4K

AX33 4K Handycam® met Exmor R®-CMOS-sensor

FDR-AX33
Afbeelding van AX33 4K Handycam® met Exmor R®-CMOS-sensor

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen
Afbeeldingen van AX33 4K Handycam® met Exmor R®-CMOS-sensor
Afbeeldingen van AX33 4K Handycam® met Exmor R®-CMOS-sensor
Afbeeldingen van AX33 4K Handycam® met Exmor R®-CMOS-sensor
Afbeeldingen van AX33 4K Handycam® met Exmor R®-CMOS-sensor

Kenmerken

4K-beeldkwaliteit

Neem 4K-beeldmateriaal op met circa vier keer meer detail dan Full HD (3840 x 2160 pixels ten opzichte van 1920 x 1080) en leg meer ongelooflijke details vast die beelden echt tot leven brengen.

Extra lichte, compacte behuizing

De FDR-AX33 is ruim 30% kleiner en ruim 20% lichter dan het huidige model, de FDR-AX100, en is daarmee de meest mobiele 4K-camcorder op de markt.

Balanced Optical SteadyShot™

Onze geavanceerde beeldstabilisatie levert ruisvrij beeldmateriaal op, zelfs bij trillende of hobbelige opname-omstandigheden.

Geavanceerde opnamefuncties

Geniet van totale aanpassingsmogelijkheden met ergonomische handmatige bediening. Gebruik de multifunctionele handmatige ring om zoom, scherpstelling, belichting, diafragma, sluitertijd, AE-verschuiving of witbalansverschuivingsmodus aan te passen nadat u die modus met de knop voor handmatig hebt geselecteerd. De elektronische zoeker biedt een nauwkeurige voorbeeldweergave.

Supersampled Full HD afspelen

Verbeter uw kijkervaring, zelfs zonder een 4K-televisie. Met supersampling converteert de FDR-AXP33 4K-beeldmateriaal automatisch terug naar uitzonderlijk gedetailleerde Full HD.

Bijgesneden beeld afspelen

U kunt een specifiek deel van het beeld selecteren en afspelen in Full HD, dankzij de hoge resolutie van 4K. U kunt ook het bijgesneden formaat wijzigen met de zoomknop of het pictogram voor schermweergave.

Multi-camerabediening

Meer opnamen betekenen meer bewerkingsmogelijkheden. Neem eenvoudig beeldmateriaal op uit verschillende hoeken, met behulp van camera's die rechtstreeks op de FDR-AX33 zijn bevestigd of die draadloos geactiveerd worden. Multi-camerabediening maakt het eenvoudig om opname-instellingen op alle apparaten te synchroniseren.

Live streaming via Ustream (momenteel IBM Cloud Video)

Van optredens tot sportevenementen: sommige dingen komen het best tot hun recht in realtime. Deel scènes terwijl ze plaatsvinden met beeld en geluid van hoge kwaliteit.

Highlight Movie Maker

Highlight Movie Maker is een veelzijdige en tijdbesparende functie om filmbewerking te stroomlijnen. Voeg markeerpunten toe aan belangrijke momenten tijdens het opnemen en laat de camcorder uw overgangen automatisch synchroniseren met de door u gekozen soundtrack.

Exmor R®-CMOS-sensor

Deze geavanceerde sensor verbetert de beeldhelderheid, vermindert ruis zelfs bij opnamen in donkere omgevingen en zorgt voor zachte achtergrondvervaging.

BIONZ X-beeldverwerkingsprocessor

De geavanceerde BIONZ X-beeldverwerkingsprocessor zorgt voor een natuurgetrouwe weergave, levendige en levensechte beeldkwaliteit en snellere verwerking.

ZEISS® Vario-Sonnar® T*-groothoeklens

Deze ZEISS®-groothoeklens van 29,8 mm met 10x optische zoom is niet alleen ideaal voor het vastleggen van weidse landschappen, maar ook voor een heel scala aan andere scènes omdat de lens is geperfectioneerd voor 4K.

Uitzonderlijke beeldkwaliteit

Dankzij de XAVC S-indeling, ontwikkeld op basis van de XAVC-indeling voor professioneel gebruik, wordt opname in 4K Ultra HD en met hoge bitsnelheid van ongelooflijke kwaliteit gerealiseerd. Bij XAVC S worden gegevens echter gecomprimeerd, zodat ze beter beheersbaar zijn voor algemene consumenten.

20,6 MP voor foto's

Soms moet - of wilt - u geen video hebben. Zet uw videocamera in de fotomodus en leg verbluffende foto's van hoge kwaliteit vast, net zo gemakkelijk als met een gewone camera.

Superieure nachtopnamen

Deze functie maakt gebruik van infrarood licht om opnamen te maken, zelfs bij volledige duisternis. Met NIGHTSHOT leggen ouders eenvoudig schattige slapende kindjes vast.

Motion Shot Video

Met deze handige functie kunt u een indrukwekkende reeks samengevoegde beelden afspelen om elke fractie van een seconde van de actie terug te zien. Een krachtige tool dus voor het analyseren van sportbewegingen op het scherm. Tijdens het afspelen kunt u het interval tussen beelden aanpassen, of onderbreken en foto's vastleggen om met vrienden te delen.

Dual Video Recording

Neem twee films tegelijk op - een in de hoogste kwaliteit XAVC S of AVCHD en de andere in mp4-indeling. Zo hebt u de beschikking over een klein bestand om meteen te delen en een bestand van professionele kwaliteit voor verdere bewerking.

Gezichtsherkenning en Smile Shutter

Optimaliseer met gezichtsherkenning de scherpstelling, belichting en kleur voor mensen om wie het in de opname gaat. U kunt het gezicht van iemand prioriteit geven door het aan te raken op het lcd-scherm. En met Smile Shutter kan de FDR-AX33 ook automatisch foto's van geweldige (maar kortstondige) glimlachen vastleggen, zelfs tijdens het opnemen van films.

AF met vergrendeling

Zorgt voor betere tracering van bewegende onderwerpen door constant gebruik te maken van het beste AF-punt en de framegrootte aan de eigenschappen van het onderwerp aan te passen. Dankzij de ontwikkelingen in autofocus met fasedetectie is het nu nauwkeurig dan ooit. Resultaat: precisie bij het vergrendelen en vastleggen van snel bewegende doelen.

5.1-kanaals microfoon

Neem helder geluid op dat de sfeer van de scène versterkt en geniet van Surround Sound-weergave op uw Home Theatre-systeem. Met de niveaumeters op het lcd-scherm kunt u elk kanaal in de gaten houden.

Automatische onderdrukking van windruis

Met een geavanceerd geluidsanalyse-algoritme gaat deze functie windruis tegen - de grootste veroorzaker van slechte audio buiten.

My Voice Cancelling

Verminderen de intensiteit van het geluid achter de camera, of u nu in gesprek bent of uw onderwerp toejuicht terwijl u opneemt.

Golf Shot

Analyseer uw swing zonder ingewikkelde apparatuur. In de Golf Shot-modus legt u video's en foto's van elke stap van uw swing vast.

Xtra Fine LCD-scherm met WhiteMagic™

Het high-precision Xtra Fine LCD-scherm heeft een WhiteMagic-display waarbij witte pixels worden gebruikt naast RGB-pixels voor meer helderheid op het scherm. Gebruikers zien zo subtiele details en kleurnuances op het scherm in alle opnamesituaties, ook buiten in fel zonlicht.

Ingebouwde USB-kabel

De ingebouwde USB-kabel in het polsriempje is erg handig voor extra snel opladen en aansluiten op een pc, dus het is niet nodig om een zware USB-kabel of netadapter mee te nemen. Voor opladen zonder pc is een compacte AC-USB-adapter verkrijgbaar (optioneel).

Nieuwe software is nu beschikbaar.

Werk uw camera bij voor extra gebruiksgemak bij het fotograferen.

Download van de Sony-ondersteuningssite

Specificaties

Breng herinneringen nog meer tot leven met de 4K-camcorder. Opnemen in 4K Ultra HD voor 4x keer zoveel detail als Full HD. Minimaliseer het effect van trillende handen met Balanced Optical SteadyShot. Verbluffende resultaten vanuit elk perspectief met een Zeiss® Vario-Sonnar® T*-lens van 29,8 mm. Intuïtieve bediening van belangrijke opnameparameters met een handmatige ring. Alles-in-een compacte behuizing.
  • Opnemen in 4K Ultra HD (3840 x 2160)

  • Balanced Optical SteadyShot™

  • ZEISS® Vario-Sonnar® T*-lens van 29,8 mm

  • 10x optische zoom met 15x Clear Image Zoom (4K)

  • Veelzijdige handmatige instellingen

Type sensor
Achterverlichte Exmor R®-CMOS-sensor van 7,76 mm
Effectieve pixels (video)
circa 8,29 megapixels (16:9)
Lenstype
ZEISS® Vario-Sonnar® T*
Optische zoom
10 x
Heldere beeldzoom
4K: 15x, HD: 20x
Schermtype
Xtra Fine LCD-scherm van 7,5 cm (921.600 dots) breedbeeld (16:9)

Inhoud van de verpakking

Oplaadbare batterijen (NP-FV70), Netadapter, Netsnoer, Gebruikshandleiding, HDMI-(micro)kabel, USB-ondersteuningskabel

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers