AUDIOSYSTEMEN

XB72 EXTRA BASS krachtig audiosysteem

GTK-XB72

Afbeelding van XB72 EXTRA BASS krachtig audiosysteem

€ 350,00

(inclusief BTW)
Afbeeldingen van XB72 EXTRA BASS krachtig audiosysteem
Afbeeldingen van XB72 EXTRA BASS krachtig audiosysteem
Afbeeldingen van XB72 EXTRA BASS krachtig audiosysteem
Afbeeldingen van XB72 EXTRA BASS krachtig audiosysteem
Afbeeldingen van XB72 EXTRA BASS krachtig audiosysteem
Afbeeldingen van XB72 EXTRA BASS krachtig audiosysteem
Afbeeldingen van XB72 EXTRA BASS krachtig audiosysteem
Afbeeldingen van XB72 EXTRA BASS krachtig audiosysteem

Kenmerken

EXTRA BASS™ maakt baslijnen nog krachtiger

Druk de EXTRA BASS-knop in om de lage tonen in uw muziek een flinke oppepper te geven. De baslijnen worden versterkt, waardoor een diepe, krachtige bas ontstaat. Druk gewoon op de knop om de modus te activeren en u wordt verwonderd door de rijke bastonen.

Verticale en horizontale plaatsing

Een flexibele opstelling in twee posities, zodat u geniet van geweldig geluid, waar u het systeem ook plaatst. Plaats hem horizontaal als een klassieke boombox of plaats hem rechtop als u wat minder ruimte heeft. Een ingebouwde sensor optimaliseert de geluidsverwerking naar stereogeluid, welke opstelling u ook kiest.

Alsof u er echt bij bent

Hoor uw muziek op geheel nieuwe wijze: druk op de knop voor LIVE SOUND, waarna de handig geplaatste speakers en DSP-technologie uw muziek verspreiden over een breder gebied. Breng uw feest tot leven met een unieke driedimensionale geluidservaring en creëer festivalvibes, waar u ook bent.

Zorg voor een prettige sfeer met de feest- en speakerverlichting via Fiestable

De GTK-XB72 heeft ingebouwde, meerkleurige led-lijnverlichting aan de voor-, zij- en bovenkant van de speaker en een knipperende stroboscoop voor nog meer feestvreugde. Druk op uw smartphone in Fiestable op Party Light om het scherm van de smartphone de lichteffecten van het geluidssysteem te laten nadoen, zoals het knipperen en de kleurveranderingen op basis van de muziek. Er is geen limiet aan het aantal smartphones die van deze modus gebruik kunnen maken, wat zorgt voor een unieke gedeelde ervaring. 

Pas uw instellingen aan met de Sony | Music Center-app

Beheer uw instellingen met de Sony | Music Center-app. Download de app op uw smartphone en bedien draadloos uw muziek. U kunt de audio-instellingen aanpassen, uw favoriete USB-afspeellijsten selecteren van uw telefoon of het volgende nummer starten zonder dat u gebonden bent aan het geluidssysteem.

Leuke en eenvoudige bediening via de Fiestable-app

Met de Sony | Music Center-app regelt u de muziek en geluidsinstellingen zo vanaf uw telefoon. Met de Fiestable-app regelt u de kleuren van de verlichting en kunt u de DJ- en karaokemodi activeren. Dankzij intuïtieve bewegingsbesturing brengt u met een polsbeweging veranderingen aan. 

Met dj-effecten geeft u nummers uw eigen draai

Laat mensen uit hun dak gaan met de verschillende dj-effecten: Flanger zorgt voor een onderscheidend geluidseffect dat lijkt op het geluid van een straaljager; WAH verlaagt of verhoogt automatisch de filterfrequentie; isolator isoleert een specifieke frequentieband; en pan verplaatst het geluid tussen de speakers. U kunt u ook creatief uitleven met de sample- en scratch-effecten.

Naadloze streaming met NFC en Bluetooth®

Dankzij Near Field Communication (NFC) en Bluetooth®-technologie behoren kabelverbindingen en ingewikkelde instellingen tot het verleden. U hoeft alleen uw apparaat met NFC-functionaliteit tegen het geluidssysteem te houden voor een snelle, naadloze verbinding, en u bent klaar voor het streamen van uw muziekcollectie. Geen NFC? Geen probleem. Maak verbinding via Bluetooth en u bent helemaal klaar voor een feestje.

Met de USB-poort kunt u verbinding maken, afspelen en opladen

Via de USB-poort kunt u een USB-geheugenstick, smartphone, tablet of laptop aansluiten en al uw digitale bestanden afspelen. Dankzij de compatibiliteit met de mp3- en WMA-bestandsindelingen, kunt u het feest gaande houden met uw favoriete afspeellijsten en tegelijkertijd uw apparaat opladen.

Breid uw geluidssysteem uit met Wireless Party Chain via Bluetooth®-technologie

Maak uw geluidssysteem extra krachtig met de Wireless Party Chain via Bluetooth®-technologie. Sluit meerdere stereosystemen aan via Bluetooth®-technologie voor een krachtiger geluid. Activeer één apparaat als 'Party Host' en synchroniseer muziek en verlichting, zodat iedereen kan dansen op dezelfde beat.

Verbind draadloos een andere speaker voor stereogeluid

Met de functie ‘Speaker Toevoegen’ kunt u draadloos twee GTK-XB72-geluidssystemen verbinden via Bluetooth. Kies daarna voor 'dubbele modus', waarbij twee speakers hetzelfde geluid afspelen, of 'stereomodus', voor het afspelen van stereo met beide speakers, waarbij één speaker het geluid afspeelt van het rechterkanaal en de andere het linkerkanaal.

Verbinden met meerdere apparaten

U kunt met uw vrienden tot drie smartphones of tablets tegelijk koppelen via Bluetooth-technologie. U kunt allemaal nummers uit uw muziekbibliotheken afspelen, zodat er nog meer keuze is.

Ingebouwde microfoon voor voor handsfree bellen

Als u het feestje moet onderbreken om een telefoontje te beantwoorden, gebruik dan het geluidssysteem en niet uw telefoon. Dankzij de ingebouwde microfoon kunt u oproepen van uw smartphone direct doorschakelen naar uw geluidssysteem door gebruik te maken van Bluetooth-connectiviteit. Zo kunt u bellen zonder dat u uw telefoon van het geluidssysteem hoeft los te koppelen

De spraakbegeleiding houdt u op de hoogte

Spraakbegeleiding is een handige functie die u op de hoogte houdt van belangrijke functies: wanneer u bijvoorbeeld uw smartphone koppelt met het geluidssysteem, hoort u 'Bluetooth pairing', gevolgd door 'Bluetooth connected', zodra de verbinding is opgezet. 

Maak de popster in u wakker

Zing mee met uw favoriete nummers. Door de microfooningang is de GTK-XB72 perfect voor karaokefeestjes.

Audio-ingang

Met de audio-ingang kunt u draagbare mp3-spelers verbinden die geen Bluetooth®-connectiviteit hebben.

Ingebouwde handgrepen voor betere draagbaarheid

U kunt nu overal een feestje bouwen. Of u nu uw vrienden thuis uitnodigt of het feest bij een ander viert, u kunt de GTK-XB72 dankzij de compacte vormgeving met handige ingebouwde handgrepen aan beide zijden gemakkelijk meenemen.

Specificaties
Til danceparty's naar het volgende niveau met dit krachtige, compacte geluidssysteem. Combineert EXTRA BASS met LIVE SOUND voor opvallende ledverlichting, inclusief lijnverlichting, speakerverlichting en een stroboscoop. Het is net alsof u bij een groot dance-evenement bent. Met Wireless Party Chain via Bluetooth®-technologie kunt u extra speakers toevoegen voor een krachtiger geluid.
  • EXTRA BASS™ voor diep, krachtig geluid

  • Verticale en horizontale plaatsing

  • Boost uw feest met lijnverlichting, speakerverlichting en een knipperende stroboscoop

  • Rechtstreeks streamen en bedienen vanaf uw smartphone met de Sony | Music Center app

  • Verbind meer speakers met elkaar met Wireless Party Chain via Bluetooth®-technologie

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren Meer over Sony en het milieu