€ 1.200,00

(inclusief btw)
26

4.5 gebaseerd op 26 klantbeoordelingen

15
9
2
0
0
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

26 klantbeoordelingen

0

Top produkt

FDR-AXP33 01-09-2016

Het voldoet aan alle verwachtingen, wel is het zo met live streaming dat er nagenoeg geen enkele wifi sterk genoeg is om te streamen als er wat meerdere mensen toegang hebben tot het beveiligde netwerk, ligt uiteraard niet aan het apparaat.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

1

0

Niet af!

FDR-AXP33 17-04-2016 door Ben48

Veel instellingen zijn in de 4K modus niet beschikbaar. Net iets te groot om op reis mee te nemen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed gebalanceerd maar zwaar

FDR-AXP33 16-03-2016 door geenidee

Een paar weken geleden heb ik dit model gekocht en zoek nog zijn mogelijkheden. Het is opmekelijk zwaar. De stablisator werkt goed en de beeldkwaliteit is ook goed. Menu is onhandig en de manualring kan alleen een ding tegelijk compenseren, zodat van een echte "manual" is er geen sprake.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

geweldig toestel

FDR-AXP33 14-01-2016 door lela3360

fantastisch dat je ook onmiddellijk kan projecteren wat je opgenomen hebt. het enige dat ik vervelend vind is dat hij opnames van meer dan 15 minuten op mijn kaart opsplitst in 2 delen ...

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

1

0

Geweldige stabilisatie

FDR-AXP33 05-12-2015 door Francoisd

In gebruik vanaf maart 2015 en maakt mooie beelden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

1

0

axp33

FDR-AXP33 22-11-2015 door jT de haan

prima beeld excelent stabil in het donker minder als de hdrcx520 aan raak scherm te ongevoelig te veel druk nodig kuntstof behuizing de 520 stuk beter ,maar op 4k zeer mooi beeld verder een prima camera

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

1

0

Sony-AXP33 4K beeldkwaliteit - verwijderen beeld

FDR-AXP33 20-11-2015 door poldebol

de beeldkwaliteit is zeer goed, de software voor het verwijderen van gedownloade beelden kan veel beter - stills nemen duurt veel te lang

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

1

0

Goede beeldkwaliteit

FDR-AXP33 15-11-2015 door ik ben het

Goede camera. Jammer dat er geen GPS aanwezig is en hij is redelijk zwaar om mee te nemen. Het opgenomen geluid is aan de stille kant.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

top camera

FDR-AXP33 11-09-2015 door velo06

uitstekend beeld -- geluid kon beter -- gemakkelijk in gebruik -- voelt degelijk aan -- ligt heel goed in de hand -- compact, ideaal om mee te nemen -- uitstekende beeldstabilisatie -- filmt ook goed in minder heldere omgevingen -- jammer dat je deze in België niet zonder projector vind, want deze gebruik ik niet -- een zeer tevreden gebruiker

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

PROFICIAT VOOR DEZE HANDYCAM

FDR-AXP33 11-09-2015

DIT PRODUCT GESLAAGD MET GROTE ONDERSCHEIDING ZOWEL VOOR OPNAMEN ALS VOOR FOTO'S

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

1

0

Zeer scherpe beelden

FDR-AXP33 11-09-2015

Sinds enkele maanden ben ik met deze camera aan het filmen. Wat een geweldige ervaring is deze camera . De multi bediening samen met mijn Sony action cam , de zeer scherpe beelden in 4K echt indrukwekkend. Even je film op de muur laten zien geen probleem met de projector. Wat wel een stapje terug was is de scherm afmeting deze is kleiner als mijn bestaande 550 breedbeeld scherm camera.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

4K

FDR-AXP33 01-09-2015 door jgbteg

Goed 4kcamera,jammer bij lopende shot treed er jittering op.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

1

1

0

Geweldig product

FDR-AXP33 10-08-2015 door Jokke R

Prima beeldkwaliteit van de films en de foto's. Gemakkelijk in gebruik. Zeker een aanrader.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

1

0

Super camera!

FDR-AXP33 19-07-2015 door Guconi

Beste niet professionele 4k camera die er is. Zonder ervaring met video camera's, maar na veel opzoekwerk, besloot ik deze camera aan te schaffen. Deze investering is de beste die ik gedaan heb. De camera werkt feilloos en geeft supermooie beelden. Het enige minpuntje (al is het te verwaarlozen), vind ik de plaatsing van de opname-knop.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooie degelijke camera

FDR-AXP33 03-07-2015 door Corine

Mooie camera met veel opties. De camera ligt stevig en een beetje zwaar in de hand. De stabilisatie is erg prettig en werpt zeker zijn vruchten af. Beeld kwaliteit is haarscherp. Menu makkelijk te bedienen en logisch. Bedienen van de zoom knop vergt enige gewenning omdat deze erg snel reageert. Echter niet hinderlijk nadat je er aan gewend bent. Enige minpunt is wat mij betreft de digitale zoom deze is echt van slechte kwaliteit. Wat mij betreft niet bruikbaar. Al met al een zeer prettige camera met veel mogelijkheden. Zekere een aanrader.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

uitstekende Handycam

FDR-AXP33 22-06-2015 door micc

in vele opzichten een uitstekende camera. het scherm is wat klein en in het volle licht moeilijk zichtbaar

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

geweldige camera voor binnen en buiten

FDR-AXP33 22-06-2015 door Warner

Heb er haarscherpe studio-opnames mee gemaakt maar ook een video buiten is zeer mooi. Door de steady-cam en de 4K ziet het er "cinematic" uit, ben er heel blij mee!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Schitterend apparaat

FDR-AXP33 30-05-2015 door Beuckiebo

Ik ben nog volop het apparaat aan het ontdekken maar ik was al onmiddellijk onder de indruk van de beeldkwaliteit, het stabiele beeld en de bewerkingsmogelijkheden op de handicap

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig

FDR-AXP33 13-05-2015 door pevodata

Twee weken in bezit. Moet nog wennen aan de bediening en instellingen maar wat een geweldige opnames

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super videocamera. Aanrader!

FDR-AXP33 12-05-2015 door Rmween1

Erg fijne camera. Super 4K beeld wat op tv wordt weergegeven. Zeer gebruiksvriendelijk. Ook de wifi opties icm de app werken goed. Al met al een aanrader als je de beste beeldkwaliteit wilt.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

2

0

Super camera !!!

FDR-AXP33 10-05-2015 door Joly

Heb het toestel een 2-tal weken en hetvoldoet aan alle behoeften die ik vooropgesteld had. 2 kleine opmerkingen: - Tijdens de opname heb je nergens een indicatie hoelang je reeds aan het opnemen bent, tenzij ik deze optie nog niet gevonden heb... - De bijgeleverde handleiding is m.i. te sumier. Wat meer uitleg per instelling, met extra informatie waarvoor de insteling dient en welk effect je hiermee bereikt, mis ik. Voor het overige een super camera !!!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Mooi en prachtig

FDR-AXP33 21-04-2015 door Philipoilsjtjen

Sony heeft de beste producten altijd en wederom de goede kwaliteit

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Een kleine krachtpatser

FDR-AXP33 15-04-2015 door Helpm8n

Mooi compact apparaat wat geweldig mooie beelden maakt en tevens gebruiksvriendelijk is en daarnaast ook vele handmatige instellingen bied.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zeer goede video en foto camara

FDR-AXP33 12-04-2015 door Fredtje

kwaliteits- product veel mogelijkheden zowel video als foto.zeer goede lichtgevoeligheid, Balans optical steady shot is geweldig zelfs bij uiterste zoom van de apx 33 mooi beeld weinig trilling, een foto gemaakt in de video modus en, een in de foto modus, alle bij geweldige beelden in de video modus kan je wat verder inzoomen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

4

0

Goede keus

FDR-AXP33 12-04-2015 door Marcelva

Fijne camera, zeer goede beeld en geluidkwaliteit. Gewicht is wel even wennen als je een goedkope camera gewend bent :-)

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Perfect

FDR-AXP33 09-04-2015 door Oude rot in het vak

Deze camera is een goede opvolger voor de pj780 Voordeel : handige instelring Balaced steady shot Prachtige realistische kleuren Nadeel automaat is bij scherpstellen niet echt snel Maar bij spotfocus en even aanraken van object gaat hij foutloos Tip door de 52 mm schroefdraad kun je een goede zonnekap er op zetten.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0