€ 1.500,00

(inclusief btw)
26

4.1 gebaseerd op 26 klantbeoordelingen

9
14
0
3
0
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

26 klantbeoordelingen

0

eersrt even afwachten

HDR-CX900E 25-06-2017 door bulkfan

tot nu toe is mijn ervaring goed. Ik moet echter wel even verder kijken voordat ik volledig door het lint ga.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

heel fijne camera

HDR-CX900E 12-10-2016 door jobenjopie

lekker licht en perfecte beelden op een hd televisie

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Lichtsterke lens van hoge kwaliteit (Zeiss Sonnar)

HDR-CX900E 11-03-2016 door boekenschorpioen

Voor een amateur die gewend is aan de laatste versies van de HD-DV cameras (met motor-aangedreven tape) is de overgang - als je teminste wilt afzien van 4K - niet eenvoudig. De bediening is afgeleid van beroepscameras en vrij gecompliceerd. Hoewel nauwelijks zwaarder is de camera wat groot en onhandig in het gebruik, en niet goed uit de hand stil te houden, dus bij voorkeur op statief. De 12x zoom is wat beperkt, bij de optische uitbreiding tot 24x en 160x gaat de scherpte snel verloren. Er zijn goede tele- en groothoek/macro-voorzetlenzen van andere merken (o.a. Raynox) in de handel, en dan is het resultaat subliem. De infrarood afstandsbediening is onpraktisch, vervangen door Sony RM-VPR1 (via kabeltje) Grote lenzen kwetsbaar (UV-filters, groot en dus duur). De 230 Mp foto-optie is erg goed, jammer dat er geen aparte sleuven zijn voor filmen en fotograferen. Downloaden naar een draagbare harde schijf is snel en simpel. Ik hoop dat Sony (en anderen) de systemen niet weer op korte termijn drastisch gaan veranderen, zodat ik er nog jaren plezier van kan hebben (vnl. vogelfotografie en -film).

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

1

0

0

Hoge kwaliteit met enkele praktische nadelen

HDR-CX900E 18-02-2016 door Steenisse

Zoek nog naar accessoire om lens te beschermen. Beschermkap is los van camera.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtige beelden

HDR-CX900E 04-02-2016 door Folreg

Gekocht ter vervanging van mijn zeer goede en vertrouwde TRV900. Deze had een onnavolgbare kwaliteit. Maar helaas was hij door versleten koppen aan vervanging toe. Qua mogelijkheden komt deze aardig overeen. Ik heb nog wel moeten wennen aan deze camera. Vooral het inladen van films is lastig omdat hij AVCHD moet converteren naar een bruikbaar formaat om mee te werken. Daardoor gaat er toch iets aan kwaliteit verloren. Ik heb daar nog geen oplossing voor gevonden.Ook het gebruik van 5.1 geluid heb ik nog niet kunnen toepassen op een dvd. Foto's maken is geweldig. Zeer groot zoombereik. Terugkijken van beeldmateriaal vind ik omslachtig helaas.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

8

2

0

Compacte camera met geweldige mogelijkheden!

HDR-CX900E 07-01-2016 door Jan48

Nu, de camera een maand in gebruik en enkele items opgenomen kan ik zeggen dat de camera volledig aan mijn verwachtingen voldoet. Ik ben nog geen beperkingen tegen gekomen. Was gewend om met grotere Sony camera's te werken maar moet zeggen dat deze camera alle mogelijkheden in zich heeft die professionele grotere modellen ook bieden. Een prachtige bokey, mooie beelden bij weinig licht en verder alle denkbare handmatige instellingen. Wil je in de automatische modes filmen dan schiet je prachtige scherpe beelden. Raak je meer ervaren dan heb je allerlei handmatige instellingen tot je beschikking. Kortom: ik ben blij met deze aankoop die zijn prijs meer dan waard is.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

geweldige camera ligt geweldig goed in de hand

HDR-CX900E 13-09-2015 door opa camera

dit is de 7 camera die van Sony is wil van nooit een ander merk

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

2

0

Geweldige film camera

HDR-CX900E 07-07-2015 door dmfnestor

Ik heb besloten nog even de 4k uitviering niet te kopen. De techniek en de omgeving is mij nog even te duur en te veel. Deze camera CX 900E, bied alle mogelijkheden en ben er heel tevreden over. Vooral de bediening en het menu is duidelijk en handig bereikbaar.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Slecht bij weinig licht

HDR-CX900E 30-06-2015 door videograag

Ik heb dit product onlangs gekocht op trainingen op te nemen. Echter binnenshuis, op de trainingslocatie, was er geen daglicht. Alleen kunstlicht. En wat donker achterin. Dan blijkt de kwaliteit van de camera toch niet zo goed.

Beeldkwaliteit

Redelijk

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

4

0

zeer scherpe beelden

HDR-CX900E 25-06-2015 door Rodrigo belgica

compacte camera met zeer goede beeldkwaliteit vooral als op donkere plaatsen moet worden opgenomen Geen probleem om opgenomen beelden te bewerken met adobe elements 12 die zijn opgenomen met 50 i

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

geweldig

HDR-CX900E 13-04-2015 door Ber44

Vorige maand gekocht na uitvoerige vergelijking en winkel advies. Gweldige balans tussen prijs en de kwaliteit die ik zocht als amateurfilmer

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

3

0

0

Veelzijdige camcorder

HDR-CX900E 24-03-2015 door classic

Werkt prima maar is wat te volumineus om onopvallend te filmen in vreemde landen. Het stereo geluid valt een beetje tegen. Maakt fantastische foto's met inzoomen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

een mijlpaal verder

HDR-CX900E 06-03-2015 door asserwouden

Zo compact, geen lichtgewicht, maar wat wil je met dit objectief. Een geweldige werkcamera, die je toch gemakkelijk meeneemt. Byzondere functies als WI FI gebruik ik nog niet. Liever had ik een XLR aansluiting voor een externe mic.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

erg gebruiksvriendelijk

HDR-CX900E 02-12-2014 door Lcor

De CX900 is voor mij een grote vooruitgang voor de 650 die ik had. Het gebruik van de instelmogelijkheden aan de buitenzijde van de camera, zoals AF/MF, focus en zoom, iris, iso, shutterspeed is uitstekend

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer goede camera

HDR-CX900E 29-11-2014 door LH312

Noch te weinig gebruikt om een goed oordeel te geven.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Erg tevreden, mooie camera.

HDR-CX900E 10-11-2014 door CeesBo

Prachtige kleuren, schitterende lens, voor een dergelijke camera toch makkelijk in gebruik. 1 Batterij is beetje karig: pakket zou standaard 2 batterijen moeten bevatten. Goed touch-screen LCD-scherm, ook bij zonlicht; prima viewer. Wordt wel sober geleverd: o.a. geen tafellader (batterij moet in de camera worden opgeladen, waardoor je camera niet kan gebruiken, terwijl reserve batterij oplaadt). Was aan randapparatuur (o.a. TV-statief, goede SD card, tas) nog wel zo'n 300 euro kwijt. Niet vergeten mee te begroten. Veel papieren in de doos, waarvan slechts tiental pagina's 'nodig' was: eigenlijk kun je beter op internet kijken. Ik heb de s/w niet geïnstalleerd, omdat ik vrees dat deze mijn huidige editing s/w beïnvloedt.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Uitdagend...

HDR-CX900E 11-09-2014 door JK44

Nog iets te weinig mee gewerkt om een reëel oordeel te kunnen geven, maar de verwachtingen zijn hoog...

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Perfecte prosumer videocamera

HDR-CX900E 22-08-2014 door Morphy

Deze camera is het perfecte compromis, tussen een pro-camera en consumenten- camera. De ontwerpers hadden dit wellicht voor ogen en hebben hun doel bereikt. De camera heeft de juiste manuele bedieningsknoppen die een iets gevorderd videast verwacht. De camera is stevig gebouwd, en goed uitgebalanceerd. De lens is heel variabel inzetbaar (groothoek) en je kan er daadwerkelijk creatieve opnames mee maken (bokeh), een winner. De beeldkwaliteit van het touch-ledscherm is zeer goed. De menu-navigatie duidelijk. De zoeker is een waar pluspunt. Vooral bij het maken van foto's komt dit tot zijn recht. Dit is de ideale vervanging van mijn sony DCR-TRV950E, jawel deze doet na 14 jaar nog steeds dienst.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Veel mogelijkheden

HDR-CX900E 17-08-2014 door siemsdm

Veel mogelijkheden. Jammer dat de gebruiksaanwijzing niet goed aangeeft waarvoor alle mogelijkheden dienen. Bediening loopt vlot, maar de scherpstelling is erg traag

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Is de CX-900 wel zijn geld waard?

HDR-CX900E 16-08-2014 door Henk 2014

Na 2 weken nog niet goed te beoordelen. Wel is opgevallen dat: -De handleiding weinig voorstelt. - Het gebruik nog de nodige studie vereist. -Het verschil met een 3 jaar oude en veel goedkopere Panasonic camcorder bij mooi weer niet significant is! -Sony ondersteuning weinig verstand van het gebruik heeft. -Een goede handleiding met praktische voorbeelden gewenst is.

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

1

4

0

Mooie stabiele beelden.

HDR-CX900E 10-08-2014 door Lange

ik heb met deze camera nu een uur of 4 gefilmd zowel stilstaande beelden en zeer erg wiebelende (zittende in een heel erg wiebelend busje) maar de opname waren altijd rustig. Verder heb ik de opnamen overgezet op mijn computer om ze te bewerken en dat ging ook op een geweldige snelle manier. Ook de opname in een omgeving met weinig licht zijn geweldig.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

mooie beelden ook bij weinig belichting.

HDR-CX900E 07-08-2014 door xyze

Bediening van zoom bij opnames is moeilijk. Geen toevoeging van titels meer mogelijk Afneembare lenskap is slechte oplossing Duur in vergelijking met andere types

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Handycam met profesionele eigenschappen

HDR-CX900E 07-08-2014 door Tripodvideo

Vorige maand zelfs twee exemplaren gekocht ,voor registratie van toneel voorstellingen, tot nu toe alleen nog gebruikt in de vakantie, uitstekend beeld, foto.s zijn ultra scherp,steadyshot werkt uitstekend

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

niet gebruikersvriendelijk

HDR-CX900E 02-08-2014 door Jacco

Prima apparaat. Zeer scherp. Echter nadeel is dat de gehele handleiding op internet staat en je die moet printen. De Handleiding is niet erg duidelijk en moeilijk te volgens soms. Bediening via touchscreen vind ik persoonlijk erg onhandig te meer bij fel licht is dit niet te doen.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

1

2

0

Een voortreffelijke camera

HDR-CX900E 29-07-2014 door Speedy Gonzales

Na 2 camera's zonder zoeker eindelijk weer een met een aparte zoeker gekocht. Ideaal voor het volgen van bewegende objecten in de natuur zoals vogels en herten. Ook zeer geschikt voor sport opnamen. Geen last meer van opvallend licht op het display bij de zon achter je. Ook bij minder licht een goed belichte zoeker.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

beeldkwaliteit en grootse zoom

HDR-CX900E 02-06-2014 door jgbteg

Prima stabiele camera met een goede zoeker. Een geweldig zoom level en een handige zoom/focus ring op de lens.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

1