HDR-CX900

Superieure sensor en kwaliteit.

Deze Handycam® zorgt voor de beste Full HD-opnamen. Kenmerken: de nieuwste achterverlichte sensor van 13,2 x 8,8 mm van Sony, rijke XAVC S-indeling bij 50 Mbps, ZEISS-groothoeklens en gemakkelijk delen via Wi-Fi®/NFC.

CAMCORDERS

CX900E Handycam® met 1.0-type sensor

HDR-CX900E
Afbeelding van CX900E Handycam® met 1.0-type sensor

€ 1.500,00

(inclusief btw)
Sleutels tot sublieme video
zeiss-lens
ZEISS Vario-Sonnar® T*-lens

Gebruik de 29mm-groothoeklens van ZEISS. Deze is perfect voor het vastleggen van weidse landschappen dankzij de 12x optische zoom.

Afbeelding van Exmor R®
Achterverlichte Exmor R®-CMOS-sensor van 1,0 inch

De HDR-CX900 heeft een grote Exmor R®-CMOS-sensor met een lichtgevoelig gebied dat ongeveer 4,9 keer groter is dan een sensor van 1/2,88 inch.

Afbeelding van Bionz X
Nieuwe BIONZ X-beeldverwerkingsprocessor

De nieuwe BIONZ X-beeldverwerkingsprocessor maakt heldere, levensechte beelden, hogere resolutie en opnamen met 120 fps mogelijk.

Intuïtieve bediening waarmee u uw visie vorm geeft
hand die Handycam® vasthoudt
De kracht van schitterende close-ups

ZEISS-lens en heldere beeldzoom van Sony

De ZEISS® Vario-Sonnar® T*-lens met 12x optische zoom heeft een groot diafragma én een zevenbladig irisdiafragma voor vakkundige video's en foto's met mooie bokeh. De CX900E heeft bovendien de nieuwe Clear Image Zoom van Sony: meer details, ook bij 12x vergroting.

Handycam® met afbeelding van een bloemHandycam® met afbeelding van een bloemHandycam® met afbeelding van een bloemHandycam® met afbeelding van een bloemHandycam® met afbeelding van een bloemHandycam® met afbeelding van een bloemHandycam® met afbeelding van een bloemHandycam® met afbeelding van een bloemHandycam® met afbeelding van een bloemHandycam® met afbeelding van een bloemHandycam® met afbeelding van een bloemHandycam® met afbeelding van een bloemHandycam® met afbeelding van een bloemHandycam® met afbeelding van een bloemHandycam® met afbeelding van een bloemHandycam® met afbeelding van een bloemHandycam® met afbeelding van een bloemHandycam® met afbeelding van een bloemHandycam® met afbeelding van een bloemHandycam® met afbeelding van een bloemHandycam® met afbeelding van een bloemHandycam® met afbeelding van een bloemHandycam® met afbeelding van een bloemHandycam® met afbeelding van een bloem
Slepen
Draadloze aansluitmogelijkheden met smartphones en meer

Maak draadloos verbinding met uw telefoon, tablet of tv. Met ingebouwde Wi-Fi en NFC kunt u draadloos en met één enkele aanraking films en foto's van uw Handycam® naar uw smartphone of tablet overzetten. Download de gratis Imaging Edge Mobile-app voor uw iOS- of Android-apparaat en ga aan de slag.

Tweemaal zo veel indelingen, tweemaal zo veel flexibiliteit

Opnemen in mp4 en AVCHD met dual-video-opname.

De CX900 maakt opnamen van internetvriendelijke en professionele kwaliteit. U kunt bestanden meteen via NFC / Wi-Fi® delen en bestanden met hoge resolutie opslaan die u later bewerkt. Full HD-opnamen zijn beschikbaar in AVCHD- of XAVC S-indeling.

camerabediening
zwart-wit logo
AVCHD, de norm voor hoogwaardige HD-video-opnamen.

Bewezen, betrouwbare kwaliteit

zwart-wit logo
Ervaar het voordeel van XAVC S

XAVC S is een nieuwe, zeer efficiënte videocodec van uitzonderlijke kwaliteit, waarmee u de kleinste details vastlegt, zelfs bij bewegende onderwerpen.

Hoog aantal frames, hoge kwaliteit

Een echte codec voor professioneel opnemen

Wilt u graag uw creativiteit laten zien? De CX900 maakt Full HD-video's bij 50 Mbps met de nieuwe XAVC S-codec, die gebaseerd is op de professionele XAVC-indeling. Filmmakers kunnen alle details van een scène laten zien, zelfs bij snelle camerabewegingen. Bovendien legt u met 120 fps alle acties vast voor prachtige slowmotion-herhalingen.

Specificaties en kenmerken

  • Exmor® R CMOS type 1.0

  • BIONZ X-beeldverwerkingsprocessor

  • ZEISS Vario-Sonnar® T*-lens

  • Veelzijdige handmatige instellingen

  • NFC- en Wi-Fi®-connectiviteit

Type sensor
Achterverlichte Exmor R®-CMOS-sensor van 13,2 x 8,8 mm
Effectieve pixels (video)
Circa 14,2 megapixels (16:9)
Lenstype
ZEISS® Vario-Sonnar® T*
Optische zoom
12 x
Heldere beeldzoom
24x
Schermtype
Xtra Fine LCD-scherm van 8,8 cm (921.000) breedbeeld (16:9)

Inhoud van de verpakking

Oplaadbare batterijen (NP-FV50), Netadapter, Netsnoer, Gebruikshandleiding, HDMI®-microkabel, USB-ondersteuningskabel, Afstandsbediening (RMT-835 met batterij (CR2025)), Zonnekap, Lensdop

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers