Afbeeldingen van Externe Solid State Drive 
Afbeeldingen van Externe Solid State Drive 
Afbeeldingen van Externe Solid State Drive 

Kenmerken

Past met gemak in uw broekzak

Deze stijlvolle externe Solid State Drive is kleiner dan een creditcard. Door het ultracompacte, draagbare ontwerp weegt de drive slechts 35 g en is deze slechts 9,4 mm dik: het perfecte formaat voor uw handtas of broekzak. De duurzame afwerking van geborsteld aluminium is beschikbaar in zwart of zilver en zal uw vrienden en collega's versteld doen staan. 

256 GB opslagcapaciteit 

Berg uw kostbare bestanden veilig op met 256 GB opslagcapaciteit - voldoende om uw foto's, video's, muziek en meer op te slaan en te ordenen. En met extra ingebouwde beveiliging is dit een echt veiligere en eenvoudigere manier om uw gegevens te beheren.

Betrouwbaar ontwerp voor veilige opslag van bestanden

Door gebruik te maken van flash-geheugen, net zoals een USB-stick, wordt er minder warmte gegenereerd en kunnen Solid State Drives snellere en beter betrouwbare prestaties leveren dan conventionele externe vaste schijven. En omdat het ontwerp geen beweegbare onderdelen heeft, is de kans op mechanische mankementen veel kleiner. Zo weer u zeker dat al uw bestanden veilig zijn. 

USB 3.0-interface voor snelle overdrachten

U hoeft niet lang meer te wachten terwijl uw bestanden worden overgedragen. Deze externe Solid State Drive is compatibel met USB 3.0, wat zorgt voor een ultrahoge gegevensoverdrachtsnelheid tot wel 450 MB/s in de leesmodus.

Password Protection Manager voor volledige beveiliging 

Volledige gemoedsrust met Password Protection Manager. Na het activeren wordt u iedere keer dat u verbinding maakt met uw pc om een wachtwoord gevraagd. U kunt aan specifieke partities een wachtwoord toewijzen en andere partities toegankelijk maken voor openbaar gebruik. Bovendien zorgt de hoge 256-bits AES-codering voor extra beveiliging.

Password Protection Manager (wachtwoordbeveiligingsbeheer) downloaden

Backup Manager voor intelligent bestandsbeheer

Met de Backup Manager-software maakt u moeiteloos back-ups van gegevens op uw pc of laptop. De software herkent bestanden die onlangs zijn gewijzigd of toegevoegd en draagt alleen deze over, waardoor u tijd bespaart.

Backup Manager (back-upbeheer) downloaden

Specificaties
Deze stijlvolle externe Solid State Drive is kleiner dan een creditcard en eenvoudig op te bergen in een handtas of broekzak. En met 256 GB opslagcapaciteit en ultrasnelle gegevensoverdracht is het eenvoudiger dan ooit om uw bestanden veilig met u mee te nemen.
  • 256 GB opslagcapaciteit

  • Ultracompacte vormgeving, kleiner dan een creditcard

  • USB 3.0 voor supersnelle gegevensoverdracht tot 450 MB/s (leessnelheid) 

  • Stijlvolle, duurzame metalen behuizing met haarfijne afwerking

  • Bescherm uw bestanden met Backup Manager en Password Protection

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu