Navigatie overslaan
AUDIOSYSTEMEN

Krachtig audiosysteem met BLUETOOTH® voor thuis

MHC-V41D

Afbeelding van Krachtig audiosysteem met BLUETOOTH® voor thuis

€ 420,00

(inclusief BTW)
Afbeeldingen van Krachtig audiosysteem met BLUETOOTH® voor thuis
Afbeeldingen van Krachtig audiosysteem met BLUETOOTH® voor thuis
Afbeeldingen van Krachtig audiosysteem met BLUETOOTH® voor thuis
Afbeeldingen van Krachtig audiosysteem met BLUETOOTH® voor thuis
Afbeeldingen van Krachtig audiosysteem met BLUETOOTH® voor thuis

Kenmerken

Krachtig, ruimtevullend geluid

Vul de ruimte met een daverende partysound. De MHC-V41D heeft afgeschuinde mid- en tweeterunits voor een betere geluidsspreiding, waardoor iedereen dezelfde dwingende beats ervaart.

Meerdere lampjes zorgen voor een feestelijke sfeer 

Verhoog de sfeer met verlichting die synchroniseert met de beat. Groene en blauwe feestverlichting en meerkleurige speakerverlichting creëren een flitsende clubsfeer.

Kroon uzelf tot karaokekampioen 

Start eenvoudig een karaokewedstrijd met vrienden: verbind de MHC-V41D gewoon met een tv en doe er een karaoke-dvd in. Dankzij twee microfooningangen, plus functies als scores geven en geluidseffecten, kunt u samen met vrienden de ultieme sing-off beleven. Een ingebouwde karaoke-stemfader draait zelfs de zang op cd's omlaag, zodat u met al uw favoriete nummers kunt meezingen.

Gitaaringang

Speel mee met uw favoriete nummers via de gitaaringang. Sluit uw gitaar aan en druk op de gitaarknop om een krachtig geluid en overdrive-effecten te produceren. Speel solo of sluit een microfoon aan en zing mee.

Met dj-effecten geeft u nummers uw eigen draai 

Laat het publiek losgaan met dj-effecten. Vier verschillende effecten die de toon zetten voor uw feest: Flanger geeft een intens modulatie-effect dat lijkt op het geluid van een straaljager; WAH verlaagt of verhoogt automatisch de filterfrequentie; isolator isoleert een specifieke frequentieband; en pan verplaatst het geluid tussen de speakers. U kunt dj-effecten gebruiken met de Fiestable-app en aanraakbediening. Creatief zijn met afspeellijsten op feestjes is nu eenvoudiger dan ooit.

Pas de party-instellingen aan met aanraakbediening 

Geef met één aanraking uw eigen draai aan het feest. Met intuïtieve handbewegingen bedient u elke partyfunctie, inclusief de dj-effecten en sampler- en karaokefuncties. Door naar links of rechts te bladeren kunt u ook nummers overslaan en door omhoog of omlaag te vegen past u het volume aan. Uw feest een eigen sfeer geven is nog nooit zo leuk geweest.

Met Wireless Party Chain via Bluetooth® kunt u uw speakersysteem uitbreiden

Als u meerdere audiosystemen voor thuis koppelt via Bluetooth®, kunt u van een nog krachtiger geluid genieten. Verbind tot maximaal 50 compatibele audiosystemen voor thuis met elkaar via Bluetooth® en synchroniseer muziek en verlichting.

Sony | Music Center-app 

Met de Sony | Music Center-app voor Android en iOS regelt u de muziek- en geluidsinstellingen zo vanaf uw telefoon.

Word de Party King

Deel met één klik vanuit de Fiestable-app een status over uw nieuwe audiosysteem op sociale media. Zet vervolgens de muziek harder om uit te groeien tot de leider onder de feestgangers.

Fiestable-app

Fiestable is een gratis app voor iOS en Android waarmee u lichtkleuren bedient en dj- en karaokestanden inschakelt. Dankzij de intuïtieve bewegingsbesturing brengt u met een polsbeweging veranderingen aan.

HDMI-uitgang voor eenvoudig opzetten

Dankzij de HDMI-uitgang (ARC) sluit u het systeem eenvoudig aan op uw tv. Kijk tv en dvd’s op uw normale scherm en geniet van het imposante geluid dat uit de MHC-V41D-speakers komt.

Kijk films met een ingebouwde dvd-speler

Beleef elke scène echt dankzij het krachtige volume en de geluidsdruk die u meenemen naar de wereld op het scherm. Tover uw woonkamer om tot bioscoopzaal en houd epische filmavonden.

Football-modus

Beleef de mooiste wedstrijden alsof u in het stadion zit. Schakel het commentaar uit en hoor het publiek om u heen juichen — een overweldigende kijkervaring die u helemaal in de wedstrijd laat opgaan.

DSEE geeft digitale muziek automatisch meer detail

Geef de kwaliteit van uw gecomprimeerde muziekbestanden een boost. Wanneer een originele muziekbron wordt gecomprimeerd, gaan de hoge-frequentie-elementen verloren die uw favoriete nummers detail en volheid geven. De Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) herstelt deze elementen op getrouwe wijze, waardoor er hoogwaardig geluid ontstaat dat dichter in de buurt van de oorspronkelijke cd-opname komt.

Betere BLUETOOTH®-audio

Met LDAC™ worden meer gegevens overgedragen dan met een conventionele draadloze Bluetooth-verbinding. Zo geniet u van uitzonderlijke geluidskwaliteit die dicht bij hi-res audio komt.

NFC One-Touch voor directe connectiviteit

Dankzij Near Field Communication (NFC) en de Bluetooth®-technologie behoren bekabelde verbindingen en ingewikkelde instellingen tot het verleden. U hoeft alleen uw apparaat met NFC-functionaliteit tegen uw hoofdtelefoon te houden voor een snelle, naadloze verbinding, en u bent klaar voor het streamen van uw muziekcollectie. Geen NFC? Geen probleem. U kunt ook verbinding maken via Bluetooth®.

Extra draagbaar dankzij compact ontwerp

Feesten kan overal dankzij het compacte ontwerp. Of u nu uw vrienden thuis uitnodigt of het feest naar anderen brengt, het compacte ontwerp heeft een handige ingebouwde handgreep om het apparaat makkelijker te kunnen vervoeren.

Verbinding met meerdere apparaten laat meer mensen de muziek regelen

U kunt met uw vrienden via Bluetooth® tot drie smartphones tegelijk koppelen met de MHC-V41D. U kunt nummers uit al uw muziekbibliotheken afspelen, zodat iedereen een gooi naar het dj-schap kan doen.

Specificaties
Met de krachtige MHC-V41D organiseert u altijd weer daverende feesten bij u thuis. Door de afgeschuinde randen van de speakereenheden verspreidt het geluid zich door de hele ruimte, waardoor iedereen van dezelfde uitstekende audio geniet, terwijl meerkleurige speakerverlichting ritmisch meebeweegt.
  • Geluidsverspreiding

  • Feest- en speakerverlichting

  • Aanraakbediening via smartphone

  • Ingebouwde dvd-speler met HDMI ARC

  • Hendel voor veilig tillen en gemakkelijk dragen

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren Meer over Sony en het milieu