Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen
27

4.3 gebaseerd op 27 klantbeoordelingen

13
12
1
0
1
Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Let op: productbeoordelingen kunnen ook over productvarianten gaan. Sommige varianten, diensten en/of functies van dit product die in productbeoordelingen worden genoemd, zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.

27 klantbeoordelingen

0

OK

CMT-SBT300WB 25-08-2016 door Mike BB (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

This Hi-Fi system is OK. The sound quality is very good but I can only pick up BBC on the DAB radio hear on the South coast. Do not be tempted to buy Bluetooth headphone to go with this Hi-Fi. I have just found out the Bluetooth will only pair with devices like smart phones that in port music but won't play music through Bluetooth headphones.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Good Product

CMT-SBT300WB 19-07-2016 door Mike 5245 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Only thing wrong is no proper dab Arial To be had for it. The one supplied is no good. Not powerful.enough.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Perfect apparaat doet het prima.

CMT-SBT300WB 17-07-2016 door ereba (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

werkt perfect vooral de DAB+ doet het prima met de bijgeleverde antenne en de blue toot functie een genot om te luisteren naar muziek van de iPhone kortom prima waar voor het geld.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Prima setje

CMT-SBT300WB 01-02-2016 door Amber1954 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Deze set ongeveer een maand in huis en ik ben er erg tevreden mee. Goed product voor een goede prijs.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Good features and sound quality

CMT-SBT300WB 04-11-2015 door Denis070 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Good at what it's there for, shame you can't use the features with additional input devices (eg sound deck)

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Good choice for home entertainment

CMT-SBT300WB 12-09-2015  (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I like high resolution DAB radio. Many radio stations to listen. Simple and multi functional. High resolution speaker system. Sometimes, iPod Air Play icon does not work well. Not sure NS Setup App or Apple side is not working.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

2

0

0

Great sound for it size!

CMT-SBT300WB 17-06-2015 door Prawn (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Bought this for my husband's 60th Birthday and he is really pleased with it. Has been able to attach a 5 disc cd player (Sony) he already had via the audio connection. Product offers a lot and will be looking to buy additional wireless speakers for other parts of the house.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Quality versatile product

CMT-SBT300WB 13-06-2015 door ChuckieG (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

The versatility of the product makes it stand out - Audio-In, Bluetooth, NFC, WiFi, it's got it all. Sound quality is very good and is a good compact size. Setting it up however could be simpler, and have yet to successfully sync my Android phone with the system... will keep trying. All in all, a happy customer

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

2

0

0

Easy to use

CMT-SBT300WB 13-06-2015 door Flash10 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Good piece of kit once you have got it set up although this can be a little frustrating at first with the NS app and the instructions. Poor wifi signal did not help but once I got an additional wifi hot spot the system worked well. Easy to use with Itunes. Slightly disappointed with the length of speaker cable supplied as I had to augment with extra cable.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Fantastic Hi-Fi System

CMT-SBT300WB 22-05-2015 door PeterL (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Bought this a little over a fortnight ago so still finding my way around but so far it sounds really good. Having a few issues connecting wirelessly to an iMac but the intentional is to hard-wire (Cat5) so not wasting any time with that. Connected to the TV easily enough. The App is OK iPad but prefer the standard suppled remote.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

just the job!

CMT-SBT300WB 21-05-2015 door music lover (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I have had the hi fi for a month. I am very impressed by the sound quality and the power output for such a compact unit. It was easy to set up the wireless connection using our home WiFi. I like the design and it fits well into our small lounge.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Excellent

CMT-SBT300WB 30-03-2015 door Ash100 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I am very happy with the connectivity and clarity of sound of my recent purchase.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

1

3

0

goede investering

CMT-SBT300WB 23-02-2015 door herm76 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Heb dit vorige afgelopen maand gekocht,werkt goed, aar weet nog niet precies hoe alles ingesteld moet worden.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Multi-purpose audio system that raises the bar

CMT-SBT300WB 02-02-2015 door chatterbox (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Fitting this excellent audio system to my flat screen TV was a major reason for my purchase - the fantastic radio and CD player are a wonderful bonus

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

2

3

0

Sony Hi Fi sysytem

CMT-SBT300WB 18-01-2015 door james45 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Very pleased with our Sony purchase. It is just what we wanted

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

1

1

0

Fijn geluid!

