Verkrijgbaar vanaf

€ 20,99

(inclusief BTW)
Afbeeldingen van CP-V3A draagbare smartphonelader
Afbeeldingen van CP-V3A draagbare smartphonelader
Afbeeldingen van CP-V3A draagbare smartphonelader

Kenmerken

Krachtige lithium-polymeerbatterij met een capaciteit van 3000 mAh

Gebruik de kracht van een oplaadbare lithium-polymeerbatterij van Sony. De totale capaciteit van 3000 mAh is genoeg om uw smartphone één keer volledig op te laden, en door de hybride gelsamenstelling van Sony behoudt de batterij na 1000 oplaadbeurten nog 90% van de oorspronkelijke capaciteit.

Aansluiten via een USB-poort

Geef uw apparaat een boost. Levert stroom aan al uw apparaten, van smartphones of draagbare gameconsoles tot digitale camera's en camcorders. Eén USB-poort levert tot 1,5 A aan continu vermogen gedurende maximaal 70 minuten. Ideaal om onderweg apparaten op te laden.

Opnieuw opladen via USB of netvoeding

Zorg dat de CP-V3A altijd is opgeladen en klaar is om uw mobiele apparaten van stroom te voorzien. Sluit hem aan op een pc of laptop via de meegeleverde micro-USB-kabel, of sluit hem aan op het stopcontact om via een netadapter op te laden (afzonderlijk verkrijgbaar).

Eenvoudig mee te nemen dankzij het dunne, lichte ontwerp

De draagbare CP-V3A weegt slechts 86 g en heeft een handig klein formaat. Zo hebt u altijd een reservelader op zak. Met de strakke, gestroomlijnde vormgeving en duurzame aluminium behuizing is dit de perfecte aanvulling op uw bestaande technische accessoires.

Controleer de voortgang met twee handige led-indicatoren

Weet hoeveel uw apparaat is opgeladen met de handige led-indicatoren. Een groene indicator laat weten wanneer het aangesloten apparaat volledig is opgeladen, en een oranje indicator geeft de voortgang aan tijdens het opladen. De oranje indicator laat ook zien hoeveel energie de oplader nog heeft - handig om te controleren voordat u het huis verlaat.

Kies uit diverse levendige kleuren

Stem de kleuren van uw technische accessoires op elkaar af. Deze draagbare lader wordt geleverd in diverse levendige kleuren. Kies de kleur die bij u past. Diverse kleuren: aan u de keuze.

Specificaties
  • Vermogen van 3000 mAh

  • Beschikbaar in verschillende kleuren

  • Plaats oproepen en speel games terwijl uw smartphone wordt opgeladen

  • 1,5A-uitgang voor snel opladen

Batterijcapaciteit
Lithium-ion polymeer 3000 mAh
Laadtijd draagbare lader
Ca. 3,5 uur via AC of ca. 6 uur via standaard USB-poort
Gebruiksduur
60 min.
Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren Meer over Sony en het milieu