Eye-autofocus: het geheim van prachtige portretfoto's

Gebruik de exclusieve eye-autofocus van Sony voor heldere scherpstelling en mooiere portretten. Een revolutionaire tool voor iedereen, van professionals tot amateurs.

Het oog is het venster van de ziel van een portret 

De glinstering van een oog is het belangrijkste kenmerk van een goede portretfoto. Het biedt een blik in de ziel van het onderwerp. De unieke eye-autofocus van Sony geeft al je portretten deze ongekende kracht, waarbij niet alleen het onderwerp maar ook het oog voortdurend wordt gevolgd. Dit zorgt voor verbluffende resultaten, of je nu snapshots of professionele foto's maakt. 

Realtime eye-autofocus voor dieren
Realtime eye-autofocus voor dieren

Het is nu eenvoudiger dan ooit om dieren te fotograferen! De realtime eye-autofocusfunctie van Sony detecteert en volgt nu niet alleen de ogen mensen, maar ook van dieren. 

De sleutel tot mooie portretfoto's
Geliefd bij professionals

Met een snelle lens kan het verschil tussen een prijswinnend portret en een alledaagse foto neerkomen op de lengte van een wimper. Professionals weten dat de fonkeling van een oog dat perfect in focus is een afbeelding echt tot leven wekt, en daarom is de eye-autofocus van Sony een revolutionaire innovatie.

De kracht van Sony eye-autofocus
Betrouwbare eye-tracking, in alle omstandigheden

Richt op de ogen voor de mooiste portretten. Eye-autofocus maakt gebruik van het opmerkelijk brede autofocusgebied en de nauwkeurige oogherkenning van Sony voor een ongekende vrijheid van compositie, waardoor je als nooit tevoren de grenzen van je creatieve expressie kunt verleggen.

Deels bedekt gezicht
Deels bedekt gezicht
Omlaag kijken
Omlaag kijken
Achtergrondverlichting
Achtergrondverlichting
Brildragers
Brildragers
Binnenshuis
Binnenshuis
Kleine onderwerpen
Kleine onderwerpen
Verbeterde realtime eye-autofocus
Verbeterde realtime eye-autofocus

Als de sluiterknop half wordt ingedrukt, kunnen de ogen van het onderwerp nauwkeurig worden gevolgd in de AF-C-modus. Bij het maken van opnamen kun je je met realtime eye-autofocus concentreren op het onderwerp in plaats van het scherpstellen.

Het linker- of rechteroog van je onderwerp kiezen
Kies het linker- of rechteroog van je onderwerp 

Je kunt nu het linker- of rechteroog of automatisch selecteren in het menu, zodat jij je kunt concentreren op de compositie. Deze selecties kunnen aan knoppen worden toegewezen, zodat je snel tussen opties kunt schakelen tijdens het fotograferen. 

Innovatieve autofocus + oogdetectie
Innovatie mogelijk gemaakt door spiegelloos ontwerp

[1] Conventionele DSLR-camera's [2] Spiegelloze camera's van Sony

Innovatie mogelijk gemaakt door spiegelloos ontwerp

Sony is toonaangevende beeldsensorenproducent, en onze ongekende verwerkings- en sensortechnologie detecteert je onderwerp in realtime, bepaalt nauwkeurig de positie van ogen en stelt perfect scherp. Uiterst nauwkeurige AF, breder dan bij gewone DSLR-camera's, helpt je onderwerpen in het frame te houden en ze natuurgetrouw vast te leggen.

Geavanceerd door jarenlange ervaring

Niet alle spiegelloze camera's zijn hetzelfde. De eye-autofocus van Sony is mogelijk dankzij tientallen jaren aan innovaties in beeldtechnologie, van onze toonaangevende ontwikkelingen in beeldsensoren, processors en lenzen tot algoritmes voor oogdetectiesoftware.

Geavanceerd door jarenlange ervaring

 [1] Lens [2] Beeldsensor [3] Beeldverwerkingsprocessor [4] Softwarealgoritme 

Ontdek camera's met eye-autofocus van Sony

Camera's met verwisselbare lens

Compactcamera's