ALLE DRAADLOZE SPEAKERS

Draagbare, draadloze Bluetooth®/Wi-Fi®-speaker

SRS-ZR7
Afbeelding van Draagbare, draadloze Bluetooth®/Wi-Fi®-speaker

whiteblack

€ 350,00

(inclusief btw)
Afbeeldingen van Draagbare, draadloze Bluetooth®/Wi-Fi®-speaker
Afbeeldingen van Draagbare, draadloze Bluetooth®/Wi-Fi®-speaker
Afbeeldingen van Draagbare, draadloze Bluetooth®/Wi-Fi®-speaker
Afbeeldingen van Draagbare, draadloze Bluetooth®/Wi-Fi®-speaker
Afbeeldingen van Draagbare, draadloze Bluetooth®/Wi-Fi®-speaker

Kenmerken

Hi-res audio 

Sony heeft een aantal technologieën bij elkaar gebracht om de ultieme audio-ervaring te leveren, van opname tot speaker. Bij hi-res audiobestanden reproduceren de digitale versterker en speciale tweeters elke subtiele nuance, zodat je elke noot hoort zoals de artiest die had bedoeld. Bij mp3's schaalt digitale verwerkingssoftware gecomprimeerde muziek op om verloren details te herstellen. 

2.2-kanaals systeem voor krachtige audio 

Geniet van krachtig geluid uit een 2.2-kanaals speakersysteem. Twee speakers met middelgroot bereik leveren zuivere, heldere zang en complexe melodieën. Twee krachtige subwoofers werken samen met een passieve radiator voor een daverende bas. Je kunt dus altijd van je muziek genieten, ongeacht het volume. 

Geef je basgeluid een boost met een woofer en een passieve radiator

Stevige baslijnen uit een compacte speaker. Een passieve radiator werkt samen met de subwoofer en reageert op luchtbewegingen door de speaker, waardoor er kunstmatig ruimte in de speakerkast ontstaat. Door deze ruimte kan er meer lucht door de speakers stromen, waardoor nog kleinere units superieur geluid kunnen leveren, vooral bij lage frequenties. 

ClearAudio+™ verrijkt je muziek

Clear Audio+™ is een unieke technologie waarin de expertise van Sony op het gebied van digitale signaalverwerking is toegepast. Deze technologie is over meerdere generaties ontwikkeld om geluid te perfectioneren en biedt een rijke, hoogwaardige luisterervaring. 

LDAC™: voor de overdracht van hi-res audiobestanden

LDAC ondersteunt verschillende overdrachtsnelheden afhankelijk van je draadloze omgeving. Hiermee kun je genieten van hi-res audiobestanden met uitzonderlijke geluidskwaliteit van bijna hi-res, doordat gegevens worden verzonden op de maximale overdrachtsnelheid: 990 kbps (circa drie keer zoveel gegevens als bij conventionele Bluetooth®-audio). Met LDAC geniet je van een verbeterde draadloze luisterervaring voor al je muziek, zoals de artiest het heeft bedoeld.

DSEE HX herstelt je muziekbestanden

Kies voor meer dan cd-kwaliteit. DSEE-HX bouwt voort op onze eigen DSEE-technologie en schaalt gecomprimeerde audiobestanden op naar een niveau dat dichter bij hi-res audio ligt. Door de subtiele details van de originele opname te herstellen die tijdens het compressieproces verloren zijn gegaan, levert DSEE HX een rijke audio-ervaring van studiokwaliteit. 

Geef je muziek de ruimte en luister in meerdere kamers

Luister overal in huis naar dezelfde muziek dankzij de multi-room-functie van de Sony | Music Center-app. Je kunt er bepaalde Soundbars en speakers van Sony mee groeperen. Met de Group-modus kun je dezelfde muziek gelijktijdig via meerdere speakers afspelen. Met de Single-modus speel je verschillende muziek via verschillende speakers af.

One-touch listening om muziek direct af te spelen

Met Near Field Communication-technologie (NFC) behoren bekabelde verbindingen en ingewikkelde instellingen tot het verleden. Je hoeft alleen je smartphone of ander apparaat met NFC-functionaliteit* bij de N-markering op het apparaat te houden en je muziek aan te zetten. Geen NFC? Geen probleem. Je kunt de apparaten ook handmatig via Bluetooth® koppelen.

Dé manier om muziek naar je speakers te zenden

Met Chromecast ingebouwd kun je jouw favoriete muziekapps naar je speakers streamen vanaf je persoonlijke apparaat. Druk op de Cast-knop in een muziekapp op je Android-telefoon of -tablet, iPhone, iPad, Mac®, Windows-laptop of Chromebook en selecteer een speaker of een groep speakers om aan de slag te gaan.

Breng je muziek bij elkaar met Sony | Music Center

Download Sony | Music Center voor je smartphone of tablet en neem de controle over je muziekcollectie. Maak verbinding via Bluetooth® of Wi-Fi® en je hebt direct naadloze toegang tot al je favoriete nummers, ongeacht of deze op je pc, server of favoriete online muziekdienst staan. De app kan ook worden gebruikt om geluidsinstellingen aan te passen, zodat je gegarandeerd kunt genieten van geweldige, gebalanceerde audio, en om het luisteren in meerdere kamers te regelen. 

Maak verbinding via USB A, USB B en HDMI (ARC)

Sluit al je favoriete apparaten op de draadloze speaker aan via de twee verschillende USB-poorten en HDMI-ingangen (ARC). Een USB A-poort is ideaal om hi-res audio en mp3-bestanden te streamen. De tweede poort is USB-B voor aansluiting op een pc. Hiermee kun je digitale bestanden rechtstreeks vanuit je muziekbibliotheek op de pc afspelen, zonder signaalverlies.

Definitive Outline-vormgeving 

Een glad oppervlak en strakke lijnen zorgen ervoor dat deze slanke schoonheid niet opvalt en toch de aandacht trekt door minimalistische verfijning. De uitgesproken vorm is kenmerkend voor de Definitive Outline-vormgeving.

Specificaties

Geniet van superieur geluid in je woonkamer met deze draadloze Bluetooth®-speaker. Speel met één aanraking hi-res audio af vanaf je muziekspeler of sluit eenvoudig aan op je tv met HDMI (ARC). En met Sony | Music Center kun je meerdere speakers draadloos synchroniseren voor rijke Surround Sound in meerdere ruimten en krachtig stereogeluid achter.
  • Geschikt voor audio met hoge resolutie

  • Stream muziek eenvoudig met Chromecast ingebouwd en Spotify Connect

  • Sony | Music Center-app voor eenvoudige bediening en muziek afspelen via meerdere speakers

  • 2.2-kanaals en dubbele passieve radiatoren voor ongeëvenaard geluid

  • HDMI-aansluiting (ARC) naar tv met Dolby® Digital/DTS®-indeling

AFMETINGEN SPEAKER
Subwoofer: Diameter van circa 62 mm x2, Volledig bereik: Diameter van circa 45 mm x 2
AANSLUITINGEN INGANG EN UITGANG
Ethernet, ingang stereoministekker, USB A, USB B, HDMI (ARC)
FREQUENTIE TRANSMISSIEBEREIK
20 - 20.000 Hz (met samplefrequentie van 44,1 kHz)
WI-FI
CHROMECAST BUILT-IN
ja
SPOTIFY CONNECT
JA

Inhoud van de verpakking

Netspanningsadapter, Gebruiksaanwijzing, Garantiekaart

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers