Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen
Afbeeldingen van V77DW krachtig audiosysteem
Afbeeldingen van V77DW krachtig audiosysteem
Afbeeldingen van V77DW krachtig audiosysteem
Afbeeldingen van V77DW krachtig audiosysteem
Afbeeldingen van V77DW krachtig audiosysteem
Afbeeldingen van V77DW krachtig audiosysteem
Afbeeldingen van V77DW krachtig audiosysteem
Afbeeldingen van V77DW krachtig audiosysteem

Kenmerken

Stream audio via Wi-Fi®

Dankzij de mogelijkheid om audio te streamen via Wi-Fi® kunt u genieten van uw favoriete inhoud via uw apparaten die Chromecast ingebouwd ondersteunen. Bovendien hebt u toegang tot muziekbestanden op uw DLNA-compatibele pc of Home Media Server.

Dé manier om muziek naar uw speakers te zenden

Met Chromecast ingebouwd kunt u uw favoriete muziekapps naar uw speakers streamen vanaf uw persoonlijke apparaat. Druk op de Cast-knop in een muziekapp op uw Android-telefoon of -tablet, iPhone, iPad, Mac®, Windows-laptop of Chromebook en selecteer een speaker of een groep speakers om aan de slag te gaan.

Maak verbinding met al uw muziek dankzij Spotify

De MHC-V77DW is compatibel met Spotify Connect, dus gebruik uw premium Spotify-abonnement om te genieten van uw favoriete afspeellijsten met een knallend geluid.

Eenvoudig te verplaatsen dankzij wieltjes en een handgreep

De MHC-V77DW is gemaakt om eenvoudig te vervoeren zodat u het kamervullende geluid overal mee naartoe kunt nemen.

Pas de party-instellingen aan met aanraakbediening

Geef met één aanraking uw eigen draai aan het feest. Via de leuke en intuïtieve aanraakbediening regelt u alle party-functies, waaronder feestverlichting, dj-effecten en geluidseffecten voor de microfoon. Door naar links of rechts te bladeren kunt u ook nummers overslaan en door omhoog of omlaag te vegen past u het volume aan. Uw feest een eigen sfeer geven is nog nooit zo leuk geweest. 

Geef uw muziek de ruimte met de multi-room-functie en de draadloze functie

Luister overal in huis naar dezelfde muziek dankzij de draadloze multi-room-functie van de Sony | Music Center-app (voorheen SongPal). U kunt er bepaalde Soundbars en speakers van Sony mee groeperen. Met de Group-modus kunt u dezelfde muziek gelijktijdig via meerdere speakers afspelen. Met de Single-modus speelt u verschillende muziek via verschillende speakers af.

Naadloze streaming met NFC en Bluetooth®-technologie

Dankzij Near Field Communication (NFC) en de Bluetooth®-technologie behoren kabelverbindingen en ingewikkelde instellingen tot het verleden. Voor het streamen van uw muziekcollectie hoeft u alleen uw apparaat met NFC-functionaliteit tegen het NFC-logo op de MHC-V77DW te houden voor een snelle, naadloze verbinding. Geen NFC? Geen probleem. Maak verbinding via Bluetooth®-technologie en u bent er helemaal klaar voor.

Geniet van Bluetooth®-streams van hogere kwaliteit met LDAC™

LDAC is een nieuwe audiotechnologie van Sony waarmee u via Bluetooth®-technologie draadloos kunt genieten van hoogwaardige audio. Omdat er tot 3x zo veel gegevens worden verzonden, biedt LDAC een optimale draadloze luisterervaring voor al uw muziek.

HDMI-ingang voor eenvoudig instellen

Sluit het systeem aan op uw tv en geniet van diep, krachtig geluid bij al uw films en muziek. Dankzij een HDMI-poort heeft u maar één aansluitkabel nodig.

Speakerlampjes zorgen voor een feestelijke sfeer

Door de ingebouwede speakerverlichting haalt u de complete feestsfeer in huis. Het licht wordt door een lens geleid om zodoende een kamervullend lichtpatroon in strepen te creëren. U kunt de lichten bedienen met Fiestable-app of op het systeem zelf. Aanschouw hoe het licht synschroon loopt met de muziek voor de ultieme feestervaring.

Plug and Play met de USB-poort

Via de USB-poort kunt u een USB-stick, smartphone, tablet of laptop aansluiten en al uw digitale bestanden afspelen. De speaker is compatibel met de indelingen mp3, AAC, WMA, WAV/AIFF, FLAC, ALAC en DSD, zodat u leven in de brouwerij kunt brengen met uw favoriete afspeellijsten.

Kroon uzelf tot karaokekampioen

Start eenvoudig een karaokewedstrijd met vrienden: sluit de MHC-V77DW aan op een tv en speel een karaoke-dvd af of zing mee met nummers van YouTube™ via Bluetooth®-technologie. Dankzij twee microfooningangen, plus functies als scores geven en geluidseffecten, kunt u samen met vrienden de ultieme sing-off beleven. Een ingebouwde karaoke-stemfader draait zelfs de zang op cd's omlaag, zodat u met al uw favoriete nummers kunt meezingen.

FM-radiotuner voor uw favoriete programma's

Wilt u uw favoriete dj's horen? Stem uw FM-radio af met de tuning-knop om naar uw favoriete dj te luisteren.

Duurzaam, spatbestendig bedieningspaneel

De bovenkant van de MHC-V77WD is spatbestendig, stofbestendig en eenvoudig schoon te maken. Het feest kan dus de hele nacht doorgaan, zelfs als u een drankje morst.

Fiesta-modus zorgt overal voor een feestje

Gebruik de Fiesta-modus om in iedere omgeving van de hoge geluidsdruk van feestjes te genieten, zelfs buiten.

Specificaties

Breng het feest op gang met dit draagbare alles-in-één-geluidssysteem. Zorg voor een levendige sfeer met feestlichtjes die synchroniseren met het krachtige geluid — allemaal eenvoudig bediend via uw smartphone met de Sony | Music Center-app en Fiestable-app. Met Spotify Connect en Chromecast ingebouwd hebt u onbeperkt toegang tot muziek.
  • Geniet van krachtig geluid uit een ruimtebesparend alles-in-één-design

  • Bedien de lichten en dj-effecten met de Sony | Music Center-app en de Fiestable-app

  • Beschermd tegen knoeien dankzij een spatbestendig bedieningspaneel

  • Stream al uw muziek met Chromecast ingebouwd en Spotify Connect

  • Verplaats het systeem eenvoudig van thuis naar een feest dankzij de handgreep en wieltjes

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers