Navigatie overslaan
Afbeeldingen van Krachtig audiosysteem voor thuis
Afbeeldingen van Krachtig audiosysteem voor thuis
Afbeeldingen van Krachtig audiosysteem voor thuis
Afbeeldingen van Krachtig audiosysteem voor thuis
Afbeeldingen van Krachtig audiosysteem voor thuis
Afbeeldingen van Krachtig audiosysteem voor thuis

Kenmerken

EXTRA BASS™ maakt baslijnen nog krachtiger

Druk de EXTRA BASS-knop in om de lage tonen in uw muziek een flinke oppepper te geven. De baslijnen worden versterkt, waardoor een diepe, krachtige bas ontstaat. Druk gewoon op de knop om de modus te activeren en word overdonderd door de rijke bastonen.

Geniet van BLUETOOTH®-streams van hogere kwaliteit met LDAC™

LDAC™ is een audiotechnologie van Sony waarmee u via Bluetooth draadloos kunt genieten van hoogwaardige audio. Omdat 3x zo veel gegevens worden verzonden, biedt LDAC™ een optimale draadloze luisterervaring voor al uw muziek.  

DSEE™ geeft digitale muziek automatisch meer detail

Geef de kwaliteit van uw gecomprimeerde muziekbestanden een boost. Wanneer een originele muziekbron wordt gecomprimeerd, gaan de hoge-frequentie-elementen verloren die uw favoriete nummers detail en volheid geven. De Digital Sound Enhancement Engine (DSEE™) herstelt deze elementen op getrouwe wijze, waardoor er geluid van hoge kwaliteit ontstaat dat dichter in de buurt van de oorspronkelijke cd-opname komt.

ClearAudio+ verrijkt uw muziek

ClearAudio+ past automatisch geluidsinstellingen aan voor een overweldigende luisterervaring, exclusief voor Sony. Door de expertise in digitale signaalverwerkingstechnologieën te bundelen, optimaliseert ClearAudio+ audio voor een constant, helder geluid van hoge kwaliteit, ongeacht of u games speelt of van muziek en films geniet.

Wireless Party Chain via Bluetooth®-connectiviteit

Geniet van hetzelfde nummer met Wireless Party Chain. Verbind tot wel 10 compatibele draadloze speakers via Bluetooth®-technologie en synchroniseer de muziek en verlichting, zodat iedereen kan dansen op hetzelfde nummer.

Dankzij de ingebouwde batterij kunt u overal muziek afspelen

Buiten feesten of op een plek zonder stopcontact? De ingebouwde batterij neemt het over als er geen netstroom is en biedt 16 uur speeltijd of 3,5 uur speeltijd bij maximaal volume. Of schakel de Stamina-modus in voor vijf uur speeltijd bij een iets lager volume.

Meerdere lampjes zorgen voor een feestelijke sfeer

Verhoog de sfeer met led-speakerverlichting uit meerdere lampjes die u ook veel in clubs ziet. Smalle lichtbundels rondom de speakers hebben patronen met meerdere kleuren, variërend van zuiver wit tot regenboog. Gekleurde speakerlampjes verlichten alles van achteren en strobe-lampjes creëren een flitsend clubeffect. De verlichting is gesynchroniseerd met het ritme van de muziek en past bij de muzikale sfeer.

Extra draagbaar dankzij compact ontwerp

Feesten kan overal dankzij het compacte ontwerp van de GTK-XB90. Of u nu uw vrienden thuis uitnodigt of het feest naar anderen brengt, het compacte ontwerp heeft een handige ingebouwde handgreep om het apparaat makkelijker te kunnen vervoeren.

Infinity mirror-verlichting zorgt voor verbluffende visuele effecten

Geniet van intense lichteffecten dankzij de infinity mirrors. Ze zijn rondom de speakerlampjes aangebracht en kaatsen het licht eindeloos heen en weer voor een flitsende partysfeer.

Pas uw instellingen aan met de Sony | Music Center-app en Fiestable

Met de Sony | Music Center-app regelt u de party-instellingen vanaf de dansvloer. Met de Fiestable-plug-in kunt u draadloos de kleuren van de speakerlampjes veranderen of dj-effecten activeren. Dankzij de intuïtieve bewegingsbesturingsoptie kan dit met maar een paar polsbewegingen. U kunt ook uw favoriete smartphone-afspeellijsten selecteren en het volgende nummer starten zonder dat u gebonden bent aan de dj-box.

Met de microfooningang geeft u het feest uw stem mee

Wilt u het feest aanjagen? Sluit dan gewoon een microfoon aan. De GTK-XB90 neemt uw stemgeluid direct mee.

Naadloze streaming met NFC™ en Bluetooth®

Dankzij Near Field Communication- (NFC) en Bluetooth®-technologie behoren kabelverbindingen en ingewikkelde instellingen tot het verleden. U hoeft alleen uw apparaat met NFC™-functionaliteit tegen de hoofdtelefoon te houden voor een snelle, naadloze verbinding, en u bent klaar om uw muziekcollectie te streamen. Geen NFC™? Geen probleem. Maak verbinding via Bluetooth® en u bent er helemaal klaar voor.

Verbinding met meerdere apparaten laat meer mensen de muziek regelen

U kunt met uw vrienden via Bluetooth-technologie tot drie smartphones tegelijk koppelen met de GTK-XB60. U kunt dan nummers uit alle muziekbibliotheken afspelen, zodat de keuze nog ruimer wordt.

Plug and Play met de USB-poort

Via de USB-poort kunt u een USB-stick, smartphone of tablet aansluiten en al uw digitale bestanden afspelen. Compatibel met de indelingen mp3, WMA en WAV, zodat u leven in de brouwerij kunt brengen met uw favoriete afspeellijsten. De GTK-XB90 laadt zelfs uw afspeelapparaat op wanneer u het aansluit. Zo blijft u opgeladen.

Met Party Chain kunt u uw speakersysteem nog verder uitbreiden

Maak uw geluidssysteem nog krachtiger. Sluit meerdere stereosystemen aan met een audiokabel voor een hogere geluidsuitvoer. Activeer één apparaat als 'Party Host' en synchroniseer muziek naar alle andere systemen in de keten.

Audio-ingang en -uitgang

Sluit audiovisuele apparatuur aan via een audio-ingang en -uitgang. Sluit een tv of een extra speaker aan en geef uw home-entertainment een audioboost.

Specificaties
De GTK-XB90 neemt u mee terug naar die opwindende momenten in clubs of op festivals. Het EXTRA BASS™-geluid brengt iedereen in de stemming om te dansen en dankzij de schitterende Infinity Mirror-lampen komt de muziek ook visueel tot leven. Met de ingebouwde oplaadbare batterij kan het feest ook zonder netstroom van start.
  • EXTRA BASS™ voor diep, krachtig geluid

  • Dankzij de oplaadbare batterij kunt u overal feesten

  • De Infinity Mirror-lampen zorgen voor een feestelijke sfeer

  • Regel geluids- en lichteffecten met de Sony | Music Center-app

  • Sluit meer speakers aan met Wireless Party Chain

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren Meer over Sony en het milieu