HIFISYSTEMEN

Krachtig audiosysteem met BLUETOOTH®-technologie voor thuis

MHC-V50D
Afbeelding van Krachtig audiosysteem met BLUETOOTH®-technologie voor thuis

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen
Afbeeldingen van Krachtig audiosysteem met BLUETOOTH®-technologie voor thuis
Afbeeldingen van Krachtig audiosysteem met BLUETOOTH®-technologie voor thuis
Afbeeldingen van Krachtig audiosysteem met BLUETOOTH®-technologie voor thuis
Afbeeldingen van Krachtig audiosysteem met BLUETOOTH®-technologie voor thuis
Afbeeldingen van Krachtig audiosysteem met BLUETOOTH®-technologie voor thuis

Kenmerken

Geniet van Bluetooth®-streams van hogere kwaliteit met LDAC™

LDAC is een nieuwe audiotechnologie van Sony waarmee u via Bluetooth®-technologie draadloos kunt genieten van hoogwaardige audio. Omdat er tot 3x zo veel gegevens worden verzonden, biedt LDAC een optimale draadloze luisterervaring voor al uw muziek. 

Creëer een feestelijke sfeer

Verhoog de sfeer met speakerverlichting die u ook veel in clubs ziet. Het licht wordt door een lens geleid om een breed verspreid lichtpatroon te creëren. U kunt de lampen bedienen op het systeem en zien hoe ze synchroon lopen met het ritme van de muziek voor een dansvloer thuis waarbij u zich in een club waant.

Verlicht bedieningspaneel met aanraaktoetsen 

Dankzij het verlichte bedieningspaneel met aanraaktoetsen kunt u zelfs in het donker eenvoudig de muziek en feestverlichting instellen.

Extra draagbaar dankzij compact ontwerp

Feesten kan overal dankzij het compacte ontwerp. Of u nu uw vrienden thuis uitnodigt of het feest bij een ander viert, u neemt het apparaat makkelijk mee dankzij het compacte ontwerp met handige ingebouwde handgrepen.

Kroon uzelf tot karaokekampioen 

Start eenvoudig een karaokewedstrijd met vrienden: sluit de MHC-V50D aan op een tv en speel een karaoke-dvd af of zing mee met nummers van YouTube™ via Bluetooth®-technologie. Dankzij twee microfooningangen, plus functies als scores geven en geluidseffecten, kunt u samen met vrienden de ultieme sing-off beleven. Een ingebouwde stemfaderfunctie draait zelfs de zang op cd's omlaag, zodat u met al uw favoriete nummers kunt meezingen.

Met dj-effecten geeft u nummers uw eigen draai

Laat het publiek losgaan met dj-effecten. Vier verschillende effecten die de toon zetten voor uw feest: flanger creëert een diep bulderend effect; wah-wah vervormt de audio; isolator isoleert een specifieke frequentieband; en pan verplaatst het geluid tussen de speakers. U kunt dj-effecten gebruiken met de Fiestable-app en het aanraakscherm. Creatief zijn met afspeellijsten op feestjes is nu eenvoudiger dan ooit.

Gitaaringang

Geef uw eigen miniconcert met de gitaaringang. Sluit uw gitaar aan, druk op de gitaarknop en geniet van een krachtig geluid. Speel solo of sluit een microfoon aan en zing mee.

HDMI-uitgang voor eenvoudig opzetten

Gemakkelijk aan te sluiten op uw tv en andere apparaten met een HDMI-uitgang. Dankzij een HDMI-uitgang hebt u maar één aansluitkabel nodig.

Geniet van al uw films met een ingebouwde dvd-speler

Haal uw dvd's tevoorschijn en bekijk ze op de ingebouwde speler van de MHC-V50D. Geniet van elke explosie, actiescène en ieder dramatisch moment in Surround Sound van bioscoopkwaliteit waardoor u midden in de actie zit. Tover uw woonkamer om tot bioscoopzaal en houd epische filmavonden.

Naadloze streaming met NFC en Bluetooth®-technologie

Dankzij Near Field Communication (NFC) en de Bluetooth®-technologie behoren kabelverbindingen en ingewikkelde instellingen tot het verleden. U hoeft alleen uw apparaat met NFC-functionaliteit tegen de MHC-V50D te houden voor een snelle, naadloze verbinding, en u bent klaar voor het streamen van uw muziekcollectie. Geen NFC? Geen probleem. Maak verbinding via Bluetooth®-technologie en u bent er helemaal klaar voor.

Breng uw muziek bij elkaar met Sony | Music Center

Download Sony | Music Center (voorheen SongPal genoemd) voor uw smartphone of tablet en neem de controle over uw muziekcollectie. Maak verbinding via Bluetooth®-technologie en u hebt direct toegang tot al uw favoriete nummers. De app kan ook worden gebruikt om geluidsinstellingen aan te passen, zodat u gegarandeerd kunt genieten van geweldige, gebalanceerde audio.

Plug and Play met de USB-poort

Speel nummers vanaf een USB-apparaat. Sluit uw apparaat aan op de PLAY/REC-poort en u kunt muziek overdragen van cd naar USB.

Audio-ingang en -uitgang

Sluit audiovisuele apparatuur aan via een audio-ingang en -uitgang. Sluit een tv of een extra speaker aan en geef uw home-entertainment een audioboost.

Ingebouwde cd-speler voor uw verzameling discs

Speel klassieke albums of zelf samengestelde cd's af met de ingebouwde cd-speler. Dit audiosysteem voor thuis is compatibel met cd, cd-r en cd-rw, waardoor u kunt genieten van studio-opnamen, mixtapes en gedownloade nummers.

FM-radiotuner voor uw favoriete programma's

Wilt u uw favoriete dj's horen? Stem uw FM-radio af met de tuning-knop om naar uw favoriete dj te luisteren.

Specificaties

Geef het ultieme huisfeest met dit krachtige audiosysteem voor thuis. De Sound Pressure Horn en Mega Bass zorgen samen voor dreunend geluid met veel lage tonen die u door het hele huis zult voelen. Breng de sfeer tot leven met feestlichten, dj-geluidseffecten en karaokefuncties, en bedien alles vanaf uw telefoon met de Fiestable-app.
  • LDAC voor hoogwaardig luisteren via Bluetooth®

  • Feestlichten creëren de sfeer van een club

  • Verlicht paneel bovenop voor eenvoudige bediening

  • Kroon uzelf tot karaokekampioen

  • Ingebouwde handgrepen voor betere draagbaarheid

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers