Verkrijgbaar vanaf

€ 560,00

(inclusief btw)
22

4.2 gebaseerd op 22 klantbeoordelingen

8
10
4
0
0
Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

22 klantbeoordelingen

2 Modellen

Modellen

0

na 4 jaar lcd stuk

FM/AM 16-11-2020 door macbongie

heel vervelend dat we reeds na een 4tal jaren het toestel hebben moeten opsturen voor een LCD reparatie. Verder werkt het toestel prima

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

degelijk - mooie klanken

FM/AM 18-06-2020 door 47Jacques

mooie design - mooie klanken - klein/compacte vorm

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

niet wat ik verwacht

DAB/FM 16-06-2020 door de Rudi

moeilijk te programmeren van de radio posten, het afspelen van USB gaat niet zoals ik dat wil

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Allround mini-keten

DAB/FM 09-04-2020 door CarolineG

Zeer volledige mini-keten met DAB+ radio, CD, bluetooth enz. Goede geluidskwaliteit.We zijn er blij mee.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Vele mogelijkheden

FM/AM 20-12-2019 door Johan59

Dit compacte toestel heeft vele mogelijkheden. Zowel platendraaier als ipod zijn aangeschakeld. De muziekkeuze lijkt nu grenzeloos met spotify en cd speler. Gemakkelijke bediening vanuit de smartphone, afstandsbediening en manuele bediening. De klankkleur kan op verschillende wijzen worden aangepast. Prachtig toestel. Een grote aanrader. Enig minpunt : geen draadloze speakers.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Redelijk apparaat met hoge prijs

FM/AM 04-10-2019 door Rini 53

Redelijk apparaat met goede geluidskwaliteit. Bijgeleverde speakers zijn niet best. Beter is een goede speakerset aan te schaffen met voldoende lage tonen. Ontbreken van een uitgebreide equalizer is een gemis via de app. Afstandbediening is te simpel en mist functies. Je moet dus altijd je smartphone gebruiken om deze set te bedienen.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Redelijk

1

0

0

prijs kwaliteit excellent !!!

FM/AM 04-05-2019 door pantser

design,mogelijkheden en compactheid , eenvoudigweg mega !

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Sony hifi compact set

FM/AM 22-03-2019 door Evert132

Ik heb deze set gekocht door de uitstekende ervaring met de vorige bijna identieke set , die ik in 2011 gekocht had echter zonder Bluetooth , Spotify etc. De versterker van de nieuwe set is nog betrmen zuiverder echter de speakers zijn matig.Ik heb de nieuwe set nu aangesloten op de oude speakers.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fijne apparatuur

FM/AM 28-01-2019 door Appie65

Deze miniset dient ter vervanging van een analoge set van Sony. We hebben nu de mogelijkheid om DAB-zenders te beluisteren. Tevens beschikt het apparaat over wifi.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Goed HiFi mini systeem

DAB/FM 15-11-2018 door ThijsGl

Een paar weken geleden aangeschaft en gelijk geïnstalleerd. Makkelijke installatie en ook de bediening is niet moeilijk. Prima geluidskwaliteit.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Positief

FM/AM 08-11-2018 door Water19

Enkele dagen geleden gekocht, duidelijke installatieinstructies

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Mooie set, mager geluid

FM/AM 30-09-2018 door Dirkxx

Ik heb deze set vorige maand aangeschaft. De optie om internetradio te streamen was een van de redenen om deze set aan te schaffen Ook de mogelijkheid om bv een dvd speler aan te sluiten was een reden Echter kwam ik na aanschaf er achter dat deze set geen Dolby ondersteunt. En is het bas geluid erg aan de magere kant. Wat wel erg jammer is. Vooral voor een set in deze prijsklasse!

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Netwerk mogelijkheden en SongPal zijn interessant

FM/AM 06-08-2018 door Ma17

Een mooi zeer goed spelende audio. Jammer dat de display tekst nogal klein is maar gelukkig is er met SongPal een alternatief via smartphone

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fantastisch toestel

DAB/FM 06-06-2018 door JanssensPJJM

Het perfecte verjaardagsgeschenk! Eenvoudig in bediening, prima klank.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

heel mooi toestel

FM/AM 22-04-2018 door Connyr

Compact, eenvoudig te installeren, perfecte klantweergave. Dat de DAB+ niet werkt zal aan ons bereik liggen denkt ik, we hopen dat dit ooit in orde komt, werkt nu via de IN functie via decoder.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Degelijk toestel met mooie klank voor een goede pr

FM/AM 19-03-2018 door D Ba

Ik heb het toestel nu een paar weken in gebruik en ben zeer tevreden over de klank en de mogelijkheden.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

very good

FM/AM 13-02-2018 door viviansilai

If you have home network(like synology etc), this product is highly recommended. And also the sound is really good.

0

0

0

Fantastische radio beleving

DAB/FM 13-02-2017 door Dirkrotterdam

Na de Sony CMT-SBT 300WB ,de CMT-SX7B aangeschaft vanwege de vele mogelijkheden,de afstandsbediening komt bij het uitpakken als een speelgoed versie voor zo klein als hij is uitgevoerd maar heb gemerkt dat je hem toch het meeste gebruikt via de SongPal app,geluid én ontvangst van DAB+ is top (met DAB buitenantenne) streamen via AirPlay en/of Home network is een makkie,kortom erg blij met m'n nieuwe aanwinst 

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Klein, verrassend veelzijdig en uitstekende klank.

DAB/FM 05-04-2016 door Jalgo

Uitstekend klinkende microketen. Zeer makkelijk te installeren. Optisch, USB A & B, Wifi, Bluetooth, optisch… alles zit er gewoon op.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed geluid en veelzijdig in gebruik

DAB/FM 02-02-2016 door Timmermans80

Mooie en strakke hifi-set. Het geluid is helemaal prima en de bediening via de app werkt goed. Ik heb tevens een draadloze speaker gekocht zodat je die in samenhang/samengesteld kunt gebruiken. Dat laatste is me nog niet gelukt, maar in het losse gebruik ben ik zeer te spreken.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Sony Hifisysteem CMT -SX7B

DAB/FM 10-01-2016

sinds een maand aan het testen en bevalt prima. goed geluid, al dien ik op te merken dat ik mijn oude Denon speaker boxen gebruik, die meer bass produceren. Songpal werkt uitstekend. Één opmerking, afstandsbediening beetje simpel en de clear+ ( pp de afstandsbediening) dient ergens anders te worden geplaatst. Al 3x per ongeluk ingedrukt. Een knop voor lade open ontbreekt naar mijns inziens.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig Apparaat

DAB/FM 08-12-2015 door 5235adri

Ik heb deze mini keten gekocht op 18 november 2015,alles werk naar behoren en zeker het geluid is fantastisch.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0