€ 350,00

(inclusief btw)
20

4.3 gebaseerd op 20 klantbeoordelingen

10
8
0
1
1
Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Let op: productbeoordelingen kunnen ook over productvarianten gaan. Sommige varianten, diensten en/of functies van dit product die in productbeoordelingen worden genoemd, zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.

Meest handig (positief)
0

Quality Sound

SRS-ZR7 16-01-2017 door DrJohn51 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Bought to expand a sound bar to make a 2.1 stereo surround system. It connects nicely on the bluetooth, but in order to also use headphones in the sound system the speakers disconnect, then when done with the headphones, re-paired to restore. Whilst it is easy enough to re-pair it is a faff. I think this is due to a limitation of the sound bar rather than the periferal speaker though

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

5

0

Meest handig (kritisch)
0

Great sound but difficult to connect to

SRS-ZR7 01-11-2017 door Seventysecond (Verenigd Koninkrijk)

purchased this 3 weeks ago and have mixed feelings. When it works it is a great sound but connection is difficult and intermittent. Well built and a quality made product, but just wish the connection was more reliable and easier. I have a Bose WiFi speaker and don't have the same problem, it was only because the Bose was too big to fit in the space we got the Sony as the second speaker and wish the Bose fitted

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Slecht

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

8

2

20 klantbeoordelingen

0

good sound - rubbish Multi-room

SRS-ZR7 07-02-2020  (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

great sound. i bought this to be able to set up a multi-room system with Sony Sound system CMT, but try as i may i cannot get it to connect.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

Reactie van Customer Support
10-02-2020

Hi Simo,

We appreciate your feedback and we are sorry to hear this. You can find more information about using the multi room function here: http://bit.ly/2SctJbp . If the issue is still evident, you may contact us using the details in the following link: http://bit.do/eQfRM.

Sony Support Team

0

easy

SRS-ZR7 09-09-2018 door Hans62 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I have got this for my 40 year Jublea (working by the same boss)

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

1

0

0

A great sound system

SRS-ZR7 11-08-2018 door Ashley1 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I bought this in order to listen to music through my TV/DVD with good sound quality, but it's also great for TV shows and films etc.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

2

0

0

Great sound

SRS-ZR7 05-07-2018 door Colsipad1 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

The fact it is portable and both wi fi and bluetooth with great sound and equaliser make this a perfect buy.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

1

0

0

fijne multiroom speakers, in stereo verstoringen

SRS-ZR7 14-05-2018 door gebruikersnaam (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb 3 srs-zr7 en 2 srs-zr5 speakers. De srs-zr5 gekoppeld aan mijn ht-ct800 soundbar voor surround sound. Daarvoor de soundbar bekabeld internet moeten geven, zodat het wifi signaal kan worden gebruikt voor de srs-zr5 achterspeakers. Omdat dit bekabeld internet is, en de srs-zr7 speakers op wifi, krijg ik dit niet synchroon met elkaar (ook niet met music center app of Google Home app). Als ik twee van de srs-zr7 speakers in stereo met elkaar pair, en koppel aan alle andere speakers, dan begint steevast één speaker te storen. Waarschijnlijk door het zwakke wifi signaal, maar als ik ze niet pair in stereo, heb ik dit probleem niet.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

1

0

Connections5 sound esp mid/higher4 app3 instructio

SRS-ZR7 10-03-2018 door Boblu (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Bought it about 3 weeks ago. The shape and style means it fits in unobtrusively in most rooms, which is what we wanted. The sound is impressive for the size, especially mid and upper range. We play mainly classical so it took quite a while in the shop finding one without a dominant booming bass. Speech can sound muffled, but that seems to be a problem with these speakers generally, they aren't set up for that. The software provided is a bit clunky, the instructions are poor. It connects wirelessly via the app provided but after the days of hours of effort it still doesn't appear on any computer in the house as a device to play music through. You can do it, but always via the phone, not directly from the computer. We didn't want a speaker that you just control via a phone app or Bluetooth and this has more ways to connect then any other we found.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

1

0

0

Small but potent

SRS-ZR7 21-02-2018 door GOLDM (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I bought this speaker to enable my multi -room ability, sitting along with my CMT-SX7B Home Audio System. I have been really impressed with the ease of connectivity between the 2 components, and the quality of sound from this very small unit. It fills whichever room it is in with a very precise sound, and with plenty of bass to give the system some oomph! The only issue is that it is a shame there is no battery operation option. There is still a cable lead to trip over so whilst it is small and portable enough to move from room to room, the power cable is a restriction to final placement.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

2

0

0

Great sound but difficult to connect to

SRS-ZR7 01-11-2017 door Seventysecond (Verenigd Koninkrijk)

purchased this 3 weeks ago and have mixed feelings. When it works it is a great sound but connection is difficult and intermittent. Well built and a quality made product, but just wish the connection was more reliable and easier. I have a Bose WiFi speaker and don't have the same problem, it was only because the Bose was too big to fit in the space we got the Sony as the second speaker and wish the Bose fitted

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Slecht

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

8

2

0

wat een geluid!

SRS-ZR7 26-09-2017 door G040 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

nadat ik al eerder een exemplaar had gekocht, heb ik er nu een tweede bijgekocht. het installeren en "pairen" van de speakers ging zonder problemen en de geluidskwaliteit is beter dan ik had verwacht.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zeer goed

SRS-ZR7 07-08-2017 door bluesman80 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb dit apparaat twee weken geleden gekocht. Ik ben heel tevreden. Het was een eitje om het apparaat bij de app te installeren. De geluidskwaliteit is uitstekend. Het koppelt goed met Spotify en met mijn TV via een ARC HDMI-poort.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

1

0

Geweldige aanvulling op mijn Sony AV system

SRS-ZR7 30-05-2017 door trucon (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Voldoet volledig aan mijn verwachting als surround 2.1 system, makkelijk te koppelen aan het AV system. zeer makkelijk in te stellen per speaker, naar het gewenste volume.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Klinkt goed, ziet er beeldig uit!

SRS-ZR7 16-05-2017 door Krida (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Deze Wifi speaker heb ik gekozen omwille van zijn compatibiliteit met Google cast. Dit is een geweldige manier om naar je muziek te luisteren vanaf al je toestellen. De speaker klinkt zeer goed, heeft een verbazend gebruiksgemak, is in no-time gekoppeld met je netwerk, en ziet er nog eens goed uit ook. Klaar voor de toekomst! Een aanrader!

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

geen

SRS-ZR7 20-03-2017 door geert1952 (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Fijn apparaat.Goed geluid.Heel tevreden over deze speaker

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Poor integration with other Sony products

SRS-ZR7 13-02-2017 door teddx_uk (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Bought this since Sony's website first said the product was compatible with the HT-XT3 soundbase for wireless surround sound, it isn't. Sound quality is mediocre. ARC connectivity with the TV is poor at best.

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Slecht

Gebruiksgemak

Slecht

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

9

17

0

Voldoet aan alle verwachtingen

SRS-ZR7 04-02-2017 door fampool (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Mooi geluid uit een speaker van een mooi formaat. De speaker is makkelijk aan te sluiten en te bedienen. Meerdere systemen gebruiken we met de speaker en alles werkt!

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Great sound

SRS-ZR7 02-02-2017 door Nickytoon (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Bought for Christmas great sound , have to reconnect blue Tooth quite often

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

1

0

0

Quality Sound

SRS-ZR7 16-01-2017 door DrJohn51 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Bought to expand a sound bar to make a 2.1 stereo surround system. It connects nicely on the bluetooth, but in order to also use headphones in the sound system the speakers disconnect, then when done with the headphones, re-paired to restore. Whilst it is easy enough to re-pair it is a faff. I think this is due to a limitation of the sound bar rather than the periferal speaker though

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

5

0

0

Great sound quality

SRS-ZR7 29-12-2016 door Al100 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

This speaker has excellent sound quality and was really easy to link to my other speaker. The multi room option is excellent!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

5

1

0

Great deep sound

SRS-ZR7 01-12-2016 door Frittas (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Bought this speaker for the dining room as a replacement for my old 2.1 Bose system. Great sound from such a small unobtrusive unit which fully fills the room.with music. Great control via my iphone5. Only downside is that it does suffer from occasional drop of connectivity which results in music stopping.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

4

6

0

Eind goed al goed

SRS-ZR7 08-08-2016 door Robtin (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Deze speaker gekocht louter om het geluid van de tv te verbeteren. Omdat op de speaker o.a. een ARC aansluiting aanwezig is kan hij met een hdmi kabel op mijn tv aangeloten worden. Het geluid viel mij in eerste instantie wat tegen, veel laag en weinig hoog zodat het wat boemerig klonk. Twee dagen later nog eens de beschrijving doorgenomen en daar las ik ook over de app Songpal. Na deze geinstalleerd te hebben was ik blij verrast dat er in deze software ook een equalizer voor regeling van het geluid aanwezig was. Nu kon ik het hoog en laag bijregelen. En nu is het geluid prima! Helemaal tevreden. Het aansluiten op mijn netwerk ging vlotjes. Ook muziek via Spotifi streamen gaat prima. De afwerking is mooi en degelijk. Dus aanbevelenswaardig.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

4

0