43

4.7 gebaseerd op 43 klantbeoordelingen

33
7
1
2
0
Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Let op: productbeoordelingen kunnen ook over productvarianten gaan. Sommige varianten, diensten en/of functies van dit product die in productbeoordelingen worden genoemd, zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.

43 klantbeoordelingen

0

Great!

MHC-V11 31-03-2021 door aaaaaaaaaaaaaaaaaabaaa (Verenigd Koninkrijk)

So pleased with this product, amazing sound quality and compatible with all my old cds as well

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Great

MHC-V11 11-03-2021 door Dardag (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Still happy with this product, if have to buy again I buy

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Great sound sysrem

MHC-V11 04-03-2021 door 1Dave1 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

This is a great all round sound system for house and garden

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

VERY GOOD SOUND AND QUALITY

MHC-V11 16-02-2021 door maocifuentes (Verenigd Koninkrijk)

VERY HAPPY FOR MY BUY.GOOD SOUND AND QUALITY THE SPEAKERS

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Good product

MHC-V11 19-10-2020 door Vvvvvbbbbbb (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Not had it long but seems a good product. We were looking for a space saving all in one product. No drilling to put speakers on walls etc. This ticked all the boxes. Has great sound and even found we can connect via the fire stick to become our sound bar. I can connect my phone to it as well.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Great speaker

MHC-V11 12-04-2020 door Jollof (Verenigd Koninkrijk)

Brought this speaker.. its superb sound and quality. I am very happy with it

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

More compact than the one it replaced

MHC-V11 05-03-2020 door sylvia51 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Overall good but would have liked a place to plug in an outdoor aerial which would have given this an even better sound. As it stands the attached aerial has to go up the wall as far as it can go.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Een goed Sound- & Party-Systeem

MHC-V11 28-02-2020 door DRUMMERKE (België)

Het is een eerlijk product voor die prijs. De luidspreker is niet te zwaar en dus gemakkelijk te verplaatsen.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

/

MHC-V11 23-02-2020 door bejepi (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

goed audio systeem met veel mogelijkheden, CD, bluetooth, radio, enz...

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

1

0

0

geweldige kenmerken

MHC-V11 07-01-2020 door kvmechel (België)

speelt geweldig,goede klank, gemakkelijk te bedienen

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

good quality brilliant sound

MHC-V11 29-12-2019 door Arfa (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

its sound is brilliant b.t easy to set uo and features work very well .overall very good buy

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

super goed

MHC-V11 20-12-2019 door raf1963 (België)

De Sony MHC-V11 speelt heel goed enkel de antenne is te kort voor goed geisolleerde gebouwen, ik heb de antenne zelf verlengt met zelfde type antenne draad en speelt nu super. Doch als je vraagt om een langere antenne krijg verdict niet mogelijk. Dit zou mogelijk moeten zijn voor een bluetooth box van meer dan 200 euro. 'I love my Sony'

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Feestmachine

MHC-V11 05-12-2019 door Jos vs (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Speciaal gekocht voor tent feestje met veertig mensen. Goed geluid, veel mogelijkheden

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Its great

MHC-V11 04-12-2019  (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I just cannot complain about this recent purchase, it has all the thing I personally required, the sound is great and you can take it anywhere in the home, unfortunately if wanting to take it out your need electric to work the only downside.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Good Technology

MHC-V11 13-10-2019 door Tess 71 (Verenigd Koninkrijk)

I brought this 2 days ago glad I did I will show my Family.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Brilliant Purchase

MHC-V11 27-09-2019 door VCWCMW (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Purchased recently as a present which is very much appreciated by the recipient, fantastic product.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Great Features

MHC-V11 06-09-2019 door wingnutt (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I bought this product about a month ago did not realise it had provision for a microphone the Bluetooth is very good can use with my tv. The Radio is very good and I have got my multi cd player connected to it.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Top Super mooie klank !!

MHC-V11 26-07-2019 door Hector71 (België)

Deze maand gekocht, heel mooie klank. Heel zuiver en mooie bassen. Vele mogelijkheden. Heel tevreden van mijn aankoop.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

3

0

0

Great sound

MHC-V11 23-07-2019 door Toroo (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I bought this sony bluetooth speaker about a couple of months ago and it is fantastic and easy to use.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

3

0

0

Geweldige bediening en het geluid is super

MHC-V11 13-06-2019 door Mattiebossie (België)

Deze is super om mee te werken prachtig geluid en alles goed uitgelegd in de ge gebruiksaanwijzing

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Nen topper

MHC-V11 30-05-2019 door jeankekoekie (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb hem nu 2weken en speeld alle dagen ,top product

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Excellent

MHC-V11 12-03-2019 door Bells (Verenigd Koninkrijk)

I'm Absolutely loving it and I would definitely buy again

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

looks good

MHC-V11 29-01-2019 door Tony nix (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

had this as a Christmas present and am really pleased with it

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0

0

Best Home Audio System

MHC-V11 15-12-2018 door sadirio (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

This is the best home audio sytem for the price I have bought. It has eveything you need except optical input port. But this is not a big issue.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

1

0

0

Amazing sound!

MHC-V11 20-10-2018 door Deedee1 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Great sound, very loud and connects effortlessly to phone, iPad and tv.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

1

0

0

Great Machine

MHC-V11 05-10-2018 door Granny1 (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I bought the Product several weeks ago, and the sound and everything are fantastic, and I have told my friends to check it out. The Bluetooth works great, and found it easy to follow all the instructions.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

1

0

0

Uitstekend

MHC-V11 16-09-2018  (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Prima kwaliteit. Spijtig dat dit toestel opstart als ik mijn sony-tv uitzet. Volgens de service is hier niks aan te doen. Jammer!

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Gemiddeld

1

0

0

Compact and easy set up. Great product!

MHC-V11 11-09-2018 door Mannypl (Verenigd Koninkrijk) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

We bought this product last month and from then on, used it regularly especially with our karaoke machine. The built-in CD player is a great feature too! I just hope that there is a way to switch off the light on the speaker.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Vertaling momenteel niet beschikbaar. Probeer het nog eens.

0

0