Toepassingen en software
Onze software, apps en diensten stimuleren uw creativiteit
Imaging Edge Mobile
Imaging Edge Mobile

Mobiele toepassing

Met deze veelzijdige mobiele toepassing kunt u tijdens het fotograferen alle foto's automatisch op de achtergrond overdragen naar uw smartphone via Wi-Fi® en delen op sociale media. Ook kunt u een 4K-film naar een mobiel apparaat sturen, het camerabeeld live daarop bekijken en locatiegegevens aan beeldbestanden toevoegen.

Add-on Movie Edit'
Add-on Movie Edit'

Mobiele toepassing

Deze filmbewerkingsapp vereenvoudigt het maken van films — met vloeiende stabiele beelden, alsof u filmt met een schommelkop. Daarnaast kunt u bewegende onderwerpen in een film opnieuw inkaderen en de film bijsnijden voor optimale hoogte-breedteverhoudingen, bijvoorbeeld voor sociale media.

Illustratie
Imaging Edge-webcam

Desktoptoepassing

Een toepassing waarmee u eenvoudig uw Sony-camera als hoogwaardige webcam kunt gebruiken voor livestreams of online vergaderingen.

Remote/Viewer/Edit
Remote/Viewer/Edit

Desktoptoepassingen

Perfectioneer uw fotografie met Imaging Edge-desktoptoepassingen. Gebruik 'Remote' om live-opnamen te maken via uw pc, 'Viewer' om snel foto's te beoordelen en te selecteren uit grote beeldbibliotheken, en 'Edit' om RAW-gegevens te ontwikkelen tot hoogwaardige foto's. Haal het beste uit RAW-bestanden van Sony en beheer uw producties op efficiëntere wijze.

IPTC
IPTC-metadata vooraf instellen

Creëer en exporteer IPTC-metadata voor de α9, zodat u automatisch uw beelden tijdens de opname kunt taggen met copyrightgegevens en andere belangrijke informatie.

Capture One voor Sony
Capture One voor Sony

Capture One Express (voor Sony) is gratis, bekroonde bewerkingssoftware voor RAW-verwerking en eenvoudig bestandsbeheer, met krachtige tools. Capture One Pro (voor Sony) is te koop voor meer bewerkingsfuncties en opnamemogelijkheden met pc-aansluiting.

PlayMemories
Andere nuttige software
Action Cam-logo
Action Cam Movie Creator

Maak en deel geweldige actiefilmpjes met deze gratis software. Met functies als slowmotion, gebruik van GPS-gegevens en bewerken met meerdere camera's bent u zelf de ster van uw meesterwerk.

Logo muziekvideorecorder
MVR studio

Gebruik 'MVR studio' om eenvoudig audio- en video-opnamen van de HDR-MV1-muziekvideorecorder te importeren en bewerken. Voeg audio-effecten toe, bewerk de geluidsgolven, en deel het resultaat meteen op YouTube.