HIFISYSTEMEN

V43D krachtig audiosysteem met BLUETOOTH®-technologie

MHC-V43D
Afbeelding van V43D krachtig audiosysteem met BLUETOOTH®-technologie

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen
Afbeeldingen van V43D krachtig audiosysteem met BLUETOOTH®-technologie
Afbeeldingen van V43D krachtig audiosysteem met BLUETOOTH®-technologie
Afbeeldingen van V43D krachtig audiosysteem met BLUETOOTH®-technologie
Afbeeldingen van V43D krachtig audiosysteem met BLUETOOTH®-technologie
Licht
Belichting
Leuke kenmerken
Leuke functies
Connectiviteit
Connectiviteit
Duurzaamheid
Duurzaamheid
Organiseer geweldige feestjes

Maak er een onvergetelijke avond van met de krachtige MHC-V43D. Je gasten willen de dansvloer niet meer verlaten dankzij het ver dragende basgeluid en de kleurrijke feestverlichting die
synchroniseert met het ritme. 

Breng de dansvloer tot leven met episch geluid

Met geluidsverspreiding, zeer efficiënte tweeters en zeer efficiënte midrange reikt je muziek verder en hoger
uit de voorkant van het audiosysteem, zodat al je gasten van rijk, helder geluid genieten. 

Twee zeer efficiënte tweeters
Twee zeer efficiënte tweeters vullen de ruimte met geluid

Met de twee zeer efficiënte hoornvormige tweeters wordt de geluidsweergave uitgebreid en de geluidsdruk naar boven verhoogd. Hierdoor wordt het geluid beter verspreid in iedere ruimte.

Betere zangkwaliteit met zeer efficiënte midrange

De zeer efficiënte midrange met hoornvormige speakers op de voorkant verspreidt geluid met verbeterde helderheid en geluidsdruk voor de cruciale middenfrequenties. Dus je geniet van prachtig helder zanggeluid terwijl je danst op of meezingt met je favoriete nummers.

Efficiënte midrange
JET BASS BOOSTER
Voel de beat zelfs van veraf met JET BASS BOOSTER

Een taps toelopend basreflexkanaal stemt de luchttoevoer van het basgeluid af, zodat je dit helder hoort en ook werkelijk voelt, waar je ook tussen de mensen staat en hoe ver je ook van het geluidssysteem af staat.

Live Sound
Ervaar de muziek alsof je er live bij bent

DSP-technologie zorgt voor een festivalsfeer
met geluid dat klinkt alsof je een
muziekfestival of live concert bijwoont.

DSEE
Geeft digitale muziek meer detail

De Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) herstelt detail in gecomprimeerde muziekbestanden, waardoor er geluid van hoge kwaliteit ontstaat dat dichter in de buurt van de oorspronkelijke cd-opname komt. 

Breng de avond tot leven

Maak er een spetterend feest van met de feest- en speakerverlichting. Met golven van donkerblauw en hemelsblauw licht en heldere rode strepen creëer je de authentieke sfeer van een nachtclub of outdoorfestival.

Maak de popster in je wakker

Iedereen geniet mee: dankzij de twee microfooningangen kunnen jij en je gasten het tegen elkaar opnemen en jullie favoriete nummers zingen. Of ga voor rock-'n-roll door een gitaar op een van de ingangen aan te sluiten en het systeem als versterker te gebruiken. Je kunt kiezen uit drie modi: Clean voor helder geluid, Overdrive voor vervormd gitaargeluid en Bass voor je basgitaar. En wanneer je de microfoons niet meer nodig hebt, berg je deze veilig op in de twee microfoonhouders op het audiosysteem. 

bediening-met-handgebaren
Verticale en horizontale gebarenbediening

Sla een nummer over, ga van flanger naar WAH, zet de karaokemicrofoon harder, bedien de klank van de microfoon en muziek of zet het volume hoger: allemaal met een horizontaal of verticaal handgebaar. Omdat de MHC-V43D reageert op je gebaren, kun je de functies eenvoudig bedienen en snel weer genieten van het feest.

Persoon met handen in de lucht in een nachtclub.
Maak er een geweldig feest van met Fiestable

Leuk, intuïtief en gebruiksvriendelijk: met de Fiestable-app heb je volledige controle over de MHC-V43D. Download eerst de Sony | Music Center-app om de Fiestable-app te kunnen gebruiken. Regel vervolgens de muziek, verlichting en meer door op je telefoon te tikken of je stem te gebruiken.

party-playlist-fiestable
Laat je vrienden de afspeellijst voor het feest samenstellen met Fiestable

Met de Fiestable-app kan iedereen hun favoriete nummers aan uw afspeellijst toevoegen. Laat uw gasten via uw Wi-Fi®-netwerk muziek toevoegen vanaf hun smartphone, zodat uw feest lekker lang doorgaat.

karaoke-ranking-fiestable
Vind de absolute karaokekampioen met ranglijsten via Fiestable 

Organiseer een karaokewedstrijd met de ranglijstfunctie. Als iemand een plek in de top 10 bemachtigt, mogen ze hun naam en lied registreren in de ranglijst.

Party King
Word de leider van de feestgangers

Deel met één klik vanuit de Fiestable-app een feeststatus op sociale media. Zet vervolgens de muziek harder om uit te groeien tot de leider van de feestgangers.

Regel alles vanaf de dansvloer

Met de Sony | Music Center-app kies je nummers en geluidsinstellingen vanaf je telefoon. Met de Fiestable-app regel je de verlichtingskleuren en activeer je de dj- en karaokemodi. Dankzij de intuïtieve bewegingsbesturing breng je met een soepele polsbeweging veranderingen aan. 

logo-van-music-center
Google Play
Sony Music Center voor Android
App Store
Sony Music Center voor iOS
Fiestable voor Android
Fiestable voor iOS
Films en tv-programma's krijgen een extra dimensie 

Verbind de MHC-V43D met je tv en ervaar sport en je favoriete films en tv-programma's op een compleet nieuwe manier.

hdmi-logo
HDMI™-uitgang voor eenvoudig opzetten

Met de HDMI™ ARC-uitgang kun je het systeem eenvoudig aansluiten op je tv. Kijk tv en dvd's op je normale scherm terwijl je geniet van groots geluid uit de MHC-V43D-speakers.

dvd-logo
Kijk films met een ingebouwde dvd-speler

Voel de emotie in elke scène met krachtig geluid waarmee u zich in het hart van de actie waant. Tover uw woonkamer om in een bioscoop en organiseer epische filmavonden.

Breid de feestatmosfeer uit met een draadloze verbinding

Geniet van grootser, voller geluid en gesynchroniseerde verlichting. Met Wireless Party Chain kun je je MHC-V43D verbinden met een van de 50 compatibele krachtige audiosystemen via Bluetooth®., 

Bluetooth
Naadloos streamen met Bluetooth®

Dankzij Bluetooth-technologie is er geen gedoe met draadloze verbindingen en ingewikkelde instellingen. Maak via Bluetooth® verbinding en je bent er klaar voor.

Wireless Party Chain
Synchroniseer geluid met de draadloze Party Chain

Verbind tot 50 compatibele krachtige audiosystemen via een Bluetooth®-verbinding,, geniet van een nog indrukwekkendere audio-ervaring en zie hoe je verlichting ook met de speakers wordt gesynchroniseerd. 

Bluetooth
Verbinding met meerdere apparaten

Koppel tot wel drie smartphones tegelijkertijd met de MHC-V43D via Bluetooth®-technologie,. Zo kunnen jij en je vrienden nummers uit verschillende muziekbibliotheken afspelen voor nog meer keuze.

DAB+
Luister meer met DAB+ 

De tuner is volledig compatibel met DAB+, dus je kunt overal waar je wilt luisteren
naar je favoriete radiostations. 

Ontworpen om elk feest te doorstaan 

De MHC-V43D is eenvoudig in gebruik en duurzaam; je hoeft je nooit zorgen te maken of hij het feest kan doorstaan

flink-feesten
Ontworpen voor knallende feesten

De buitenlaag van hard plastic bedekt alle kanten van het audiosysteem en de hoeken hebben sterke beschermers, waardoor de MHC-V43D lang meegaat en eenvoudig naar elk feestje kan worden vervoerd.

Kantel en rol om met gemak mee te nemen 

Wanneer je de MHC-V43D wilt verplaatsen, houd je de draaggreep vast en kantel je het apparaat naar achteren. Dankzij de stevige wieltjes rol je het zo naar het feestje.

kantelen-om-rollend-te-transporteren

Specificaties en kenmerken

Voel je muziek overal met de geluidsverspreiding uit de extreem efficiënte tweeters en midrange-speakers. Zet vervolgens de kleurrijke feest- en speakerverlichting aan. Zorg voor nog meer plezier met de party-afspeellijst en karaokeranglijst via onze Fiestable-app. Het systeem meenemen is kinderspel dankzij de beschermers en wieltjes.
  • Geluidsverspreiding met extreem efficiënte tweeters en midrange-speakers

  • Feestverlichting en speakerverlichting

  • Gebarenbesturing voor een leuke en eenvoudige bediening

  • Party-afspeellijst en karaokeranglijst via Fiestable

  • Ingebouwde dvd-speler met HDMI™ ARC

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers