Afbeeldingen van Externe vaste schijf
Afbeeldingen van Externe vaste schijf
Afbeeldingen van Externe vaste schijf
Afbeeldingen van Externe vaste schijf
Afbeeldingen van Externe vaste schijf
Afbeeldingen van Externe vaste schijf

Kenmerken

Hoge capaciteit

Sla tot 2 TB aan gegevens op in een apparaat van zakformaat

Verbeter overdrachtssnelheden met de Data Transfer Accelerator

Verbeter uw overdrachtssnelheden met Data Transfer Accelerator-software, waarmee u ongeveer twee keer zo snel gegevens kunt overdragen naar een externe vaste schijf. (Windows® 10 wordt door Data Transfer Accelerator niet ondersteund)

Elegant ontwerp

Compact en stijlvol, afgewerkt in zwart geborsteld staal of zilver

Compatibel met FAT32 Formatter

Verbind met oudere pc's, PlayStation®3- en Handycam®-modellen. De FAT32-formatter van de vaste schijf geeft u nog meer opslagmogelijkheden voor producten die het NTFS-bestandensysteem niet ondersteunen. Bovendien zorgt de slimme software voor een eenvoudige installatie: gewoon aansluiten en u kunt meteen aan de slag. *Opmerking: door dit proces worden alle bestaande gegevens van de vaste schijf verwijderd, waaronder software. Maak daarom eerst een back-up.

Backup Manager voor intelligent bestandsbeheer

Met de Backup Manager-software maakt u moeiteloos back-ups van gegevens op uw pc of laptop. De software herkent bestanden die onlangs zijn gewijzigd of toegevoegd en draagt alleen deze over, waardoor u tijd bespaart.

Specificaties
Capaciteit
2 TB
Type poort
USB 3.1 Gen 1 Micro-B-connector
Overdrachtsnelheid
Max. 480 Mbps (USB 2.0), Max. 5 Gbps (USB 3.1 Gen1)
Compatibele apparaten
Windows®-pc, Macintosh
Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu