HIFISYSTEMEN

Hifisysteem met NFC en BLUETOOTH®-technologie

MHC-ECL77BT
Afbeelding van Hifisysteem met NFC en BLUETOOTH®-technologie

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen
Afbeeldingen van Hifisysteem met NFC en BLUETOOTH®-technologie
Afbeeldingen van Hifisysteem met NFC en BLUETOOTH®-technologie

Kenmerken

One-touch listening om muziek direct af te spelen

Met Near Field Communication-technologie (NFC) behoren bekabelde verbindingen en ingewikkelde instellingen tot het verleden. U hoeft alleen uw smartphone of ander apparaat met NFC-functionaliteit* bij de N-markering op het apparaat te houden en uw muziek aan te zetten. Geen NFC? Geen probleem. U kunt de apparaten ook handmatig via Bluetooth® koppelen. *Bekijk compatibele apparaten

Compatibele apparaten zoeken

Al uw muziek bij elkaar met SongPal

Download SongPal voor uw smartphone of tablet en neem de controle over uw muziekcollectie. Maak verbinding via Bluetooth® of Wi-Fi® en u hebt direct naadloze toegang tot al uw favoriete nummers, ongeacht of deze op uw pc, server of favoriete online muziekdienst staan. De app kan ook worden gebruikt om geluidsinstellingen aan te passen, zodat u gegarandeerd kunt genieten van geweldige, gebalanceerde audio.

MEGA BASS maakt uw baslijnen nog krachtiger

Druk de MEGA BASS-knop in om de lage tonen in uw muziek een flinke oppepper te geven. Het werkt door de baslijnen te versterken, waardoor een krachtiger geluid ontstaat. Druk gewoon op de knop om de modus te activeren en word overdonderd door de rijke bastonen.

Ingebouwde cd-speler voor uw verzameling discs

Speel klassieke albums of zelf samengestelde cd's af met de ingebouwde cd-speler. Dit hifisysteem is compatibel met cd, cd-r en cd-rw, waardoor u kunt genieten van studio-opnamen, mixtapes en gedownloade nummers.

Aansluiten, afspelen en opnemen met USB REC

Speel nummers die zijn opgeslagen op een USB-apparaat en neem ze op een cd of andere USB op. Sluit uw apparaat aan op de PLAY/REC-poort en u bent klaar voor de overdracht. Als u rechtstreeks naar USB opneemt, kunt u de bitsnelheid ook opvoeren van de standaard 128 kbps naar 256 kbps voor een betere audiokwaliteit.  

Dankzij een audio-ingang kunt u het geluidssysteem verder uitbreiden

Haal alles uit uw audiosysteem voor thuis. Via een audio-ingang is aansluiting mogelijk op een tv, gameconsole of extra systeem voor extra kracht, waar u ook naar luistert of kijkt.

FM-radiotuner voor uw favoriete programma's

Wilt u uw favoriete dj's horen? Stem uw FM-radio af met de tuning-knop om naar uw favoriete dj te luisteren.

Specificaties

Zet uw feestje kracht bij met het hifisysteem van 470 W RMS. Stream al uw favoriete nummers met One-touch listening via NFC en Bluetooth®, en houd totale controle over de afspeellijst van uw smartphone met de SongPal-app. Een wooferconus van 16 cm levert rijke lage tonen en u kunt al uw nummers een bass boost geven met Mega Bass.
  • Geniet van ruimtevullend geluid met een totaal uitgangsvermogen van 470W RMS

  • Draadloos streamen met One-touch listening via NFC en Bluetooth®

  • Extra diepe en krachtige lage tonen met een woofer van 16 cm en Mega Bass

  • Direct streamen en bedienen vanaf uw smartphone met SongPal

  • Luister naar uw favoriete nummers met de afspelen via USB

Speakerformaat
Unitgrootte tweeter: (4 cm), Unitgrootte woofer: (16 cm)
Uitgangsvermogen
470 W
Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers