€ 220,00

(inclusief btw)
93

4.2 gebaseerd op 93 klantbeoordelingen

30
52
7
3
1
Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

94 klantbeoordelingen

0

Prima toestel

HDR-CX240E 13-10-2019 door coiske

Wij gebruiken het voor opnames van competitiewedstrijden en zijn zeer tevreden over de opnamekwaliteit.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Only Sony

HDR-CX240E 24-08-2019 door Roenie

Nu een maand in bezit. En bevalt prima voor die prijs.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

topper

HDR-CX240E 29-07-2019 door cine1

kan het slecht op de computer krijgen en zou het vlug willen zien!

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Eenvoudige bediening

HDR-CX240E 07-07-2019 door Els en Wim

Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Licht van gewicht

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

bedieningsgemak

HDR-CX240E 10-04-2019 door mojo1958

vandaag gekocht en onmiddelijk gebruikt geen handleiding nodig easy!

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

goede kwaliteit

HDR-CX240E 03-04-2019 door herman21

Goed product, goede kwaliteit, goede prijs/kwaliteit verhouding

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

eenvoudig te bedienen HD videocamera

HDR-CX240E 09-03-2019 door ohjeetje1

ik heb dit toestel cadeau gehad en ben er na een maand intensief gebruik vertrouwd mee geraakt

Beeldkwaliteit

Redelijk

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

ZEER SLECHTE HANDLEIDING

HDR-CX240E 04-03-2019 door EMAIL

CAMERA NAUWELIJKS TE HANTEREN IVM ZEER !!! GEBRUIKERSONVRIENDELIJKE HANDLEIDING

Beeldkwaliteit

Redelijk

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

goed en niet duur

HDR-CX240E 21-02-2019

is een goed product een goede prijs klasse en een mooi beeld

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige kenmerken

HDR-CX240E 13-02-2019

Ik heb hem vorige maand gekocht, en ben er tevreden mee

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

betrouwbaar

HDR-CX240E 05-10-2018 door 1 gebruiker

1 maand terug gekocht .nog niet alles onder de knie

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

3

0

0

goed makkelij in gebruik

HDR-CX240E 20-07-2018 door AVIDA

3jaar geleden gekocht ivm vacantie Thailand goed ingebruik

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

1

0

Handige lichtgewicht

HDR-CX240E 17-05-2018 door PDCCDM

Mijn eerste camera, in orde maar ik zou hem niet aanbevelen om snel bewegende beelden te maken bv fietsers. Voor wat ik ermee doe is het spijtig dat het toestel enkel kan aan/uit geschakeld worden door het lcd scherm te sluiten want daarvoor zit de hdmi kabel in de weg.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

goed toestel

HDR-CX240E 08-05-2018

doet alles wat je vraagt en meer, 1 min puntje ... verwijderen van video in de maps, dat kon makkelijker

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Goede prijs/kwaliteitverhouding

HDR-CX240E 26-04-2018 door Hendrik André

Ik ben zeer tevreden over dit product. Makkelijk in gebruik.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Gemakkelijk in gebruik

HDR-CX240E 26-02-2018 door margavandev

Fijne compacte en lichte camera die je bij wijze van spreken zo in je jaszak kunt steken. Ik had niet eens de gebruiksaanwijzing nodig om aan de slag te gaan. Alle knoppen spreken voor zich. Zelfs bij buiten filmen is het zicht op het lcd scherm nog redelijk goed,want dat vond ik bij eerdere camera’s vaak een nadeel. Enige nadeel is dat je bij inzoomen veel beweging in het beeld krijgt omdat de camera zo licht is. Ook vangt hij wel wat wind. Al met al ben ik erg tevreden en vind ik het een aanrader.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Makkelijk goed in de hand liggend toestel

HDR-CX240E 12-02-2018 door Gercat

Ik ben er erg blij mee makkelijker te bedienen en geweldige resultaten

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

3

0

0

tevredenheid

HDR-CX240E 08-01-2018 door fred harry

Het product is voor het doel waarvoor ik het gekocht hebt zeer geschikt.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

2

0

0

Makkelijk vast houden, zit een handgreep aan.

HDR-CX240E 02-09-2017 door Dick1958

Ik ben hem vorige maand gekocht, om leuke films te maken voor het thuisfront. Hij voldoet aan al mijn eisen, hij maakt zuivere films, maar ook kan ik er foto's mee maken. Hij is met één vinger te bedienen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Stijgt boven de verwachting uit.

HDR-CX240E 17-06-2017 door PeeBee66

Sinds twee weken heb ik de HDR-CX240 in huis, en een beetje experimenteren stelt me zeker niet teleur. Zowel beeld als geluid in de vrije natuur zijn prima!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

1

0

Licht en handig

HDR-CX240E 29-04-2017 door wim42

Ik heb deze camera gekocht en na een aan maand gebruikt te hebben vind ik naaste een aantal positieve zaken ook een aantal minpunten. gebruik van het schermpje in de volle zon valt me tegen het levert dan geen goed te zien beeld meer op en mijn eigen spiegelbeeld is soms duidelijker dan het op te nemen beeld. Verder vind ik het jammer dat er wel een opname lichtje aan de voorzijde zit en niet op de zijde van het scherm, dat zou duidelijker werken dan de huidige tekst "standby" of "opname", zijn slecht te lezen. Een "ouderwets"oculair zoeker werkt in de volle zon veel beter.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

prijs/kwaliteit goed

HDR-CX240E 27-02-2017 door Anoucki1

Dit toestel voldoet aan wat ik verwacht had.......

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

2

0

0

Super prestaties voor weinig geld

HDR-CX240E 12-02-2017

Heb hem pas een paar weekjes, dus weet niet hoe lang alles zo goed blijft werken, maar de eerste ervaringen zijn perfect. Wel even opletten op juist gebruik van de foto functie. Prima camcorder, ook om mee te vloggen. Goed geluid en ook met weinig licht prima resultaten.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

2

0

0

Redelijk

HDR-CX240E 17-01-2017 door mooaopleidingen

De camera werkt uitstekend, kwaliteit ook uitstekend, allemn jhammer dat het bijbehorende software niet functioneerd. we kunnen het niet geinstalleerd krijgen op een pc met windows 10

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

5

0

0

geweldige camera.

HDR-CX240E 05-01-2017 door stinkdier

heb hem gekocht op 22/07/2016.. tot heden nog geen spijt ervan!.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

2

0

0

niet kompleet

HDR-CX240E 02-01-2017 door joske1

het product is goed Is zeer jammer dat er geen nederlandse of engelse beschrijving erbij zit

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

2

0

0

Een tekortje!

HDR-CX240E 27-12-2016

Geen enkel probleem met het toestel dat gave en nette beelden in HD aflevert! Spijtig dat bij het toestel geen AV-kabel wordt meegeleverd!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Geweldige goede camera

HDR-CX240E 08-12-2016 door Spotnick

heb meerdere camera's maar dit toch echt geweldig zeer goed beeld en goed geluid en natuurlijk makkelijk mee te nemen veel film op het kaartje met de accu kun je redelijk lang opnemen dus beslist top

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

Goede veelzijdige camera

HDR-CX240E 23-09-2016 door rtv01

De camera ligt makkelijk in de hand en weegt bijna niets. Daarnaast is het een handig formaat (je kan m bij wijze van spreken in de jaszak stoppen). Echter: tijdens onze vakantie in Canada trad er een storende fout op (die vaker voor schijnt te komen) C:13:01. Dit blijkt een fout te zijn die meerdere oorzaken kan hebben. Gevolg: geen enkele sd kaart werd meer geaccepteerd door de camera (ook geen gloednieuwe). Batterij verwisselen had ook geen succes. We hebben de laatste vakantieweek geen filmpjes meer kunnen maken. Pas na formatteren van het oorspronkelijke kaartje (na terugkeer in Nederland) werkte het 'ineens' weer. Ook op de Sony site geen pasklare oplossing te vinden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Klein, handzaam en goede video- en geluidszaken

HDR-CX240E 14-07-2016

Prima kamera. Beeld en geluid worden opgenomen op een microSD-kaart. Heb zelf een Sandisk Ultra 64 GB. Het gebeurt wel eens dat de kamera de kaart ineens niet herkent. Dan helemaal uitzetten of zelfs accu loskoppelen. Daarna gaat de kamera de sd-kaart herstellen. Dat kan wel eens een tijdje duren. Dat is nu binnen een jaar drie keer gebeurd. Verder een prettige lichte accu met hele goede prestaties. Prima lens, goede kleuren en uitstekende HD kwaliteit.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

1

0

Perfecte camera voor een goede prijs

HDR-CX240E 30-06-2016 door jake4562

Ik zocht een goede kleine compacte film camera die gewoon goed moet zijn en een mooi HD beeld weergave geeft, het liefst met een mini SD geheugenkaart. Kwaliteit en prijsverhouding en goede reviews waren voor mij ook belangrijk. Via research op het internet viel mijn oog op de Sony HDR-CX240, uiteindelijk heeft de kwaliteit en de prijs van het apparaat mij overtuigd om deze type Sony camera te kopen. Goed ontvangen en deze meteen getest en gebruikt op vakantie, zeer tevreden over het beeld kwaliteit en de vrij simpele bediening van deze camera, gewoon voor mij een perfecte HD camera. Wil je een goede HD camera voor een voordelige prijs, dan is deze Sony HDR-CX240 een perfecte keuze.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

2

0

0

Goede keus!

HDR-CX240E 29-05-2016 door Pinguin99

+punten: draaibaar scherm, accu gaat lang mee, snelle oplaadtijd, helder beeld, makkelijk navigeren -punten: In dcim staan geen video's alleen foto's, en als je een video verwijdert blijf hij in een aparte locatie vermeld staan.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

Eerste gebruik

HDR-CX240E 28-05-2016

Heb het toestel pas gekocht en een eerste maal gebruikt tijdens een reisje naar New York . Zeer makkelijk om te filmen en lange batterijduur. Ben benieuwd of de film makkelijk te bewerken zal zijn.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

Fantastisch!

HDR-CX240E 06-05-2016

Ik heb het apparaat als opvolger van de HDR-CX220E gekocht. Niet omdat die kapot was, maar gewoon om een reserve te hebben. voor het geval dat. Ik maak er veel gebruik van.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

Boven verwachting

HDR-CX240E 29-04-2016 door Hartman

Zeer onder de indruk van de beeldkwaliteit, foto' s, film en vergroten echt heel mooi. Ook bijhorende software stuk makkelijker dan vorige generatie. Loopt op rolletjes.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fijne camera

HDR-CX240E 17-03-2016 door HarryL

Ik heb deze camera 2 week geleden gekocht, ik was opzoek naar een handig mee te nemen filmcamera. Na veel zoekwerk werd mijn aandacht toch naar deze camera getrokken. Besteld, een dag later gefilmd en ben zeer positief verrast door het beeld en geluid van deze camera. Ik vind het dus ook zeker een aanrader!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

2

0

0

Sony camera HDR-CX240E

HDR-CX240E 16-03-2016

Ik heb het toestel vorige maand gekocht en ik heb een probleem. De uitleg om filmen of foto's te verwijderen is niet begrijpbaar. Het is na veel zoeken en proberen dat ik gevonden heb hoe zaken te verwijderen en ik veronderstel dat dat de volgende keer hetzelfde zal worden. Is er geen duidelijker handleiding?

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

3

1

0

prima kwaliteit voor een lichtgewicht handycam

HDR-CX240E 29-02-2016 door jan50

Het gewicht van de camera is zo licht dat je het overal mee naartoe neemt.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

Prima recorder

HDR-CX240E 17-02-2016 door Casper55

Handig en super lichte recorder die prima opnames maakt, dat hij zo licht is heeft maar 1 nadeel en dat is dat hij daardoor minder stabiel is wet wel behoorlijk goed door het apparaat ondervangen word.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

Een HD-Camcorder die zijn prijs dubbeldik waard is

HDR-CX240E 14-02-2016 door redlumja

Ik heb nu 3 weken deze camera in bezit en ben er zeer tevreden over. Wat een prachtig beeld en handig in bediening. Het geheel wordt opgeslagen op een micro-sd kaart vanaf klasse 4. Ik raad klasse 10 aan ,vanwege hogere snelheden die deze sd-kaart gemakkelijk aan kan.Deze camera (ondanks dat dit een instapmodel is)past zich zeer snel aan onder allerlei lichtomstandigheden.Ook de witbalans wordt zeer snel gecorrigeerd.De beeldstabilisatie werkt heel stabiel. Over het geluid ben ik ook heel tevreden.Omdat er geen draaiende onderdelen (behalve in- en uitzoomen)aanwezig zijn,hoor je geen bijgeluiden.Zelfs niet met in- en uitzoomen. Een aanrader.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

3

0

0

Precies wat ik zocht

HDR-CX240E 08-02-2016 door JanOdb

Ik wou een eenvoudig te bedienen en compacte camera, zonder alle snufjes die men toch nooit gebruikt, en met een beperkte prijs. Deze camera voldoet volkomen. Ik heb grote handen, dus het knopje om filmen te starten en te stoppen met de duim zit niet helemaal waar ik het graag had gehad, het is even wennen aan de jog-dial op het scherm om door het menu te gaan (het scherm is niet aanraakgevoelig), maar de beelden zijn - zelfs bij gewone huiskamerverlichting van ongeveer 2700K - heel goed qua belichting en kleur, dus de automatische witbalans doet goed haar werk.Buitenopnamen zijn - in de op één na hoogste kwaliteit - ruis- en artefact-vrij. Een hollywoodfilm moet je hiermee niet gaan maken - daar is de camera ook niet voor bedoeld - maar voor familie- en vakantieopnamen zijn de resultaten meer dan behoorlijk. Voor het SD-kaartje had ik liever een normaal formaat-sleuf gehad, en niet het piepkleine mini-formaat dat je toch met de nodige voorzichtigheid moet inbrengen, want het kàn verkeerd - en dan gaat er iets kapot - en bij mij was er de eerste keer ergens slecht contact, want de camera zeurde dat er geen kaartje instak. Zo'n kaartje haal je er niet telkens weer uit, dus een groot probleem lijkt het me niet. Conclusie: voor véél meer geld koop je zeker iets beter, maar voor deze prijs m.i. niet.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

3

0

0

Fijne lichte camera

HDR-CX240E 05-02-2016

Werkt gemakkelijk, vanzelfsprekend ook. Heel lichte camera

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

Lichtgewicht alleskunner

HDR-CX240E 25-01-2016 door Wim57

Voor enige weken terug deze camera gekocht. Kleine lichtgewicht camera, helder beeld,scherpe fotoos, goede zoomfunctie. De kleine joystick even wennen. Jammer dat je alleen via je beeldscherm kunt kijken wat je opneemt

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Mooie beelden - slecht geluid

HDR-CX240E 12-01-2016 door Libreg27

Met dit product kun je mooie filmpjes maken. Het apparaat is gemakkelijk te bedienen en alle functie zijn in een overzichtelijk menu ondergebracht. De geluidskwaliteit bij de beelden vond ik dermate slecht, ondanks de ingebouwde zoommicrofoon dat ik het apparaat terug heb gebracht. Microfoon is waarschijnlijk stuk.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

waar voor je geld

HDR-CX240E 11-01-2016

handig in 't gebruik, echt aantebevelen bij vrienden en kennissen!

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede prijs/prestatie verhouding

HDR-CX240E 07-01-2016 door KJ56

Camera is vederlicht en eenvoudig te bedienen en heeft alle noodzakelijke functies.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Ik kan er prima mee "uit de voeten"!

HDR-CX240E 01-01-2016

Leuke, makkelijk te hanteren kleine camera. Beter dan al die in zwang zijnde "Apps" Een aanrader, tegen een redelijke prijs!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Bijzonder prettige lichtgewicht camera

HDR-CX240E 01-01-2016 door h van alphen

Filmt bijzonder eenvoudig en heeft min of meer intuïtieve software waardoor de camera gemakkelijk te bedienen is. Prachtig HD-beeld. Wel blijkt dat het geleverde bestandsformaat VCAHD moeilijk te verwerken is. Dat is dan weer jammer.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prijs/kwaliteit: Uitstekend met enkele bedenkingen

