Navigatie overslaan

HDR-CX900E

Superieure sensor en kwaliteit.

Van lens tot sensor, de Handycam® maakt unieke Full HD-opnamen. Kenmerken: grote sensor type 1.0 met achtergrondverlichting, rijke XAVC S-indeling (50 Mbps), ZEISS-groothoeklens, delen via Wi-Fi®/NFC.

Nieuwe HDR-CX900E-software is nu beschikbaar.

Werk uw HDR-CX900 bij voor extra gebruiksgemak bij het fotograferen. De update biedt de mogelijkheid om foto's te maken van video-inhoud in XAVC S en verbeterde autofocusprestaties.

HDR-CX900E

Superprestaties, compacte behuizing

De HDR-CX900E: Full HD-prestaties in een compacte behuizing. Met een baanbrekende Exmor R®-CMOS-sensor 1.0 met achtergrondverlichting van Sony voor verbluffende beeldkwaliteit, gevoeligheid bij weinig licht en prachtige achtergrondvervaging.

Sleutels tot sublieme video

zeiss-lens

ZEISS Vario-Sonnar® T*-lens

Gebruik de 29mm-groothoeklens van ZEISS. Deze is perfect voor het vastleggen van weidse landschappen dankzij de 12x optische zoom.

Afbeelding van Exmor R®

Exmor R®-CMOS-sensor 1.0 + achtergrondverlichting

De HDR-CX900E heeft een grote Exmor R®-CMOS-sensor met een lichtgevoelig gebied dat ongeveer 4,9 keer groter is dan een sensor van type 1/2,88.

Afbeelding van Bionz X

Nieuwe BIONZ X-beeldverwerkingsprocessor

De nieuwe BIONZ X™-beeldverwerkingsprocessor maakt heldere, levensechte beelden, hogere resolutie en opnamen met 100 fps mogelijk.

Intuïtieve bediening waarmee u uw visie vorm geeft

hand die Handycam® vasthoudt

De kracht van schitterende close-ups

ZEISS-lens en heldere beeldzoom van Sony

De ZEISS® Vario-Sonnar® T*-lens met 12x optische zoom heeft een groot diafragma én een zevenbladig irisdiafragma voor vakkundige video's en foto's met mooie bokeh. De CX900E heeft bovendien de nieuwe Clear Image Zoom van Sony: meer details, ook bij 12x vergroting.

handycam® met afbeelding van een bloemhandycam® met afbeelding van een bloemhandycam® met afbeelding van een bloemhandycam® met afbeelding van een bloemhandycam® met afbeelding van een bloemhandycam® met afbeelding van een bloemhandycam® met afbeelding van een bloemhandycam® met afbeelding van een bloemhandycam® met afbeelding van een bloemhandycam® met afbeelding van een bloemhandycam® met afbeelding van een bloemhandycam® met afbeelding van een bloemhandycam® met afbeelding van een bloemhandycam® met afbeelding van een bloemhandycam® met afbeelding van een bloemhandycam® met afbeelding van een bloemhandycam® met afbeelding van een bloemhandycam® met afbeelding van een bloemhandycam® met afbeelding van een bloemhandycam® met afbeelding van een bloemhandycam® met afbeelding van een bloemhandycam® met afbeelding van een bloemhandycam® met afbeelding van een bloemhandycam® met afbeelding van een bloem
Slepen

Draadloze aansluitmogelijkheden met smartphones en meer

Draadloze verbinding met uw telefoon, tablet of tv. Met ingebouwde Wi-Fi® en NFC kunt u draadloos en met één enkele aanraking films en foto's van uw Handycam® naar uw smartphone of tablet overzetten. Download de gratis PlayMemories Mobile-app voor uw iOS- of Android-apparaat en ga aan de slag.

Tweemaal zo veel indelingen, tweemaal zo veel flexibiliteit

Opnemen in mp4 en AVCHD met dual-video-opname.

De CX-900E maakt opnamen van internetvriendelijke en professionele kwaliteit. U kunt bestanden meteen via NFC / Wi-Fi® delen en bestanden met hoge resolutie opslaan die u later bewerkt. Full HD-opnamen zijn beschikbaar in AVCHD- of XAVC S-indeling.

camerabediening
zwart-wit logo

AVCHD, de norm voor hoogwaardige HD-video-opnamen.

Bewezen, betrouwbare kwaliteit

zwart-wit logo

Ervaar het voordeel van XAVC S

XAVC S is een nieuwe, zeer efficiënte videocodec van uitzonderlijke kwaliteit, waarmee u de kleinste details vastlegt, zelfs bij bewegende onderwerpen.

Hoog aantal frames, hoge kwaliteit

Een echte codec voor professioneel opnemen

Wilt u graag uw creativiteit laten zien? De CX900E maakt Full HD-video's bij 50 Mbps met de nieuwe XAVC S-codec, die is gebaseerd op de professionele XAVC-indeling. Filmmakers kunnen alle details van een scène laten zien, zelfs bij snelle camerabewegingen. Bovendien legt u met 100 fps alle acties vast voor prachtige slowmotion-herhalingen.

Specificaties en kenmerken
  • Exmor® R CMOS type 1.0

  • BIONZ X-beeldverwerkingsprocessor

  • Fonticon_Zeiss_logo

    ZEISS Vario-Sonnar® T*-lens

  • Veelzijdige handmatige instellingen

  • NFC- en Wi-Fi®-connectiviteit

Lenstype
ZEISS® Vario-Sonnar® T*
Type sensor
Exmor R® CMOS-sensor type 1.0 met achtergrondverlichting
Verbeterde zoom
24 x
Schermtype
Xtra Fine LCD-scherm
Aansluitingen in/uit
Composietuitgang (AV-kabel niet meegeleverd), HDMI®-uitgang, Hoofdtelefoonaansluiting, micro-B/USB 2.0 Hi-speed (massaopslag), Microfoon-aansluiting

Inhoud van de verpakking

Oplaadbare batterijen (NP-FV50), Netadapter, Netsnoer, Gebruikshandleiding, HDMI®-microkabel, USB-ondersteuningskabel, Afstandsbediening (RMT-835 met batterij (CR2025)), Zonnekap, Lensdop

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers