SRS-XG500

Neem het geluid met u mee

Met de XG500-speaker neemt u geluid van hoge kwaliteit overal mee naartoe. Of u nu een tuinfeestje geeft of naar het strand gaat, u hoeft alleen maar op te laden, de handgreep te pakken en deze duurzame en draagbare speaker met geweldig geluid mee te nemen. 

ALLE DRAADLOZE SPEAKERS

Draagbare, draadloze XG500-speaker uit de X-serie

SRS-XG500
Diagonaal aanzicht van de XG500

€ 450,00

(inclusief btw)
Duurzaam en draagbaar
Belichting
Leuke kenmerken
Gebruiksgemak
LIVE LIFE LOUD

Draai de volumeknop van het leven volledig open. Nodig uw vrienden uit, zet de muziek hard en dans de hele nacht door op een helder en rijk geluid. Met onze speakers uit de nieuwe X-serie haalt u alles uit elk moment, heeft u altijd de juiste muziek voor feestjes die u nooit meer zult vergeten en leeft u uw leven zo luid als maar kan.

Overal krachtig partygeluid

Het kan zomaar overal een feestje worden. Dat betekent dat u een speaker nodig hebt die altijd en overal lekker geluid produceert. Met de XG500 hebt u altijd krachtig partygeluid bij u, en dankzij de ingebouwde verlichting zorgt u ook meteen voor een beetje sfeer.

Ontworpen voor een lang leven

De XG500 kan tegen een stootje. Hij heeft een duurzame behuizing, is water- en stofbestendig volgens de IP66-classificatie, en de batterij gaat lang mee. De enige vraag is dus: waar neemt u hem mee naartoe?

Buiten is het feest

Deze speaker is waterbestendig en stofbestendig volgens de IP66-classificatie en kan alles aan. Dat betekent dat u bij het zwembad, in het park en zelfs op het strand naar muziek kunt luisteren.

Pictogram voor volle batterij.
Feest door zo lang u wilt 

Dankzij maar liefst 30 uur aan batterijduur (indien volledig opgeladen) kan de XG500-speaker oneindig lang doorspelen. U kunt dus blijven feesten zonder bang te zijn dat de muziek er ineens mee ophoudt.

Pictogram van de functie voor snel opladen en hoe 10 minuten opladen genoeg is voor een batterijlevensduur van drie uur.
Razendsnel opladen

Als u toch tijd tekort komt, hoeft u zich geen zorgen te maken. Dankzij de functie voor snel opladen kunt u na 10 minuten opladen weer 3 uur vooruit.

Pictogram van de Battery Care-functie, dat twee handen aan beide kanten van een opladende batterij bevat.
Bescherm de batterij

De speaker heeft een speciale functie die ervoor zorgt dat de batterij niet te lang wordt opgeladen, zodat deze langer meegaat.

De SRS-XG500-speaker met een hand die de handgreep aan de bovenkant vasthoudt.
Eenvoudig te verplaatsen dankzij een handgreep

Wilt u luisteren terwijl u onderweg bent? Geen probleem. De XG500 heeft een handgreep die prettig in de hand ligt en is ideaal om overal mee naartoe te nemen.

Neem uw muziek overal mee naartoe

De XG500 biedt een combinatie van de X-Balanced Speaker Unit, extreem efficiënte tweeter en passieve radiatoren. Hiermee beschikt u over een krachtig geluid, perfect voor een feest in de open lucht.

Close-upafbeelding van de XG500-speaker, waarbij de voorkant is weggehaald zodat de interne speakerunits zichtbaar zijn.
Geluid dat u graag wilt delen

De technologieën van de XG500 zijn volledig op elkaar afgestemd voor een betere geluidskwaliteit. De X-Balanced Speaker Unit biedt diepe, krachtige bas en heldere vocalen, ook als de speaker hard staat. De efficiënte tweeter zorgt voor een helder en ruimtelijk geluid bij hogere frequenties. De geoptimaliseerde passieve radiatoren produceren een helder basgeluid. Het resultaat is een geweldig geluid dat u zeker met uw vrienden wilt delen.

Pictogram voor MEGA BASS-logo.
Geef de bas een boost

Met MEGA BASS kunt u een nog indrukwekkendere bas bereiken. Als u naar iets met een beat luistert, wordt het basgeluid nog dieper en krachtiger. 

Mensen die dansen op een liveconcert.
Ervaar de muziek alsof u er live bij bent

Er gaat niets boven het geluid van live muziek. Met LIVE SOUND kunt u die unieke sfeer reproduceren en uw favoriete liveconcerten steeds opnieuw beleven.

En er was licht

Een gloednieuwe ambientverlichting zorgt voor modern en subtiele verlichting die perfect is voor feestjes en alledaags gebruik. U kunt verschillende verlichtingspatronen selecteren via de Sony | Music Center-app.

Zing de longen uit uw lijf

Als u ook graag zelf muziek maakt, kunt u een microfoon op de speaker aansluiten of een gitaar inpluggen en de speaker als versterker gebruiken.

Haal alles uit uw muziek

De XG500 is speciaal ontworpen voor elk aspect van uw leven. U kunt de speaker aansluiten of een draadloze verbinding gebruiken, dat beslist u helemaal zelf.

Regel alles vanaf de dansvloer

Maak het nog feestelijker met Sony | Music Center en de Fiestable-app. Via deze apps kunt u leuke functies gebruiken, uw geluid optimaliseren en elk feestje naar uw hand zetten.

Het logo voor Sony Music Center.
Sony | Music Center

Optimaliseer geluidsinstellingen, bedien uw muziek, kies verlichtingspatronen en beheer uw apparaten direct op uw telefoon. 

Maak er een feestje van met Fiestable

Maak leuke afspeellijsten voor feestjes, doe aan karaoke en nog veel meer.

Mensen die dansen op muziek op een feest.
Logo Download via Google Play

Sony | Music Center voor Android

Logo Download in de App Store

Sony | Music Center voor iOS

Fiestable voor Android

Fiestable voor iOS

Specificaties en kenmerken

De SRS-XG500 biedt ook buiten een krachtig geluid. Samen zorgen de X-Balanced Speaker Unit, efficiënte tweeter en passieve radiatoren voor een helder en duidelijk geluid, of u nu buiten of binnen luistert. Bovendien kunt u de speaker vrijwel overal mee naartoe nemen dankzij de stevige buitenkant, waterbestendigheid en stofbestendigheid volgens de IP66-norm, een batterijlevensduur van 30 uur en een prettige handgreep.
  • Waterbestendig en stofbestendig volgens de IP66-norm

  • Batterijlevensduur tot 30 uur en snel opladen

  • Prettige en praktische handgreep

  • Krachtig partygeluid

  • X-Balanced Speaker Unit

Speakerformaat
Diameter van speakereenheid (tweeter) 2,5 x 2 cm, Diameter van speakereenheid (woofer) 11 x 2 cm
Batterijlevensduur
30 HOURS
Aansluitingen in/uit
Stereoministekker (IN), USB A (voor opslag), USB A (voor het opladen van een aangesloten apparaat), Microfoon-/gitaaringang (ø 6,3 mm)
Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen en awards

Meningen van gebruikers