HDR-CX240E 15-12-2015 door schopenhauer1962

Ik heb hem enkele weken en het is een leuke, handige camera, overal mee te nemen. De videokwaliteit is vrij goed bij redelijk tot goed licht, bij lagere belichting treedt er wel ruis op tot veel ruis(bij zeer donkere beelden). De videobestanden MP4 en het niet gecomprimeerde bestand M2TS zijn allebei goed bruikbaar, het laatste is van betere kwaliteit. Design en knoppen zijn goed geplaatst, diverse toepassingen zijn zeer bruikbaar, de lens is van goede kwaliteit. Ik had zeer graag uitgangen gehad voor een externe microfoon en koptelefoon. (dit was aangekondigd op diverse media dat dat wel het geval was). Batterij is zeer goed (ik heb wel twee extra+externe lader). Ik zit nog in de testfase met deze camera en de video is van mijn twee goudvissen in hun nieuwe aquarium, het licht was hier vrij slecht maar de camera deed het verrassend goed. Ik mis wel wat uitleg over bepaalde functies in de handleiding(en). Kortweg, de camera is zijn geld zeker meer dan waard, maar er zijn natuurlijk beperkingen. Fijn is wel dat sherpstelling en belichting ook manueel kunnen !! (een GROOT pluspunt).

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

Fijne, handzame camera

HDR-CX240E 10-10-2015 door Henk62

Eind juni heb ik mijn oude sony Hi 8 camera vervangen door deze camera (de HDR-CX240E). Ik ben er zeer tevreden over, Hij is licht, klein en geeft perfecte beelden weer. Hij is gemakkelijk mee te nemen ,(ik had hem tijdens de vakantie in een heuptasje) en eenvoudig in gebruik.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fijne camera

HDR-CX240E 29-09-2015 door mariella08

Prettige en handzame camera. Ideaal voor huis-tuin en keukengebruik.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima camera

HDR-CX240E 19-09-2015

Handzaam formaat, makkelijk menu, zeer goede stabilisatie, verbluffende beeld kwaliteit ook op grootbeeld. Prettige FADE in-out.Voelt goedkoop aan door plastic body, verder geen relatie met de kenmerken. PRIMA prijs/kwaliteit verhouding, zeker voor een beginner dé ideale videocamera !

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

heel goed

HDR-CX240E 16-09-2015 door 1655

ik heb het nu ongeveer 2 maand en het is even wennen als ge een foto wilt nemen , waar die knop is . verder gemakkelijk in gebruik , alleen de menu knop is wat klein.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

prima camera, scherp beeld

HDR-CX240E 13-09-2015 door WilB

Jarenlang filmde ik o.a. met een goede super-8 camera, maar stopte daar jaren geleden mee. Filmen kost tijd en ik moest regelmatig hollen om mijn fotograferende partner weer in te halen. Voor een vakantie wilde ik toch weer gaan filmen. Na het lezen van reviews en met in mijn hoofd het doel waarvoor ik de camera wilde gebruiken kocht ik deze Sony HDR-CX-240. Een vrij goedkope camera, ik wilde niet veel uitgeven om te proberen of ik filmen nog leuk zou vinden. Ik kocht de camera net voordat ik op vakantie ging. Dus geen tijd om de mogelijkheden en resultaten van tevoren uit te proberen. Eigenlijk is dat ook geen probleem. Er kan bijna niets mis gaan. Het menu wijst zich vanzelf en in korte tijd was de camera ingesteld zoals ik dat wilde. De camera is heel licht en makkelijk te hanteren. Ik miste, zeker in het begin, de zoeker van mijn videocamera's. Kijken door een zoeker zorgt dat je beter naar je onderwerp kijkt en niet afgeleid wordt door de omgeving. Je ziet dan wat je filmt en hebt geen last van reflecties op het LCD scherm. Ook houd je de camera dan beter stil doordat je de zoeker tegen je oog/hoofd drukt. Ik heb voor de Sony dus ook snel een licht statief gekocht. Na thuiskomst, montage van beelden en het afspelen op een grote HD tv weet ik dat ik een goede keuze maakte. De beelden zijn scherp, prima HD kwaliteit. Over twee dingen ben ik minder tevreden. Ik filmde een prachtige zonsondergang, waarschijnlijk ver in de W stand (groothoek). Dat levert een bolle, kromme horizon op. Toen ik dat thuis ontdekte zag ik dat op meer beelden. Waarschijnlijk los je dat op door wat in te zoomen, maar soms wil je juist die groothoek gebruiken om de goede uitsnede te krijgen. Verder is de microfoon heel gevoelig. Prima als je stemmen van wat verder weg op wilt nemen, maar daarmee ook zeer windgevoelig. Ik heb daardoor verschillende beelden met veel windgeruis. Dat is in de montage deels weg te filteren, maar soms kan dat niet omdat je nu juist een bepaald geluid (b.v. van een vogel) goed wilt horen. Wellicht bestaat er een windkap, maar die heb ik nog niet kunnen vinden. Al met al een aanrader met een uitstekend scherp beeld, zeker voor de huidige prijs.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede koop

HDR-CX240E 11-09-2015

Eenvoudig te bedienen met prachtige HD beelden. Ook foto;s zijn prima.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

MOOI EN MAKKELIJKE CAMERA

HDR-CX240E 11-09-2015 door ELVIS 54

GOED TOESTEL ,ALLEEN OVERZETTEN FILMS NAAR DVD IS WAT OMSLACHTING

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

handig

HDR-CX240E 02-09-2015 door jimmy1972

vorige week gekocht en is zeer handig en klein en makkelijk in gebruik

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Dit is een prima camera voor zijn prijs.

HDR-CX240E 15-07-2015 door Woosh

Wat fragiel aanvoelend cameraatje, maar filmt prima

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Geen goede bedieningsknop.

HDR-CX240E 13-07-2015 door Elizabeth99

Filmt goed maar instellingen knop is waardeloos. Veel te klein.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Een super handzaam camera

HDR-CX240E 06-07-2015 door Raicya

Een kleine drie weken geleden aangeschaft en de volgende dag meteen gebruik. Super camera, zeer handzaam met prima resultaat, ben zeer content.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

3

0

0

Camera filmt geweldig. Precies wat ik nodig heb.

HDR-CX240E 23-06-2015 door Maverick22

Camera is perfect. Alleen films op Windows krijgen met software Sony vind ik waardeloos. Kan films niet van camera op computer krijgen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

1

0

praktisch

HDR-CX240E 26-05-2015 door josie

Er zitten weinig extra functies op,wat juist is wat wij zochten. Handig in gebruik

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

strepen

HDR-CX240E 23-05-2015 door loulouvdg

bij het opnemen van videos worden er veel streepjes gezien die het beeld vreselijk verslechten! echt heel erg jammer

Beeldkwaliteit

Slecht

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

2

2

0

Handzaam en zeer ligt

HDR-CX240E 21-05-2015 door Golffinger

Gemakkelijke te bedienen video camera, zeer scherpe opnames en een perfect display om het resultaat te zien.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Tot nu toe geweldig

HDR-CX240E 19-05-2015 door Wimen Louise

Ik heb hem nu een maand, zeer gebruiksvriendelijk , makkelijk te bedienen ,en direct stand-by

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtige beelden, handige camcorder

HDR-CX240E 12-05-2015 door Filip VDB

Het toestel kocht ik een maand geleden. Maakt mooie beelden, gebruiksvriendelijk. Wel mankeer ik een pauze knop tijdens het opnemen, het zijn allemaal korte stukjes film dat je nadien moet samenvoegen en dat neemt tamelijk veel tijd in beslag. Alsook werkt het sofware programma "Remote Camera Control" niet op mijn computer.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

goed beeld en geluid

HDR-CX240E 30-04-2015 door pksrvd

zeer mooi beeld. gemakkelijk te bedienen Jammer alleen zit er geen kabel bij om op DVD-recorder over te zetten. Met PMB lukt het me niet op DVD te branden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

1

0

Scherp beeld en handig in gebruik.

HDR-CX240E 12-04-2015 door Albert en Janny

We hebben uitstekende opnames kunnen maken. Voor ons de belangrijkste eigenschap die een video camera moet hebben. Verder een super eenvoudige bediening.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

optimale prijs/kwaliteit verhouding

HDR-CX240E 10-04-2015 door alainprovist

zeer gebruiksvriendelijk optimale beeldkwaliteit goede klank

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

2

0

Heel mooi beeld!

HDR-CX240E 09-04-2015 door Conus52

Prima, eenvoudig te bedienen camera met een mooie beeldkwaliteit. Heel handig om op reis mee te nemen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed

HDR-CX240E 08-04-2015 door Corneli

Ik heb het apparaat nog niet zo lang, maar ben tot nu torr tevreden

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Kan er niet mee overweg

HDR-CX240E 05-04-2015 door weet ik niet

Kan het opgenomen beeld niet op pc afspelen!!!!hoe komt dat

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Slecht

0

1