INZONE H9

Detecteer. Reageer. Win.

Game met verscherpte zintuigen. Onze INZONE H9-headset voor gamen biedt overweldigend Spatial Sound en Noise Cancelling. Zo hoor je zelfs het subtielste geluid en kun je supersnel reageren. Overtref je beste scores en ontdek tegenstanders voordat zij jou zien.

HEADSETS VOOR HET GAMEN

Draadloze INZONE H9-headset voor gamen met Noise Cancelling

INZONE H9
Afbeelding van Draadloze INZONE H9-headset voor gamen met Noise Cancelling

whiteblack

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen

€ 239,00

Bekroond
Creëer voorsprong op je tegenstanders met Noise Cancellation

Geef je geluid een flinke boost en verbeter je prestaties met de draadloze INZONE H9-gamingheadset. Met 360 Spatial Sound voor gamen en Noise Cancellation op een hoger niveau, ben je altijd een stap voor en dankzij een comfortabeler ontwerp kun je langer spelen. 

• Uitstekende geluidskwaliteit

• Urenlang comfortabel gamen

• Gepersonaliseerd 360 Spatial Sound voor gamen

• Uitklapbare microfoon met dempfunctie

• Perfect voor PlayStation®5

• Noise Cancelling

• INZONE Hub aanpasbare instellingen

Afbeelding van de zwart-witte INZONE H5-koptelefoon vanuit verschillende hoeken.
Maak je keuze

Welke kleur pas het beste bij jou, wit of zwart? Wat het ook wordt, je krijgt superieur geluid en geweldige functies voor gamen, allemaal in een kleurenschema dat bij je persoonlijkheid past.

Bekijk de INZONE H9 van alle kanten
Pikt zelfs het subtielste geluid op, een echte gamechanger

Ontdek hoe onze draadloze INZONE H9-headset voor gamen met Noise Cancelling en 360 Spatial Sound je helpt zelfs het meest subtiele geluid waar te nemen en als eerste te reageren tijdens je missies.

Reageer als eerste met nauwkeurige detectie van uw doelwit

Hoor je tegenstanders voordat zij jou zien. Met 360 Spatial Sound voor gamen en onze beproefde hardwaretechnologie kun je detecteren waar je tegenstanders zich bevinden en hoe ver ze van je vandaan zijn. Zelfs tegenstanders die zich in de schaduw verbergen of achter muren en obstakels staan, kunnen niet langer verborgen blijven.

Ontdek 360 Spatial Sound voor gamen

Sony's 360 Spatial Sound voor gamen kan worden geactiveerd via de pc-software INZONE Hub en biedt een nieuw ontwikkelde virtualizer voor gamen die meerkanaals stereogeluidssignalen reproduceert voor geluid zoals het door de makers van de game is bedoeld. Met de 360 Spatial Sound Personalizer in de smartphone-app krijg je ruimtelijk geluid dat is geoptimaliseerd voor de vorm van je oren, voor perfect gepersonaliseerde gameplay.

Ervaar 360 Spatial Sound voor gamen

Wil je ons ruimtelijke geluid testen op je favoriete apparaten? Zet je koptelefoon op en laat je meeslepen. Hoor nauwkeurig waar de tegenstander zit, hoe die beweegt en meer.

Optimale akoestiek dankzij geavanceerde technologie

De INZONE H9-headset is ontworpen om je gamegeluid tot leven te brengen. Een symmetrische akoestische structuur die flexibel genoeg is dat deze comfortabel om verschillende vormen en grootten van het hoofd past, verbetert de geluidskwaliteit en de ruimtelijke akoestische precisie.

Het geluid van je games authentiek gereproduceerd

Het ontwerp van het diafragma van de INZONE H9 bouwt voort op Sony’s expertise in koptelefoons voor muziek. Hij heeft een unieke vorm waardoor hij met precisie extreem hoge en lage frequenties kan reproduceren, voor een meeslepende game-ervaring

Krachtige basfrequenties 

Baskanalen van de INZONE H9 controleren en optimaliseren de reproductie van lage geluidsfrequenties voor een krachtig basgeluid — diepe tonen zoals van motoren komen perfect tot leven. Ga op in het drama en de intensiteit van je spel.

Urenlang comfortabel gamen

De INZONE H9 is ontworpen voor optimaal comfort, zodat je kunt blijven doorspelen bij lange gamesessies. Deze headset blijft goed en veilig zitten, met minimale druk op de zijkant van je hoofd, en staat zo garant voor urenlang gameplezier.

Zit perfect om je hoofd

De brede, zachte koptelefoon verdeelt het gewicht gelijkmatig over je hoofd voor langdurig draagcomfort.

Zit comfortabel om je oren

De oorkussens van zacht leer zijn zo gevormd dat zij zo weinig mogelijk druk op je oren geven, door een optimale pasvorm aan de zijkant van je hoofd. Dit bijzonder rekbare oorkussenmateriaal is ontworpen voor comfort, stabiliteit en geluidsisolatie.

