SRS-XG300 

Maak er overal een feestje van

Met de XG300-speaker neemt u geluid van hoge kwaliteit overal mee naartoe. Of u nu een tuinfeestje geeft of naar het strand gaat, u hoeft alleen maar op te laden, de handgreep te pakken en deze duurzame en draagbare speaker met geweldig geluid mee te nemen. 

ALLE DRAADLOZE SPEAKERS

Draagbare, draadloze XG300-speaker uit de X-serie

SRS-XG300
Afbeelding van de draagbare draadloze SRS-XG300-speaker uit de X-serie

silverblack

€ 300,00

(inclusief btw)
Bekroond
Belichting
Duurzaamheid en draagbaarheid 
Gespreksfunctie
Gebruiksgemak
LIVE LIFE LOUD

Draai de volumeknop van het leven helemaal open. Nodig uw vrienden uit, zet de muziek hard en dans de hele nacht door op een helder en rijk geluid. Met onze speakers uit de X-serie haalt u alles uit elk moment, hebt u altijd de juiste muziek voor feestjes die u nooit meer zult vergeten en leeft u uw leven zo luid als maar kan.

Maak er overal een feestje van

U hebt een speaker nodig die altijd en overal groots geluid produceert. Met de XG300 hebt u altijd krachtig partygeluid bij u, en dankzij de ingebouwde verlichting zorgt u ook meteen voor een beetje sfeer. Door het uitklapbare handvat is hij makkelijk mee te nemen. Het handvat kan ook gewoon weer worden ingeklapt zodra u hem neerzet.

Krachtig partygeluid

Geniet van een krachtig partygeluid van de woofers, tweeters aan de voorkant en passieve radiatoren die diepe bastonen en helder stemgeluid bieden waar u ook luistert.

Afbeelding van mensen op een concert.
Ervaar de muziek alsof u er live bij bent 

Er gaat niets boven het geluid van live muziek. Met LIVE SOUND kunt u die unieke sfeer reproduceren en uw favoriete liveconcerten steeds opnieuw beleven.

Pictogram MEGA BASS
Geef de bas een boost

Met MEGA BASS kunt u een nog indrukwekkendere bas bereiken. Als u naar iets met een beat luistert, wordt het basgeluid nog dieper en krachtiger. 

Sfeervolle verlichting

Het verlichtingsconcept "Ambient Illumination" geeft een moderne, stijlvolle indruk. De verlichting loopt synchroon met de muziek en past bij elke lifestyle, voor feesten of alledaags gebruik. Het verlichtingspatroon kan worden ingesteld via de Sony | Music Center-app. U kunt uw feest of kamer verlichten in uw eigen stijl.

Inklapbaar handvat

Vier feest waar u maar wilt met het inklapbare handvat dat zorgvuldig is ontworpen om de XG300 makkelijker te kunnen meenemen.

Pictogram batterij
Batterijduur van 25 uur 

Dankzij maar liefst 25 uur aan batterijduur (indien volledig opgeladen) kan de XG300-speaker oneindig lang doorspelen. U kunt dus lekker blijven feesten zonder bang te zijn dat de muziek er ineens mee ophoudt.

Pictogram snelladen
Razendsnel opladen

Weinig tijd? Maak u zich geen zorgen. Dankzij snel opladen kunt u 70 minuten muziek afspelen na maar 10 minuten opladen.

Pictogram Battery Care
Bescherm de batterij

De speaker heeft een speciale Battery Care-functie die ervoor zorgt dat de batterij niet te lang wordt opgeladen, zodat deze langer meegaat.

Ontworpen voor een lang leven

De XG300 is extra robuust en gebouwd om overal mee naar toe te nemen, wat u ook van plan bent. Hij is stof- en waterbestendig (IP67-classificatie) zodat u de XG300 naar het strand, het park of waar dan ook naartoe kunt nemen. De speaker blijft spelen, hoe stoffig het oppervlak ook is.

Afbeelding van mensen rondom een laptop en de draagbare draadloze SRS-XG300-speaker uit de X-serie
Beleef verbeterde gesprekskwaliteit met Echo-onderdrukking

Verbeter meetings en calls door Echo-onderdrukking. Hierdoor kunnen twee personen tegelijk praten zonder dat geluid wegvalt. Met de multipoint-functie kunnen twee apparaten tegelijkertijd worden gekoppeld.

Pictogram Sony I Music Center-app
Sony | Music Center

Bedien de muziek vanaf de dansvloer met de Sony | Music Center-app. Selecteer uw favoriete afspeellijsten, zet het volgende nummer klaar of verander de lichtpatronen en geluidsmodi.

Logo Download via Google Play

Sony | Music Center voor Android

Logo Download in de App Store

Sony | Music Center voor iOS

Maak er een feestje van met Fiestable

Maak het nog leuker met de Fiestable-app. Bedien leuke functies zoals het maken van afspeellijsten, karaoke en bewegingsbediening.

Afbeelding van iemand die danst
Google Play

Fiestable voor Android

App downloaden

Fiestable voor iOS

Afbeelding van ruwe materialen
Met het oog op duurzaamheid

Onze producten zijn stijlvol en speciaal ontworpen om het milieu te beschermen. De verpakking van de XG300 bestaat voor minder dan 5 procent uit plastic, wat de inzet van Sony onderstreept om de ecologische voetafdruk van producten en productie te verlagen.

Specificaties en kenmerken

De draagbare XG300-speaker is perfect om uw feest van geweldig geluid te voorzien. Het maakt niet uit of u thuis zit, op het strand bent, door een park wandelt of bij een zwembad ligt. Deze speaker zorgt voor geweldig geluid, zelfs met een hoog volume. Hij heeft genoeg batterijduur om net zo lang door te gaan als uzelf. Daarnaast is de speaker voorzien van een comfortabel inklapbaar handvat, zodat u hem snel kan pakken en meenemen.
  • Water- en stofbestendig volgens IP67-norm

  • Batterijduur van 25 uur en snel opladen

  • Inklapbaar handvat

  • Krachtig partygeluid

  • X-Balanced Speaker Unit

Speakertype
Woofer (L/R) / tweeter (L/R)
Speakerformaat
Tweeter Unit: ca. ø 20 mm, Woofer Unit: Ca. 61 mm x 68 mm
Batterijlevensduur
Circa 25 uur
Aansluitingen in/uit
Stereoministekker (IN), USB C, USB A (alleen voor DC OUT)
Frequentiebereik zender
20 - 20.000 Hz (samplefrequentie 44,1 kHz)
Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers