Heruitvinding van geluid

Een prachtige film verdient indrukwekkend geluid. De tv's van Sony bieden unieke en geavanceerde geluidstechnologieën die u recht in het hart van de actie plaatsen en voor meeslepend entertainment zorgen.

Een gloednieuwe multidimensionale geluidservaring

Met Acoustic Surface Audio+™ komt het geluid rechtstreeks uit het scherm, waarbij drie actuatoren achter de televisie trillen om geluid te creëren dat met het beeld meebeweegt. Twee naar de zijkant gerichte subwoofers zorgen voor een krachtig basgeluid en een ruimtelijk effect waardoor het geluid zich van de ene naar de andere kant van de kamer kan verplaatsen.

De A9F in een middenspeaker veranderen

Geluid uit het midden

Centrale-speakermodus tv

Sluit een versterker aan op de uitgangsconnector achter op de AF9 om er een hoogwaardige middenspeaker van te maken. Met Acoustic Surface Audio+™ hoort u elk woord en elke noot van films en concerten rechtstreeks uit het scherm.

Scherm met geluid 

Door Acoustic Surface™-technologie spat het geluid rechtstreeks van uw scherm. Twee innovatieve bedieningselementen achter de televisie trillen zachtjes om geluid te creëren dat met de film meebeweegt, zodat de dialogen en special effects op precies de goede plek in het scherm terecht komen. Een subwoofer levert de diepe en krachtige bastonen voor de dynamische actiescènes.

Stemt elk moment nauwkeurig af 

ClearAudio+ van Sony is een pakket audiotechnologieën dat automatisch het tv-geluid regelt voor een meer levensechte en meeslepende ervaring, wat u ook kijkt.

  • S-Force Front Surround PRO
  • DSEE
  • Clear Phase