CMT-SBT300WB 09-01-2015 door ChantalR (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb de stereo inmiddels twee maanden in mijn kamer staan en hij klinkt prima! Ik vind hem redelijk makkelijk werken. Hij start wat langzaam op en zeker cd's leest hij niet zo snel, en ik mis de mogelijkheid om bij het alarm ook de geluidssterkte in te kunnen stellen. De stereo bromt heel zachtjes, ook in de stand-by-stand, maar verder: heerlijk ding! Fijn dat ik met gemak mijn telefoon, mp3-speler en laptop kan verbinden, op verschillende manieren. Geluidskwaliteit is voor mij heel belangrijk en daarvoor zit je bij deze stereo absoluut goed. Fijn ook dat je de hoge tonen en de bas zelf nog apart in kan stellen! Wel jammer nog dat ik er geen Nederlandse gebruiksaanwijzing bijgeleverd kreeg, maar die kon ik gelukkig hier op de website vinden.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

2

5

0

Goed geluid

CMT-SBT300WB 05-01-2015 door tonz (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

pluspunten: speelt at random muziek van usb stick. goed geluid. min punten: geen ingang voor kabel aansluiting. handleidingen in doos niet in het Engels of Nederlands. Wel op de site op te halen.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

3

0

0

Great Sound

CMT-SBT300WB 16-11-2014 door mad4414 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I bought this a week ago and ............ bravo ! The sound quality is excellent but waiting times between functions is long !

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

1

0

0

Good sound

CMT-SBT300WB 25-10-2014 door mike1391 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Bought just a couple of weeks ago, and love it. The sound, for what is a fairly basic system is fantastic. The wireless streaming is overly complicated to set up, and very poorly documented in the user manual. I've not got it to work yet.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

2

0

0

Quality piece of kit

CMT-SBT300WB 20-10-2014 door Euan (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I've had this for a couple of weeks and am very impressed with it. It feels very well made, it looks good (understated quality) and sounds very impressive - gives my main hifi, costing nearly ten times what this did, a run for its money.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

2

0

0

Fantastic

CMT-SBT300WB 19-09-2014 door Headrat (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I love this unit - another brilliant audio device from sony. The blue tooth connection is faultless and the 100w system sounds so good

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

4

0

0

Does what I wanted and more

CMT-SBT300WB 05-09-2014 door peter6888 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Bought play our old iPod but persuaded me to put all my CDs into iTunes on my computer to play via wireless.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

4

1

0

NICE COMPACT SYSTEM

CMT-SBT300WB 07-08-2014 door Leighton (Verenigd Koninkrijk)

I like the compact unit but not very powerful, I wish I bought something with more power.Good streaming with network and Bluetooth. DAB radio also good. But the "Please Wait" instruction is annoying. so slow.

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

1

7

0

Cristle clear

CMT-SBT300WB 28-07-2014 door Sarnie (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Great little hi fi Cristle clear very easy to use great sound

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

3

1

0

Top sound quality

CMT-SBT300WB 03-06-2014 door Philc (Verenigd Koninkrijk)

I bought this so I could update to WiFi and Bluetooth and I'm glad I did it is an excellent bit of kit. One disappointing area was the fact that there is not a windows 8 app to use with my windows phone or internet radio but maybe Sony will catch up with the rest of us soon after all there is life outside Apple and Android.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

3

0

0

Very good

CMT-SBT300WB 02-06-2014 door postiephil (Verenigd Koninkrijk)

After buying one My son also brought one Very happy with the product

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

4

5

0

RUBBISH

CMT-SBT300WB 02-06-2014 door 1234567890 (Verenigd Koninkrijk)

Cannot do nothing with it at all it is USELESS will not work with anything, a TOTAL WASTE OF MONEY ! SLOW, internet none wifi it is rubbish.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Slecht

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

5

28