HIFISYSTEMEN

Hifisysteem met Wi-Fi®-/Bluetooth®-technologie

CMT-SX7 / CMT-SX7B
Afbeelding van Hifisysteem met Wi-Fi®-/Bluetooth®-technologie

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen

FM/AM

CMT-SX7

Prijs niet beschikbaar

DAB/FM

CMT-SX7B

Prijs niet beschikbaar

Afbeeldingen van Hifisysteem met Wi-Fi®-/Bluetooth®-technologie
Afbeeldingen van Hifisysteem met Wi-Fi®-/Bluetooth®-technologie
Afbeeldingen van Hifisysteem met Wi-Fi®-/Bluetooth®-technologie
Afbeeldingen van Hifisysteem met Wi-Fi®-/Bluetooth®-technologie
Muziek zoals de artiest die bedoelde

Geniet met hi-res audio van de verfijnde nuances van geluid van studiokwaliteit, met betere kwaliteit dan op cd's. Elk onderdeel, van signaal tot speaker, is ontworpen met passie voor muziek, zodat het bijna voelt alsof de artiest recht voor u staat.

Alle ingrediënten voor een fantastische muziekervaring

Alles wat u nodig hebt: met DSEE HX geniet u van cd's, audiobestanden en muziekdiensten met een geluidskwaliteit die hoge resolutie benadert. Ontspan en luister naar de radio of maak via Wi-Fi® of Bluetooth® met LDAC-ondersteuning draadloos verbinding met muziek op een ander apparaat. U kunt zelfs uw muziek door uw hele huis afspelen dankzij multi-room compatibiliteit.

Gelijk klaar om te spelen

Alles wat u nodig hebt, zit in de box. De set bevat twee kwaliteitsspeakers zodat u meteen kunt genieten van muziek die fantastisch klinkt.

Cd-speler

Stof uw cd-verzameling af en geniet van uw oude favorieten in heldere, nauwkeurige geluidskwaliteit.

DAB digitale radio

Kies uit een breed aanbod DAB-radiostations voor puur geluid of stem af op FM- en AM-radio.

USB-poorten

Sluit een smartphone, tablet, USB-stick of zelfs een pc aan en u hebt hi-res audio.

Geniet van verbluffende geluidskwaliteit

Hi-res audionummers zijn kwalitatief veel beter dan mp3's of cd's, alsof u van Standard Definition naar HD-video gaat. U hoort elke ademhaling, elke beat, elke noot. De volledig digitale S-Master HX™-versterker vermindert bovendien potentiële vervorming, waardoor u een luisterervaring beleeft alsof u in de studio bent.

Verenigde krachten voor prachtige muziek

Waar hardware, software en passie samenkomen

De combinatie van de S-Master HX en de DSEE HX zorgt voor oorstrelende hi-res audio. Dankzij multi-room listening volgen al die geweldige nummers u door het hele huis. Geniet van hi-res audio via Wi-Fi® en stream met een kwaliteit die hoge resolutie benadert via LDAC Bluetooth®-streaming.

Geniet van elke noot

Traditionele versterkers met meer digitaal-naar-analoog-conversies verminderen de kwaliteit. De S-Master van Sony is 100% digitaal, waardoor hij meer vermogen met minder vervorming biedt én efficiënter en kleiner is. De digitale S-Master HX-versterker voor hi-res audio zorgt voor minder ruis en meer precisie bij een hoog frequentiebereik (boven 40 kHz).

Al uw gecomprimeerde bestanden herstellen

DSEE HX schaalt uw digitale muziekbestanden (mp3, ACC, ATRAC en WMA) op naar audio met hoge resolutie. DSEE HX herstelt hoge tonen en geeft uw muziekbestanden een vol, natuurlijk geluid dat de kwaliteit van de originele opname benadert.

Geoptimaliseerd afspelen

ClearAudio+ brengt verschillende audioverwerkingstechnieken van Sony bij elkaar en zorgt altijd voor een helder geluid van hoge kwaliteit, welke muziek u ook leuk vindt.

Eersteklas geluid en draadloos gemak

Hoogwaardig draadloos streamen met LDAC en multi-room listening: zo luistert u naar uw favoriete nummers met een geluid waar u helemaal blij van wordt—zonder kabels.

Hoogwaardige draadloze audiostreaming

LDAC is een nieuwe audiotechnologie van Sony waarmee u via Bluetooth® draadloos kunt genieten van hoogwaardige audio. Omdat er drie keer zo veel gegevens worden verzonden, biedt LDAC een optimale draadloze luisterervaring voor al uw muziek.

AirPlay-audio
AirPlay

Speel muziek af op uw favoriete Apple-apparaat. Gewoon even uw apparaten met AirPlay via LAN verbinden en u kunt uw favoriete nummers streamen.

NFC™ One-touch en Bluetooth®
Draadloos streamen

Stream muziek die u op bepaalde smartphones en tablets hebt opgeslagen. Het is heel eenvoudig: gewoon even verbinden via Wi-Fi®, NFC of Bluetooth® en streamen maar.

Wi-Fi®-verbinding
DLNA-verbinding

Via uw eigen LAN-systeem maakt u verbinding met apparaten die DLNA ondersteunen, zoals uw pc, tv of draagbare servers, en streamt u muziek naar de draadloze speaker.

Luister naar muziek in een andere kamer

Gebruik de SongPal-app (versie 3.0) en luister overal in huis naar hetzelfde geweldige nummer met multi-room listening. Met SongPal Link kunt u bepaalde Soundbars en speakers van Sony in Link groeperen. Vervolgens streamt u muziek van verschillende muziekdiensten, een pc of uw DLNA-netwerk naar meerdere kamers in huis.

Maak verbinding met uw muziek

Naadloos streamen via DLNA, AirPlay of Chromecast ingebouwd en Spotify

Stream draadloos muziek via DLNA, AirPlay of Chromecast ingebouwd en Spotify Connect vanaf uw smartphone, tablet of laptop. Koop nieuwe nummers via online muziekdiensten of beluister nummers op uw pc via ethernet. Maak via Bluetooth® razendsnel verbinding dankzij NFC One-Touch en bedien alles met de SongPal-app op uw smartphone.

Werkt met de Google Assistant

Met producten met Google Assistant ingebouwd kunt u de audioproducten van Sony bedienen met uw stem. U kunt het volume verhogen, naar het volgende nummer gaan en de muziek stoppen zonder een vinger uit te steken.

Media Object

Bekijk het apparaat in actie

Eenvoudig toegang tot uw muziek

Geniet van eenvoudige toegang tot een grote verscheidenheid aan muziek en meer, dankzij Chromecast ingebouwd (voorheen Google Cast™) en Spotify Connect.

Chromecast built-in
Chromecast built-in

Stream muziek, online radio en podcasts vanaf je smartphone, tablet of laptop naar je audio-apparaat. Tik gewoon op de Cast-knop.

Spotify
Spotify Connect

Speel Spotify af via uw audio-apparaat en gebruik de Spotify-app als afstandsbediening.

Stream met Chromecast ingebouwd

Stream muziek, podcasts en radio via meer dan 100 audio-apps, waaronder Youtube Music en meer.

Al uw muziek bij elkaar

Eenvoudig streamen met de nieuwe SongPal-app

Met de SongPal-app beheert u eenvoudig en intuïtief uw luisterervaring. Installeer de SongPal-app op geselecteerde smartphones voor volledige controle over uw muziek, apparaatinstellingen en meer—alles met één app.

Met One-touch vult u uw kamer met muziek

Als u thuiskomt, tikt u eventjes uw smartphone tegen de console aan en de Bluetooth®-verbinding schakelt over van uw hoofdtelefoon naar dit audiosysteem. Zo blijft u naadloos van uw muziek genieten en vult u uw kamer met geweldig geluid.

Specificaties

Alles is mogelijk—geniet van cd's, geluidsbestanden en muziekdiensten in een bijna hoge resolutie met DSEE HX. Ontspan en luister naar de radio, of maak een draadloze verbinding met muziek op een ander apparaat met Wi-Fi®-connectiviteit en Bluetooth® met LDAC-ondersteuning. U kunt zelfs muziek delen in uw hele huis met multi-room-compatibiliteit.
  • Geschikt voor audio met hoge resolutie

  • Opschalen met DSEE HX herstelt de kwaliteit van gecomprimeerde bestanden

  • Digitale S-Master HX-versterker voor pure geluidskwaliteit

  • Eenvoudige Bluetooth®-connectiviteit met NFC One-touch

  • Chromecast ingebouwd, Wi-Fi® met DLNA en AirPlay voor het streamen van muziek

Speakerformaat
14,5 x 24,5 x 22,5 cm
Uitgangsvermogen
100 W
Wi-Fi®
JA
AirPlay
JA
Chromecast ingebouwd
JA
Spotify Connect
Ja
Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers