HIFISYSTEMEN

V02 krachtig audiosysteem met BLUETOOTH®-technologie

MHC-V02
Afbeelding van V02 krachtig audiosysteem met BLUETOOTH®-technologie

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen
Afbeeldingen van V02 krachtig audiosysteem met BLUETOOTH®-technologie
Afbeeldingen van V02 krachtig audiosysteem met BLUETOOTH®-technologie
Afbeeldingen van V02 krachtig audiosysteem met BLUETOOTH®-technologie
Til uw feest naar een hoger niveau

Voel de beat van je favoriete nummers, zelfs van veraf, met dit krachtige geluidssysteem met één box. Geniet van speakerverlichting die pulseert op de maat van de muziek en bedien de muziek via je smartphone.

Vul je feest met geluid

Breng de festivalvreugde naar verjaardagen, speciale gelegenheden en spontane bijeenkomsten. Basgeluid via de JET BASS BOOSTER is hoorbaar over lange afstanden en laat het publiek nog meer genieten van krachtige muziek.

MHC-V02D met schuin geplaatste tweeterunits
Schuin geplaatste tweeterunits

Vul de ruimte met krachtig festivalgeluid dankzij de schuin geplaatste tweeterunits die het geluid nog verder verspreiden.

JET BASS BOOSTER
JET BASS BOOSTER

Een taps toelopend basreflexkanaal stemt de luchttoevoer van het basgeluid af, zodat je dit helder hoort en ook werkelijk voelt, waar je ook tussen de mensen staat en hoe ver je ook van het geluidssysteem af staat.

Bouw de ultieme sfeer met de speakerverlichting

Verhoog de sfeer met led-speakerverlichting die je ook veel in clubs ziet. Het blauwe licht pulseert in patronen en loopt synchroon met het ritme van de muziek.

MHC-V02 met led-speakerverlichting
Maak de popster in je wakker

Vermaak iedereen door een microfoon op de ingang aan te sluiten. Zo kunnen jij en je gasten het tegen elkaar opnemen en jullie favoriete nummers zingen. Of ga voor rock-'n-roll door een gitaar aan te sluiten en het systeem als versterker te gebruiken. Geniet van drie modi: Clean voor helder geluid, Overdrive voor een vervormd gitaargeluid en Bass voor je basgitaar.

Feestganger die spraakbediening gebruikt via de Fiestable-app op zijn smartphone
Spraakbediening via Fiestable

Verander van nummer, zet de verlichting aan of laat alle kleuren knipperen met spraakbediening. Selecteer gewoon de spraakbediening in de Fiestable-app en spreek je opdracht in — er zijn tot wel 39 opdrachten voor bijvoorbeeld muziek afspelen, verlichting en karaokemodus.

Feestgangers die Party Light gebruiken via de Fiestable-app op hun smartphone
Party Light via Fiestable

Druk op je smartphone in Fiestable op Party Light om het scherm van de smartphone de lichteffecten van het geluidssysteem te laten nadoen, zoals het knipperen en de kleurveranderingen op basis van de muziek.

Party King-symbool
Word de leider van de feestgangers

Deel met één klik vanuit de Fiestable-app een feeststatus op sociale media. Zet vervolgens de muziek harder om uit te groeien tot de leider van de feestgangers.

Feestganger die de Sony | Music Center-app gebruikt op een smartphone
Regel alles vanaf de dansvloer

Met de Sony | Music Center-app regel je de muziek en geluidsinstellingen zo vanaf je telefoon. Met de Fiestable-app regel je de kleuren van de verlichting en kun je de DJ- en karaokemodi activeren. Dankzij intuïtieve bewegingsbesturing breng je met een polsbeweging veranderingen aan. 

Google Play-logo
Sony | Music Center voor Android
App Store-logo
Sony | Music Center voor iOS
Fiestable voor Android
Fiestable voor iOS
MHC-V02 op een statief
Compatibel met statief

Dankzij een ingebouwde bevestigingsopening kan de MHC-V02 met een speakerstatief op een verhoogde positie worden geplaatst, zodat het geluid verder verspreid kan worden naar nog meer mensen, ongeacht of ze zitten of staan.

Verbeter het feest met extra speakers

Geniet van krachtiger geluid door meerdere audiosystemen voor thuis te verbinden via Bluetooth®. Verbind tot 50 compatibele audiosystemen voor thuis en synchroniseer de muziek en verlichting.

LDAC™-logo
Hoogwaardige streams via Bluetooth® met LDAC™

LDAC™ verzendt ongeveer drie keer zo veel gegevens (met een maximale overdrachtsnelheid van 990 kbps) dan conventionele Bluetooth®-audio, voor een geweldige draadloze luisterervaring. 

Illustratie van verbinding met meerdere apparaten
Verbinden met meerdere apparaten

Met de MHC-V02 kun je tot wel drie smartphones tegelijk koppelen via Bluetooth®-technologie. Zo kunnen jij en je vrienden van nummers uit verschillende muziekbibliotheken genieten.

MHC-V02 die wordt gedragen aan de geïntegreerde handgrepen
Neem het feest overal mee naartoe

De MHC-V02 heeft geïntegreerde handgrepen zodat je het systeem mee kunt nemen naar het huis van een vriend of het feest naar een andere kamer kunt verhuizen.

Specificaties en kenmerken

Til je feestjes naar het volgende niveau met dit krachtige geluidssysteem in één box. Voel de beat van je favoriete nummers zelfs op lange afstand. Geniet van speakerverlichting die pulseert op de maat van de muziek en bestuur het afspelen van nummers vanaf je smartphone.
  • Bas is te horen over lange afstanden dankzij de JET BASS BOOSTER

  • Speakerverlichting

  • Spraakbediening via Fiestable / Party Light via Fiestable

  • Hendel voor veilig tillen en gemakkelijk dragen

  • Compatibel met statief

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers