Afbeeldingen van Qi™ draadloze oplaadpad

Kenmerken

Compatibel met Qi-apparaten

The CP-WP1 is gecertificeerd voor Qi draadloos opladen en ondersteunt veel verschillende apparaten, waaronder iPhone-, Galaxy- en Xperia-smartphones. Daarnaast kunnen draadloze hoofdtelefoons, smartwatches en andere Qi-gecertificeerde apparaten worden opgeladen. 

Stijlvolle en praktische vormgeving

Uw smartphone ligt veilig op de antislip-oplaadpad om weglijden tijdens het laden te vermijden. Dankzij het elegante ontwerp met de afgeronde rand kunt u snel en gemakkelijk uw apparaat weer oppakken.

Compact en elegant ontwerp

Dankzij het kleine oppervlak en slanke ontwerp neemt de lader maar weinig ruimte in beslag, en past hij perfect in elke omgeving, zowel thuis als op kantoor.

Goed zichtbare blauwe status-led 

Wanneer de blauwe led-indicator brandt, wordt uw apparaat optimaal geladen. Zo ziet u altijd of uw telefoon goed is geplaatst om zo snel mogelijk op te laden.

Eenvoudig draadloos opladen

Leg uw telefoon midden op de draadloze pad om hem op te laden — niets aansluiten, niets loskoppelen, geen kabels, altijd klaar om weg te gaan

Veilig opladen van Sony

De uitgebreide ervaring van Sony met opladen zorgt voor een veilige en betrouwbare werking. Het hittebestendige ontwerp en de exclusieve intelligente vermogensregelaar zorgen voor constante oplaadprestaties, ook bij herhaald gebruik. FOD (Foreign Object Detection) beschermt het apparaat tegen hitte of overbelasting, als andere metalen objecten, bijvoorbeeld munten of sleutels, op of bij de pad worden gelegd.

Specificaties
Laad voortaan elke Qi™-compatibele smartphone, smartwatch of hoofdtelefoon van Sony, Samsung of Apple op met deze elegante draadloze lader. Dankzij het slanke en slipvrije ontwerp blijven de apparaten op hun plaats, terwijl de goed zichtbare led aangeeft of het laden optimaal verloopt. Veilig opladen van Sony voorkomt oververhitting voor telkens weer opnieuw veilig en betrouwbaar laden.
  • Draadloos opladen voor Qi-compatibele apparaten

  • Gestroomlijnde vormgeving met antislipoppervlak

  • Goed zichtbare blauwe led voor de oplaadstatus

  • Veilig opladen van Sony voorkomt oververhitting

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu