HIFISYSTEMEN

Hifisysteem met BLUETOOTH®-technologie

CMT-X5CD / CMT-X5CDB
Afbeelding van Hifisysteem met BLUETOOTH®-technologie

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen

FM/AM

CMT-X5CD

Prijs niet beschikbaar

DAB/FM

CMT-X5CDB

Prijs niet beschikbaar

Afbeeldingen van Hifisysteem met BLUETOOTH®-technologie
Afbeeldingen van Hifisysteem met BLUETOOTH®-technologie
Afbeeldingen van Hifisysteem met BLUETOOTH®-technologie
Afbeeldingen van Hifisysteem met BLUETOOTH®-technologie
Afbeeldingen van Hifisysteem met BLUETOOTH®-technologie
Afbeeldingen van Hifisysteem met BLUETOOTH®-technologie
Uitmuntend geluid voor al uw muziek

Van de nieuwste nummers tot uw favoriete cd's

Al uw muziek krijgt meer diepte en helderheid met dit alles-in-één mini-hifisysteem. Dubbele passieve radiatoren werken samen met de digitale S-Master-versterker en ClearAudio+ om al uw audio te herstellen en te verfijnen. Met de ingebouwde cd-speler, draadloos streamen en afspelen via USB kunt u uw slaapkamer, keuken of studio vullen met uw favoriete muziek.

Twee speakers van 10 W
Krachtige audio

Profiteer van de gecombineerde kracht van 40 W uit twee speakers met volledig bereik, plus dubbele passieve radiatoren voor extra krachtige baslijnen.

Bluetooth® en NFC
Draadloze aansluitmogelijkheden

Speel al uw muziek af vanaf een smartphone of tablet door een One-touch connection te maken met NFC en de muziek via Bluetooth® te streamen.

Cd-speler
Al uw favoriete nummers

Herontdek uw cd-collectie met de cd-speler aan de bovenzijde, of luister naar uw favoriete radioprogramma's met de FM-tuner.

Indrukwekkende bas, compacte vormgeving

Geniet van rijke bastonen en een helder geluid vanuit een compact apparaat met een ruimtebesparende vormgeving. De met mica versterkte cellulaire speakers leveren groots geluid met minimale vervorming dankzij de lichte doch stevige vormgeving. Dubbele passieve radiatoren verbeteren de lage tonen die worden geproduceerd door twee speakers met volledig bereik, voor bas met een boost.

Digitale S-Master-versterker
De wetenschap achter beter geluid

S-Master digitale verwerkingstechnologie herstelt, verfijnt en optimaliseert geluidssignalen zodat u kunt genieten van perfect geluid dat recht doet aan het origineel.

ClearAudio+
Altijd luid en duidelijk

Luister naar prachtig heldere muziek met ClearAudio+: een combinatie van audiotechnologieën van Sony die de weergave van al uw muziek optimaliseren.

Aangepaste en vooraf ingestelde equalizer
Personaliseer uw geluid

Met de aangepaste en vooraf ingestelde equalizer kunt u audio handmatig aanpassen om het beste uit uw muziek te halen, of kies een vooraf ingestelde optie die bij het genre past.

Hoor meer in elk nummer

Digital Sound Enhancement Engine (DSEE)

De DSEE schaalt gecomprimeerde digitale muziekbestanden (mp3, ACC, ATRAC en WMA) op. De hoge en lage tonen die verloren gaan bij het compressieproces worden hersteld, waardoor u een rijk geluid krijgt dat dichter bij cd-kwaliteit komt

DSEE
NFC en Bluetooth®
Totale luistervrijheid

One-touch listening via NFC en Bluetooth®

Raak de stereo aan met uw NFC-smartphone om direct verbinding te maken en stream muziek draadloos via Bluetooth®. U kunt ook handmatig verbinding met Bluetooth® maken.

Slimme bediening op afstand met SongPal

Een wereld vol muziek binnen handbereik

Met de app SongPal beheert u eenvoudig en intuïtief uw luisterervaring. Installeer de app op uw mobiele telefoon voor volledige controle over uw muziek, apparaatinstellingen en nog veel meer: alles met één app.

SongPal-app
Fraaie vormgeving

De indrukwekkende CMT-X5CD combineert stijl met inhoud. De uitgesproken vorm is kenmerkend voor de Definitive Outline-vormgeving en vormt een perfecte harmonie met uw interieur.

Compacte vormgeving
Past bijna overal

De CMT-X5CD is slechts 385 mm groot en past perfect op boekenkasten, aanrechten en nachtkastjes.

Cd-speler aan de bovenzijde
3-in-1

Een volledige hifi-installatie in een compact, alles-in-één ontwerp met een cd-speler aan de bovenzijde en ingebouwde radiotuner.

Aansluiten en meteen gebruiken

Met de twee invoeropties kunt u al uw digitale nummers beluisteren in rijk, gebalanceerd geluid via het hifisysteem met speakers met volledig bereik.

USB-poort
Afspelen en opladen via USB

Sluit een USB-stick of mp3-speler aan op de USB-poort en geniet van al uw digitale muziek. U kunt zo ook uw tablet of smartphone ook laden.

AUX-ingang
Analoge ingang

Met de Aux-audio-ingang kunt u digitale muziekspelers aansluiten op het speakerdock voor eenvoudige toegang tot muziek (kabel niet meegeleverd).

Specificaties en kenmerken

Diepte en helderheid voor al uw muziek met dit alles-in-één mini-hifisysteem. Dubbele passieve radiatoren zorgen samen met de digitale S-Master-versterker en ClearAudio+ voor het herstellen en verfijnen van al uw audio. Met de ingebouwde cd-speler, draadloos streamen en afspelen via USB kunt u uw slaapkamer, keuken of studio vullen met uw favoriete muziek. 
  • DSEE-upscaling herstelt de kwaliteit van gecomprimeerde bestanden

  • Digitale S-Master-versterker voor pure geluidskwaliteit

  • Geweldig klinkende muziek in één stap met ClearAudio+ 

  • Eenvoudige Bluetooth®-connectiviteit met NFC One-Touch  

  • Direct streamen en bedienen vanaf uw smartphone met SongPal 

Speakertype
Volledig bereik + passieve radiator
Speakerformaat
Volledige unitgrootte (65 mm)
Uitgangsvermogen
Totaal 40 W
Aansluitingen in/uit
Analoge audio-ingang, Speakeruitgang voorzijde (2) (ingebouwde speakers), USB-poort
Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers