telefoongesprekken die binnen komen. De draagbare speaker is een bijzondere aanwinst die een perfecte aanvulling is op mijn persoonlijke audio omgeving

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

De schrijver van deze beoordeling heeft dit product gratis ontvangen of deed mee aan een productleenprogramma

0

0