ALLE DRAADLOZE SPEAKERS

Draagbare, draadloze Bluetooth®/Wi-Fi®-speaker

SRS-ZR5
Afbeelding van Draagbare, draadloze Bluetooth®/Wi-Fi®-speaker

whiteblack

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen
Afbeeldingen van Draagbare, draadloze Bluetooth®/Wi-Fi®-speaker
Afbeeldingen van Draagbare, draadloze Bluetooth®/Wi-Fi®-speaker
Afbeeldingen van Draagbare, draadloze Bluetooth®/Wi-Fi®-speaker
Afbeeldingen van Draagbare, draadloze Bluetooth®/Wi-Fi®-speaker

Kenmerken

Geef je basgeluid een boost met een woofer en dubbele passieve radiatoren

Stevige baslijnen uit een compacte speaker. Dubbele passieve radiatoren werken samen met de woofer en reageren op luchtbewegingen door de speaker, waardoor er kunstmatig ruimte in de speakerkast ontstaat. Door deze ruimte kan er meer lucht door de speakers stromen, waardoor nog kleinere units superieur geluid kunnen leveren, vooral bij lage frequenties. 

Kwalitatief hoogwaardige draadloze streaming  

LDAC is een nieuwe audiotechnologie van Sony waarmee je via Bluetooth® draadloos kunt genieten van hoogwaardige audio. Omdat 3x zo veel gegevens worden verzonden, biedt LDAC een optimale draadloze luisterervaring voor al je muziek. 

ClearAudio+™ verrijkt je muziek

Clear Audio+™ is een unieke technologie waarin de expertise van Sony op het gebied van digitale signaalverwerking is toegepast. Deze technologie is over meerdere generaties ontwikkeld om geluid te perfectioneren en biedt een rijke, hoogwaardige luisterervaring. 

Geef je muziek de ruimte en luister in meerdere kamers

Luister overal in huis naar dezelfde muziek dankzij de multi-room-functie van de Sony | Music Center-app. Je kunt er bepaalde Soundbars en speakers van Sony mee groeperen. Met de Group-modus kun je dezelfde muziek gelijktijdig via meerdere speakers afspelen. Met de Single-modus speel je verschillende muziek via verschillende speakers af.

One-touch listening om muziek direct af te spelen

Met Near Field Communication-technologie (NFC) behoren bekabelde verbindingen en ingewikkelde instellingen tot het verleden. Je hoeft alleen je smartphone of ander apparaat met NFC-functionaliteit* bij de N-markering op het apparaat te houden en je muziek aan te zetten. Geen NFC? Geen probleem. Je kunt de apparaten ook handmatig via Bluetooth® koppelen.

Breng je muziek bij elkaar met Sony | Music Center

Download Sony | Music Center voor je smartphone of tablet en neem de controle over je muziekcollectie. Maak verbinding via Bluetooth® of Wi-Fi® en je hebt direct naadloze toegang tot al je favoriete nummers, ongeacht of deze op je pc, server of favoriete online muziekdienst staan. De app kan ook worden gebruikt om geluidsinstellingen aan te passen, zodat je gegarandeerd kunt genieten van geweldige, gebalanceerde audio, en om het luisteren in meerdere kamers te regelen. 

Maak verbinding via USB-A en HDMI (ARC)

Sluit al je favoriete apparaten op de draadloze speaker aan via een USB-A-poort; ideaal om mp3-bestanden te streamen. Geniet ook van HDMI (ARC)-connectiviteit voor monitoren, televisieschermen en automatische invoer.

Dé manier om muziek naar je speakers te zenden

Met Chromecast ingebouwd kun je jouw favoriete muziekapps naar je speakers streamen vanaf je persoonlijke apparaat. Druk op de Cast-knop in een muziekapp op je Android-telefoon of -tablet, iPhone, iPad, Mac®, Windows-laptop of Chromebook en selecteer een speaker of een groep speakers om aan de slag te gaan.

Definitive Outline-vormgeving 

Een glad oppervlak en strakke lijnen zorgen ervoor dat deze slanke schoonheid niet opvalt en toch de aandacht trekt door minimalistische verfijning. De uitgesproken vorm is kenmerkend voor de Definitive Outline-vormgeving.

Specificaties

Krijg het geluid dat je thuis wilt met deze veelzijdige draadloze speaker. Met One-touch Bluetooth®-connectiviteit heb je eenvoudig toegang tot al je muziek en via de HDMI-ingang (ARC) kun je audio afspelen van je tv . Combineer met extra speakers voor streamen in meerdere ruimten, rijke Surround Sound en krachtig stereogeluid achter.
  • Eenvoudige Bluetooth®-connectiviteit met NFC™ One-Touch

  • Sony | Music Center-app voor eenvoudige bediening en muziek afspelen via meerdere speakers

  • HDMI-aansluiting (ARC) naar tv

  • Stream muziek eenvoudig met Chromecast ingebouwd en Spotify Connect

  • 2-weg speakers en dubbele passieve radiatoren voor overweldigend geluid

Speakerformaat
Tweeter: Diameter van circa 14 mm x 1, Woofer: Diameter van circa 70 mm x 1
Aansluitingen in/uit
Ethernet, ingang stereoministekker, USB A, HDMI (ARC)
Frequentiebereik zender
20 - 20.000 Hz (met samplefrequentie van 44,1 kHz)
Wi-Fi®
JA
Chromecast ingebouwd
Ja
Spotify Connect
JA

Inhoud van de verpakking

AC-netsnoer, Wi-Fi®-opstartgids, Gebruiksaanwijzing, Garantiekaart

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers