Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen

€ 45,00

Vooraanzicht van dvd-speler DVP-SR370
Driekwart profielaanzicht van dvd-speler DVP-SR370
Bovenaanzicht van dvd-speler DVP-SR370
Speel alles af met één compact apparaat.

De kleinste dingen zorgen voor de grootste verrassingen. Geniet van meerdere afspeelindelingen, waaronder dvd, en films op uw pc of geheugenkaart.

Goed geluid/beeld in een klein apparaat

Dankzij het compacte formaat is deze dvd-speler ideaal voor in de keuken of slaapkamer. Dit apparaat speelt films, muziek en foto's in verschillende indelingen af, inclusief inhoud die is opgeslagen op een geheugenstick of laptop, via een USB-poort.

Geef digitale films en muziek de ruimte

Neem een duik in uw film- en muziekbibliotheken en geniet via een USB-verbinding van oude favorieten met Surround Sound op het grote scherm. Aansluiten op uw laptop of overdragen op een geheugenstick voor snelle toegang tot uw filmbibliotheek.

Specificaties en kenmerken
  • Speel films, muziek en foto's af die zijn opgeslagen op USBU kunt inhoud direct afspelen vanaf een USB-stick en films, foto's en diavoorstellingen bekijken en muziek luisteren.

  • Speel verschillende indelingen afInclusief cd-r/rw, dvd+rw/+r/+r DL, dvd-rw/-r/-r DL (inclusief dvd van 8 cm), JPEG, mp3, MPEG-4, WMA, AAC en lineaire PCM.

  • Kies voor versneld of vertraagd afspelen met geluidSpeel films met beeld en geluid af met ongeveer 1,5 x de normale snelheid. Of vertraag het beeld om naar sport te kijken.

  • Onthoud van wel zes dvd's waar u was geblevenKijk verder waar u was gebleven: deze speler onthoudt van wel zes eerder afgespeelde schijven waar u was gebleven.

  • Maak uw eigen diavoorstelling met een soundtrackBekijk uw foto's in een diavoorstelling met achtergrondmuziek naar keuze.

  • Bedien uw speler en tv met één afstandsbedieningMet de afstandsbediening van uw dvd-speler kunt u inhoud afspelen of de instellingen op uw speler en op uw tv aanpassen, inclusief in- en uitschakelen, kanalen en volume.

  • Ruimtebesparende, compacte vormgevingDeze speler is slechts 270 mm breed en biedt veel functies in een compacte, stijlvolle behuizing.

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers