Prijzen vanaf:

€ 109,00

(inclusief btw)

3 modellen en prijzen weergeven

3 modellen en prijzen verbergen

240GB

SL-EG2

€ 109,00

(inclusief btw)

480GB

SL-EG5

€ 150,00

(inclusief btw)

960GB

SL-E1

€ 349,00

(inclusief btw)
Afbeeldingen van Externe SSD met USB Type-C™
Afbeeldingen van Externe SSD met USB Type-C™

Kenmerken

Klein genoeg om overal mee naartoe te nemen

Deze stijlvolle externe SSD (Solid State Drive) met een hoge capaciteit is kleiner dan een creditcard (A) en weegt slechts 50 g. Neem hem mee in uw broekzak of tas en u hebt altijd 960 GB aan opslagcapaciteit bij de hand, waar u ook heengaat.

Golfoppervlak voor een mooiere look en meer grip

De duurzame afwerking van geborsteld aluminium is bestand tegen vingerafdrukken en het golfoppervlak geeft het product een uniek tintje. Het golfpatroon zorgt niet alleen voor meer draaggemak, maar maakt het ook makkelijker om de schijf te vinden in uw tas. Mede dankzij de handige designelementen zoals de goed zichtbare toegangs-led, is dit een schijf die net zo goed presteert als dat hij eruitziet. 

USB 3.1 Gen 2-interface voor snelle overdracht

Wachten op de overdracht van uw gegevens is niet meer nodig. Deze externe SSD is compatibel met USB 3.1 Gen 2 (SuperSpeed USB 10 Gbps) voor ultrasnelle gegevensoverdracht tot 540 MB/s (lezen) of 520 MB/s (schrijven). Wachten op bestanden is dus niet meer nodig; u kunt direct aan de slag.

960 GB aan opslagruimte op zakformaat

Berg uw kostbare bestanden veilig op met opslagruimte tot wel 960 GB — dat is genoeg ruimte om uw foto's, video's, muziek en meer georganiseerd op te slaan.

Duurzaam en betrouwbaar voor veilige bestandsopslag

Solid State Drives bevatten flash-geheugens zonder bewegende onderdelen. Dat vergroot de schokbestendigheid van het apparaat en verkleint de kans op mechanische mankementen en gegevensverlies. Gebruik het en neem het mee op reis, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw bestanden.

De ideale tool voor professionele fotografie

De SL-E-schijf is de ultieme oplossing voor professionals op het gebied van digitale fotografie. Dankzij de hoge capaciteit en de ultrasnelle verbindingsmogelijkheden met uw pc, via de USB 3.1 Gen 2-interface, is dit de perfecte partner voor hoogwaardige camera's zoals de nieuwe α7RIII van Sony. De supersnelle gegevensoverdracht van maximaal 540 MB/s (lezen) en 520 MB/s (schrijven) maakt snelle back-ups, snelle controles en het snel bewerken van afbeeldingen mogelijk, net als op een lokale schijf. Bovendien biedt de duurzame en compacte behuizing een ongeëvenaard draaggemak.

Compatibel met een groot aantal apparaten

De SL-E-serie is uitgerust met compacte en omkeerbare USB Type-C™-poorten voor compatibiliteit met de nieuwste apparaten. De meegeleverde USB-kabels (Type-C naar C en Type-C naar Standard-A) zorgen voor compatibiliteit met talloze apparaten, waaronder de nieuwste Mac- en Windows-pc's, Android-smartphones en -tablets (USB Type-C) en conventionele Mac- en Windows-pc's (USB Standard-A).

Zie compatibiliteitsoverzicht

ENC DataVault lite voor totale beveiliging

Volledige gemoedsrust met gratis toegang tot ENC DataVault lite, meegeleverd bij uw schijf. U kunt bepaalde partities beschermen met een wachtwoord met 256-bits AES-codering en andere 'open' houden voor flexibel gebruik. Als u deze optie hebt geactiveerd, moet u elke keer dat u de gecodeerde bestanden wilt gebruiken uw wachtwoord invoeren. De compatibiliteit met meerdere platformen houdt in dat u met uw Mac een wachtwoord kunt instellen en de bestanden met Windows kunt openen, en omgekeerd.

Download ENC DataVault lite

Specificaties
Deze stijlvolle, compacte externe SSD met een hoge capaciteit is de ultieme tool voor creatieve expressie en workflows. De USB Type-C- / USB 3.1 Gen 2-interface biedt ultrasnelle gegevensoverdracht tot 540 MB/s (lezen) en is compatibel met talloze pc's en smartphones. Het design is niet alleen betrouwbaar en duurzaam, het golfoppervlak zorgt ook een goede grip en is bestand tegen vingerafdrukken.
  • Tot 960 GB opslagcapaciteit

  • Ultracompacte vormgeving; kleiner dan een creditcard en slechts 50 g.

  • USB 3.1 Gen 2-interface met USB Type-C-poort, voor ultrasnelle gegevensoverdracht tot 540 MB/s (lezen) en 520 MB/s (schrijven).

  • Stijlvolle, duurzame metalen behuizing met golfafwerking

  • Inbegrepen USB-kabels: Type-C naar C en Type-C naar Standard-A

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu