HIFISYSTEMEN

V42D krachtig audiosysteem met BLUETOOTH®-technologie

MHC-V42D
Afbeelding van V42D krachtig audiosysteem met BLUETOOTH®-technologie

€ 420,00

(inclusief btw)
Afbeeldingen van V42D krachtig audiosysteem met BLUETOOTH®-technologie
Afbeeldingen van V42D krachtig audiosysteem met BLUETOOTH®-technologie
Afbeeldingen van V42D krachtig audiosysteem met BLUETOOTH®-technologie
Maak er een onvergetelijke nacht van

De krachtige MHC-V42D biedt basgeluid met een groot bereik, zodat iedereen op het feest de beat kan voelen. De kleurrijke feestverlichting knippert op de maat van de muziek. Je kunt afwisselen wie de dj is door de muziek te bedienen op een smartphone of met gebaren.

Vul je feest met geluid

Breng de festivalvreugde naar verjaardagen, speciale gelegenheden en spontane bijeenkomsten. Basgeluid via de JET BASS BOOSTER is hoorbaar over lange afstanden en laat het publiek nog meer genieten van krachtige muziek.

MHC-V42D met schuin geplaatste tweeterunits
Schuin geplaatste tweeterunits

Vul de ruimte met krachtig festivalgeluid dankzij de schuin geplaatste tweeterunits die het geluid nog verder verspreiden.

JET BASS BOOSTER
JET BASS BOOSTER

Een taps toelopend basreflexkanaal stemt de luchttoevoer van het basgeluid af, zodat je dit helder hoort en ook werkelijk voelt, waar je ook tussen de mensen staat en hoe ver je ook van het geluidssysteem af staat.

LIVE SOUND-logo
Ervaar de muziek alsof je er live bij bent

DSP-technologie zorgt voor een festivalsfeer met het geluid van een muziekfestival of live concert.

DSEE-logo
Geeft digitale muziek meer detail

De Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) herstelt detail in gecomprimeerde muziekbestanden, waardoor er geluid van hoge kwaliteit ontstaat dat dichter in de buurt van de oorspronkelijke cd-opname komt.

Feestverlichting en speakerverlichting

Verlicht alle hoeken van je feestlocatie, zelfs in grotere ruimtes, met feest- en speakerverlichting, zodat je je in een nachtclub of op een festival waant.

Maak de popster in je wakker

Vermaak iedereen — met twee microfooningangen kunnen jij en je gasten het tegen elkaar opnemen en jullie favoriete nummers zingen. Of ga voor rock-'n-roll door een gitaar met een van de ingangen te verbinden en gebruik het systeem als een versterker. Geniet van drie modi — Clean voor helder geluid, Overdrive voor een vervormd gitaargeluid en Bass voor je basgitaar.

Wees de dj met bediening met handbewegingen

Sla een nummer over, switch van flanger- naar wah-effecten, schakel de karaoke-microfoon in, verander de toonhoogte van de microfoon en de muziek of wijzig het volume met een verticale of horizontale beweging van je hand. Omdat de MHC-V42D reageert op je gebaren, kun je de functies eenvoudig bedienen en snel weer genieten van het feest.

Bediening met gebaren met de MHC-V42D
Feestganger die spraakbediening gebruikt via de Fiestable-app op zijn smartphone
Spraakbediening via Fiestable

Verander van nummer, zet de verlichting aan of laat alle kleuren knipperen met spraakbediening. Selecteer gewoon de spraakbediening in de Fiestable-app en spreek je opdracht in — er zijn tot wel 39 opdrachten voor bijvoorbeeld muziek afspelen, verlichting en karaokemodus.

Feestgangers die Party Light gebruiken via de Fiestable-app op hun smartphone
Party Light via Fiestable

Druk op je smartphone in Fiestable op Party Light om het scherm van de smartphone de lichteffecten van het geluidssysteem te laten nadoen, zoals het knipperen en de kleurveranderingen op basis van de muziek.

Party King-symbool
Word de leider van de feestgangers

Deel met één klik vanuit de Fiestable-app een feeststatus op sociale media. Zet vervolgens de muziek harder om uit te groeien tot de leider van de feestgangers.

Feestganger die de Sony | Music Center-app gebruikt op een smartphone
Regel alles vanaf de dansvloer

Met de Sony | Music Center-app regel je de muziek en geluidsinstellingen zo vanaf je telefoon. Met de Fiestable-app regel je de kleuren van de verlichting en kun je de DJ- en karaokemodi activeren. Dankzij intuïtieve bewegingsbesturing breng je met een polsbeweging veranderingen aan. 

Google Play-logo
Sony | Music Center voor Android
App Store-logo
Sony | Music Center voor iOS
Fiestable voor Android
Fiestable voor iOS
Films en tv-programma's krijgen een extra dimensie

Verbind de MHC-V42D met je tv en ervaar sport en je favoriete films en tv-programma's op een compleet nieuwe manier.

HDMI-logo
HDMI-uitgang 

Dankzij de HDMI-uitgang (ARC) sluit je het systeem eenvoudig aan op je tv. Kijk tv en dvd's op je normale scherm en geniet van het imposante geluid dat uit de MHC-V42D-speakers komt.

Dvd-logo
Ingebouwde dvd-speler

Beleef elke scène echt dankzij het krachtige volume en de geluidsdruk die u meenemen naar de wereld op het scherm. Tover uw woonkamer om tot bioscoopzaal en houd epische filmavonden.

Verbeter het feest met extra speakers

Geniet van krachtiger geluid door meerdere audiosystemen voor thuis te verbinden via Bluetooth®. Verbind tot 50 compatibele audiosystemen voor thuis en synchroniseer de muziek en verlichting.

NFC- en Bluetooth®-logo's
Naadloze streaming met NFC en Bluetooth®

Maak een Bluetooth®-verbinding met NFC One-Touch en begin meteen met streamen.

LDAC™-logo
Hoogwaardige streams via Bluetooth® met LDAC™

LDAC™ verzendt ongeveer drie keer zo veel gegevens (met een maximale overdrachtsnelheid van 990 kbps) dan conventionele Bluetooth®-audio, voor een geweldige draadloze luisterervaring. 

Illustratie van verbinding met meerdere apparaten op MHC-V42D
Verbinden met meerdere apparaten

Met de MHC-V42D kun je tot wel drie smartphones tegelijk koppelen via Bluetooth®-technologie. Zo kunnen jij en je vrienden van nummers uit verschillende muziekbibliotheken genieten.

MHC-V42D die wordt gedragen aan de geïntegreerde handgrepen
Neem het feest overal mee naartoe

De MHC-V42D heeft geïntegreerde handgrepen zodat je het systeem mee kunt nemen naar het huis van een vriend of het feest naar een andere kamer kunt verhuizen.

Specificaties en kenmerken

Met de krachtige MHC-V42D organiseer je altijd weer daverende feesten. Verspreid het geluid, ook over lange afstanden, en verspreid je beats door de feestruimte zodat iedereen van hetzelfde geweldige geluid kan genieten. Geniet van de kleurvolle feest- en speakerverlichting die synchroon loopt met de maat van de muziek en laat iedereen dj zijn met de horizontale en verticale gebarenbesturing of via je smartphone.
  • Bas is te horen over lange afstanden dankzij de JET BASS BOOSTER

  • Feestverlichting en speakerverlichting

  • Gebarenbesturing voor een leuke en eenvoudige bediening

  • Spraakbediening via Fiestable / Party Light via Fiestable

  • Ingebouwde dvd-speler met HDMI ARC

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers