ONTSTIJG DE REALITEIT

De ware schoonheid van 4K in elk beeld
Niet zomaar 4K, maar 4K van Sony

Alles wat u kijkt op een televisie van Sony is scherper en verfijnder met de nieuwste detailverbeterings- en ruisonderdrukkingstechnologie voor ongelooflijk realistische beelden.

Niet zomaar 4K, maar 4K van Sony
STANDAARD
Niet zomaar 4K, maar 4K van Sony
4K X1™-PROCESSOR/4K HDR PROCESSOR X1™/4K PROCESSOR X1™ EXTREME
Krachtiger, mooier, beter

4K HDR Processor X1™ Extreme 

Onze nieuwe 4K HDR Processor X1 Extreme heeft een 40% hogere realtime beeldverwerking dan onze vermaarde 4K X1™-processor. De processor schaalt alles waarnaar u kijkt op naar bijna 4K HDR-kwaliteit.

Kom zo dicht bij de realiteit als mogelijk

Object-based HDR remaster 

Nu kunt u van al uw content genieten in prachtige 4K HDR. U ziet de contouren van bergen, de verborgen texturen van bloemen en de diepte in een wolkenlucht. Geniet van de echte kleuren en contrasten van de natuur met een realistischer beeld.

Standaard
Met Object-based HDR remaster
Met Object-based HDR remaster
Zonder Object-based HDR remaster
Kleuren en contrast lijken echter dan ooit

Met Object-based HDR remaster (1) worden de kleuren in de individuele voorwerpen op het scherm geanalyseerd en wordt het contrast daarop aangepast. Dit verschilt van de meeste andere tv's, waarbij het contrast alleen wordt afgestemd aan de hand van één zwart-witte contrastcurve (2). Omdat de weergave van voorwerpen afzonderlijk wordt verbeterd, kan deze tv meer diepte en structuur en daarmee realistischere beelden produceren. 

Minder beeldlijnen voor een vloeiender beeld

Super Bit Mapping™ 4K HDR 

Het licht van een zonsondergang bevat duizenden tinten, nuances en gradaties. Met Super Bit Mapping™ 4K HDR ziet u ze allemaal. Het zorgt voor een vloeiend, levensecht beeld zonder de kleurlijnen die vaak op andere tv's te zien zijn.

Zonder Super Bit Mapping™ 4K HDR
8-BITS BRON
Met Super Bit Mapping™ 4K HDR
NA 14-BITS VERWERKING
64 keer zoveel kleurniveaus in elke scène

De 14-bits signaalverwerking doorbreekt de vaste kleurlijnen, waardoor kleurgradaties soepel in elkaar overlopen. Een equivalent van 14-bits gradatie wordt weergegeven met 64 keer meer kleurniveaus dan bij conventionele schermen, zelfs bij 8-bits bronnen.

Verwerking van 8-bits bron naar equivalent van 14-bits

Geniet van meer detail met databases voor ruisonderdrukking en opschalen

Dual database processing

De ene database wordt gebruikt om het beeld op te schonen door de ruis op het scherm te verminderen. De andere database dient voor het opschalen van de resolutie, waardoor het beeld helderder wordt. Deze twee krachtige, beeldverbeterende databases werken samen, zodat pixels dynamisch en in realtime worden verbeterd. Elke database bevat tienduizenden referenties die zijn verzameld tijdens onze jarenlange ervaring met het creëren van content voor tv en films.

Zonder dual database processing
STANDAARD 
Met dual database processing
MET DUAL DATABASE PROCESSING
1. Database voor ruisonderdrukking

De database bevat gegevens over hoe een beeld eruit moet zien (van voor en na) en gebruikt deze om gecomprimeerde beeldruis te herkennen en te verwijderen.

2. Database voor opschalen

De database voor opschalen bevat ook beeldgegevens van voor en na die worden gebruikt om het signaal op te schalen en voor een realistischer beeld te zorgen.

Elk beeld schitterend opgeschaald

Met de unieke 4K X-Reality™ PRO- en X-Reality™ PRO-beeldverwerkingstechnologie wordt elke pixel opgeschaald, met als resultaat een opmerkelijke helderheid. Dankzij geavanceerde ruisonderdrukkingstechnieken en een speciale database met patronen barst elke scène van de levensechte details.

Realisme opnieuw gedefinieerd

4K X-Reality™ PRO en X-Reality™ PRO gebruiken verschillende ruisonderdrukkingstechnieken om beelden scherper en verfijnder te maken. U ziet scènes helderder, vloeiender en natuurlijker worden.

Breng elke pixel tot leven

Met 4K X-Reality™ PRO en X-Reality™ PRO worden patronen in beelden vergeleken met patronen die zijn opgeslagen in een unieke database om de beste tint, verzadiging en helderheid te vinden voor elke pixel. We gebruiken de kennis die we hebben opgedaan bij het ontwikkelen en filmen van kaskrakers en tv-programma's om onvoorstelbaar levensechte details te leveren bij alles wat u kijkt.