€ 170,00

(inclusief btw)
29

4.6 gebaseerd op 29 klantbeoordelingen

19
9
1
0
0
Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

30 klantbeoordelingen

0

Geweldig geluid

SRS-XB32 21-02-2020 door Kees D58

Vorige maand gekocht na lang zoeken voor het juiste en beste geluid. Ook bij de concurrenten gekeken. Sony kwam er als beste uit. Vooral met de live-knop aan krijg je het mooiste geluid. zeer volle bastonen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fanastische prijs-kwaliteit !

SRS-XB32 28-01-2020 door frsimon1942

Gisteren pas gekocht maar nu al heel blij met dit toestel! Alleen jammer dat er geen USB AC adaptor (opladen aan netstroom) bijgeleverd wordt. En bij een hoger volume dreigt het geluid wat aan kwaliteit te verliezen.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Degelijk toestel

SRS-XB32 28-01-2020

toestel juist gekocht,kan nog geen beoordeling geven

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

0

0

0

Klein maar fijn

SRS-XB32 23-01-2020 door cgeugten

Ongelofelijk, wat een geluid. En prima kwaliteit in zijn soort.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi diepe klank

SRS-XB32 20-01-2020 door prezz

Speel goed en sterke batterij. Aanrader. Toffe app.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed leuk design

SRS-XB32 17-01-2020 door Sisi789

De bas valt watzwaar in kleinere ruimten. Leuk met de lichtjes (Kan ook uitgeschakeld worden)

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geluid zoals ik dat wil horen!

SRS-XB32 14-01-2020 door Henkies

Nu enkele weken in bezit en verbaasd hoe deze nog weer beter klinkt dan een andere BT speaker van ruim een jaar geleden. Duidelijk stereo geluid en een mooie bas toon, als dat gepast is. Ben er zeer tevreden mee!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Good sound, but..

SRS-XB32 04-01-2020 door Thirza1806

The sound is incredible, but even though it says it can go on for 24 hours, after about 4 hours on the loudest volume, it goes soft and wont go louder anymore. I find this a big dissapointment

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Draagbare Bluetooth speaker

SRS-XB32 28-12-2019 door Lion48

Mooi Dessing en prachtige geluidsweergave. Compact apparaat

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Perfect!

SRS-XB32 24-12-2019 door Kyran

Ik had al de sony srs xb30 maar deze is een toffe en leuke nieuwe draadloze luidspreker

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed en degelijk product

SRS-XB32 22-12-2019 door Kerbors22

Ik heb de vergelijking gemaakt met soortgelijke producten en heb voor deze luidspreker gekozen omdat de verhouding kwaliteit/prijs heel opmerkelijk te voorschijn kwam.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

0

0

0

Goede kwaliteit-prijs verhouding

SRS-XB32 16-12-2019 door Rikw

Zeer goede geluidskwaliteit voor een gunstige prijs.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super speaker

SRS-XB32 05-12-2019 door sarahvdd

Ik heb dit cadeau gekregen en ik denk dat dit zeker even super is als een JBL.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Lekkere sound en handzaam formaat

SRS-XB32 30-11-2019 door Wim69ps4

Erg tevreden , luister Spotify op mijn werkkamer via deze speaker

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige klanken

SRS-XB32 05-11-2019 door devos s

Ik heb dit vorige week gekocht en vindt de klank super. Drukknopen werken soms een beetje stug.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

1

0

Mooi & warm geluid

SRS-XB32 01-11-2019 door nvt27

Vorige maand gekocht om binnenkamers te gebruiken. Met het bellen ben ik niet tevreden. Tijdens het inbellen veel gekraak en moeilijk te verstan aan de andere kant.....

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Perfect

SRS-XB32 26-10-2019 door Arno en Line

Perfect ding en nu moet ik 36 tekens vol typen gelukt.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

super

SRS-XB32 24-10-2019 door bjorn1987

ik heb hem nog maar juist en super blij mee met de box

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super

SRS-XB32 06-10-2019

Ik heb dit product een maand geleden gekocht. Handig in gebruik. Ik ben er zeer tevreden mee.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

geluid

SRS-XB32 05-10-2019

Ik kocht dit product vorige maand ben er zeer te vreden mee gebruik hem elke dag

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top geluid ,en accu zeer lang.

SRS-XB32 01-10-2019 door Marc076

Het geluid van de speaker is erg goed ,in het hele spectrum aanwezig. Bassen zijn fantastisch en zeker niet overheersend. Gebruik hem ook voor niet zo'n gebruikelijke genre's zoals klassiek. Verlichting is leuk , maar gebruik ik niet echt. Maar voor partygebruik fantastisch. Accu heb ik de 1e week nog niet hoeven te laden , dat is best opmerkelijk voor zo'n compacte speaker. Het volume is best hoog en zeker toereikend, vervorming in hoog volume is er wel maar niet storend. Gebruik zelf ook een JBL Link 20,maar daar kan hij nog net niet mee concurreren qua vervorming.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

eerste aanzicht

SRS-XB32 25-09-2019 door marczim

Ik heb het vandaag ontvangen en moet het nog uitproberen maar het ziet er zeer goed uit

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

klasse geluid

SRS-XB32 19-09-2019

Net gekocht Geweldig geluid. Gemakkelijk aan te sluiten

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed geluid!

SRS-XB32 17-09-2019 door Gilse

Inmiddels hebben wij deze speaker een paar weken in huis; het geluid is ontzettend goed! Via Bluetooth heel handig en snel te koppelen met alle apparaten. Het appje van Sony werkt vervolgens prima om de lichtinstellingen te wijzigen. Wij zijn er heel blij mee!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Perfect en mooi....

SRS-XB32 25-07-2019 door Big Rob

Goed geluid en leuke verlichting en een perfecte uitstraling...

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Mooi design

SRS-XB32 10-07-2019 door emelgem12

Jammer dat je bas en tremble niet kunt aanpassen..

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Geweldige speaker die rond rolt

SRS-XB32 30-05-2019 door J00st10

Na de goede ervaring met de oudere XB30 nu de XB32 besteld. De bedoeling was om deze te koppelen. Helaas is dit niet gelukt met de Sony Music Center. Het is natuurlijk andere generatie maar zou fijn zijn geweest. De speaker heeft uitstekend geluid. Ruim krachtig genoeg voor een feestje of buiten in het park. De lichteffecten zijn een leuke toevoeging. Geluid maken met de Party Booster voelt meer als een gimmick. Om goed in de hand te liggen voor de Party Booster is de speaker vrij rond. Daardoor kan hij al snel rollen waardoor het niet heel geschikt is in een boot bijvoorbeeld. Al met al, het belangrijkste doet de speaker heel goed, krachtig en goed muziek laten horen. De rest is grappig of meer een gimmick.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

De schrijver van deze beoordeling heeft dit product gratis ontvangen of deed mee aan een productleenprogramma

2

0

0

Geweldig geluid met diepe bassen

SRS-XB32 20-05-2019 door Camin

Ik heb de Sony SRS-XB 32 met heel veel plezier uitgeprobeerd en getest met het eerdere model SRS-XB31. Beide zijn grotendeels compatteble op een enkel puntje na. De SRS-XB32 is een iets luxer uitgevoerd dan het eerdere model, heeft een extra druktoets voor extra ruimte lijk gebruik. De lichteffecten zij grandioos mooi en in diverse modes in te stellen via de App en op het apparaat. Streamen via BleuTooth, NFC en met een kabel werkt probleemloos. Meerdere SRS- speakers zijn via de app met Partychain te koppelen. Ik had nog wel een problemen met de App, op het moment dat de Partychain was ingeschakeld. Dan waren de speakers niet meer met de App te bedienen. Dan is er via de App de mogelijkheid om de speakers in muti room te schakelen, Kennelijk is dit alleen maar mogelijk als de andere speakers van het zelfde type SRS-XB32. Het lukte mij niet om de SRS-XB31 op die manier aan de SRS-XB32 te koppelen. Het ontvangst bereik van BleuTooth is zeer ruim. Ik heb de SRS-XB32 vaak gekoppeld aan Google mini en dat werkte prima samen, De Mini staat bij mij in de woonkamer en had een prima bereik met de SRS-XB32 in mij achtertuin, ruim 12 meter door 4 muren heen. Via de App is de speaker prima naar mijn persoonlijke geluidsvoorkeuren in te stellen. Het is jammer dat ik niet 2 SRS-XB32 speakers had, want ik ben heel benieuwd naar de samenwerking en Multi Room mogelijkheden van 2 dezelfde speakers. Al met al. een dikke 10!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

De schrijver van deze beoordeling heeft dit product gratis ontvangen of deed mee aan een productleenprogramma

0

1

0

Geweldig geluid voor het formaat en goede accu

SRS-XB32 14-05-2019 door DALankers

Heb deze speaker nu al een aantal keren gebruikt en meegenomen naar werk. Heeft een prima formaat om mee te nemen in tas. Voor het formaat een prima geluid en accu duur. Voor mij hoeven de stroboscoop lampen niet maar je kunt ze uitzetten. De kleur verlichting is een leuke extra. Jammer genoeg geen USB C connector. Bouw qualiteit is echt goed en wat je van Sony kunt verwachten.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

De schrijver van deze beoordeling heeft dit product gratis ontvangen of deed mee aan een productleenprogramma

1

0

0

Geweldig geluid voor het formaat en goede accu

SRS-XB32 12-05-2019 door DAL1971

Heb de speaker altijd mee voor muziek tijdens het werk en zelfs buiten heeft deze speaker voldoende volume. De verlichting en strobos lampen zijn voor mij niet nodig en zijn uit te zetten. Speelduur is ook prima gaat hele dag mee 12 uur geen probleem, het laden via USB is ook goed al had ik liever USB C connector gezien. Al met al een compacte en niet te zware speaker voor al je momenten waar je wilt genieten van je muziek.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

1