Hoor alleen het geluid van de game

Van een brommende pc-ventilator tot timmergeluid, de INZONE H9 met Noise Cancelling houdt de geluiden buiten die je game-ervaring verstoren. We gebruiken hiervoor dezelfde dubbele-ruissensortechnologie als in onze industry-leading 1000X-koptelefoonserie, voor ongestoord gamen.

Ga op in je spel zonder iets belangrijks te missen

Mis nooit meer belangrijke omgevingsgeluiden zoals een telefoontje of de deurbel. Met de Ambient Sound modus kunt u, net als op onze koptelefoons voor muziek, direct schakelen tussen Noice Cancelling en Ambient Sound door op de knop op de headset te drukken.

Man met een INZONE H9-headset die aan bureau zit met game op zijn monitorscherm, en tegen zijn partner rechtsvoor praat
Leid je team naar de overwinning met heldere communicatie

Coördineer missies helder en beslissend. Dankzij de flexibele uitklapbare microfoon met dempfunctie kun je tijdens het gamen probleemloos communiceren met je medespelers.

Uitklapbare microfoon, met stemdetectie

De hoogwaardige flexibele microfoon kan dichter bij uw mond worden gebracht, zodat u altijd duidelijk te horen bent. Doordat de microfoon unidirectioneel is, wordt uw stem perfect opgepikt zelfs tijdens de meest hectische momenten van het spel.

Close-up van de INZONE H9 met oorschelpen en de microfoon uitgeklapt naar links
Logo van Discord Certified
Discord Certified

De headset werkt perfect met de spraak-, video- en berichtenservice van Discord, voor probleemloos communiceren met vrienden tijdens het gamen online.

Zorgeloos gamen — zonder kabels, amper vertraging

Met onze draadloze INZONE H9-headset voor gamen kun je vrijuit gamen zonder dat er kabels in de weg zitten. En met amper vertraging mis je nooit meer een moment, met nauwkeurige geluids- en beeldsynchronisatie.

Goed voor een hele dag gameplezier

Game de hele dag of zelfs de hele nacht door. Je kunt met één keer opladen tot wel 32 uur doorspelen.

Eenvoudig ovaal ontwerp voor moeiteloze bediening

Onze INZONE H9 heeft ergonomisch vormgegeven bedieningsknoppen zodat je eenvoudig tijdens het gamen functies en instellingen kunt aanpassen.

Bedieningselementen linkerkant

Op de linkeroorschelp bevinden zich de belangrijkste bedieningsknoppen zoals voor het volume, Noise Cancelling/Ambient Sound Modus en dempen van de microfoon. Je vindt hier ook de uitklapbare microfoon en USB-poort met oplaadstatuslampje.

Linkeroorschelp met knop voor volume, Noise Cancelling/Omgevingsgeluidsmodus, dempen microfoon, uitklapbare microfoon, USB-poort
Rechteroorschelp met de locatie van de knop voor game/chat-balansknop, de aan/uit- en de Bluetooth-knop
Bedieningselementen rechterkant

Op de rechteroorschelp bevindt zich de knop voor game/chat-balans, de aan/uit- en de Bluetooth-knop.

Personaliseer je gameplay

Met onze INZONE Hub-pc-software kun je je INZONE H9-ervaring personaliseren door een groot aantal functies aan te passen aan je voorkeuren, waaronder geluids- en hardware-instellingen. Pas met de EQ-functie de frequentiegebieden aan voor je spel, voor extra helder en meeslepend geluid.

Perfect voor Playstation®5

Met de INZONE H9 geniet je van het overweldigende geluid van Tempest 3D AudioTech voor gamen van PlayStation® 5, met een groter ruimtelijk bereik. Werkt naadloos met PlayStation®5-consoles en speciale Ps5™-functies voor krachtigere prestaties.

Met het oog op duurzaamheid

Onze producten zijn stijlvol en speciaal ontworpen om het milieu te beschermen. Bij Sony streven we ernaar de impact van onze producten en werkwijzen op het milieu te verkleinen. De verpakking van de INZONE H9 is vrij van plastic en bestaat alleen uit gerecyclede materialen en niet-geweven cellulose.

Drie borden met een selectie aan duurzame materialen
Groepsafbeelding van headset, USB-zendontvanger en oplaadkabel
Inhoud van de verpakking

In de verpakking van je INZONE H9-headset vind je tevens een USB-C-oplaadkabel (1,5 m) en een USB-zendontvanger.

Verscherp je zintuigen met INZONE- monitor voor het gamen

Onze INZONE-monitoren tillen je game-ervaring naar een hoger niveau en helpen je maximaal te presteren.Specificaties en kenmerken

Ga voor de winst met de premium INZONE H9-headset voor gamen van Sony. Met 360 Spatial Sound voor versterkt gamegeluid tijdens je missies.
  • 360 Spatial Sound voor gamen voor nauwkeurige detectie van tegenstanders

  • Zacht koptelefoonmateriaal en synthetisch-leren oorkussens voor extra draagcomfort

  • Dubbele-ruissensortechnologie sluit omgevingsgeluiden buiten

  • De Ambient Sound Modus houdt je alert op belangrijke omgevingsgeluiden

  • Uitklapbare microfoon voor naadloze teamcommunicatie

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen en awards

Meningen van gebruikers