Afbeeldingen van Draagbare DVD-speler met USB-aansluiting
Afbeeldingen van Draagbare DVD-speler met USB-aansluiting
Afbeeldingen van Draagbare DVD-speler met USB-aansluiting
Het is alsof u uw eigen bioscoop meeneemt

Geniet overal van uw dvd's met deze veelzijdige draagbare dvd-speler. Met het lcd-scherm van 17,8 cm/7 inch met breedbeeldweergave krijgt u heldere en duidelijke beelden. En met een keuze uit vier geluidsmodi die bij uw beelden en de omgeving passen, klinkt het net zo goed.

Geoptimaliseerde audio, wat u ook kijkt

U kunt kiezen uit één van de vier modi: Dynamisch - voor realistisch geluid; Dynamische surround - voor virtuele Surround sound; Dialoog - om spraak hoorbaarder te maken; en Standaard - voor normaal gelijk geluid.

Geef digitale films en muziek de ruimte

Duik in uw film- en muziekbibliotheken en geniet van oude favorieten op het grote scherm en met Surround Sound via een USB-aansluiting. U kunt uw laptop aansluiten of overdragen naar een Memory Stick voor snelle toegang tot uw filmbibliotheek.

Specificaties en kenmerken
  • Speel films, muziek en foto's af die zijn opgeslagen op USBU kunt inhoud direct afspelen vanaf een USB-stick om films, foto's en diavoorstellingen te bekijken en muziek te luisteren.

  • Speel verschillende indelingen afInclusief cd-r/rw, dvd+rw/+r/+r DL, dvd-rw/-r/-r DL, dvd van 8 cm (exclusief dvd+r van 8 cm), JPEG, mp3 en Xvid.

  • Geniet van heldere beelden van hoge kwaliteitBreng films tot leven met het lcd-breedbeeldscherm met hoge resolutie. Het is alsof u in de bioscoop zit. U hoeft alleen nog maar de popcorn te pakken.

  • Krijg overal het best mogelijke geluidDankzij vier verschillende geluidsmodi kunt u het geluid kiezen dat het beste past bij uw beelden en de omstandigheden waarin u kijkt.

  • Gebruiksvriendelijke bediening met aanraaktoetsenVoer via de aanraaktoetsen standaardbedieningen uit zoals afspelen, stoppen en het volume aanpassen.

  • Blijf langer kijkenMet een oplaadbare batterij met lange levensduur kunt u onderweg 4 uur kijken zonder op te laden, genoeg voor twee films.

  • Geniet thuis van een fantastische geluidskwaliteitSluit aan op uw geluidssysteem voor een prachtig geluid van uw films en cd's via de meegeleverde audio-/videoadapter.

  • Sluit aan op een groot schermSluit uw speler aan op uw tv via de audio/video-uitgang voor een belevenis op het grote scherm.

  • Laad uw speler onderweg opU kunt een autoaccu-adapter op de sigarettenaansteker aansluiten, zodat uw speler klaar is voor gebruik.

Meer informatie over onze energiebesparende functies en onze toewijding aan een duurzamere toekomst. Bezoek onze eco-website

Beoordelingen

Meningen van gebruikers