Navigatie overslaan
AUDIOSYSTEMEN

Krachtig audiosysteem met Bluetooth® voor thuis

SHAKE-33

Afbeelding van Krachtig audiosysteem met Bluetooth® voor thuis

€ 700,00

(inclusief BTW)
Afbeeldingen van Krachtig audiosysteem met Bluetooth® voor thuis
Afbeeldingen van Krachtig audiosysteem met Bluetooth® voor thuis
Afbeeldingen van Krachtig audiosysteem met Bluetooth® voor thuis

Laat het feest maar beginnen

Zet de muziek aan en ga los met de SHAKE-33. Dit alles-in-één hifisysteem combineert een vermogen van 2200 W RMS met een uniek Pressure Horn-speakerontwerp voor ongekend geluid en baslijnen die echt denderen. Met de led-speakerverlichting en dj-effecten laat u iedereen op de dansvloer springen.

Uitgangsvermogen van 2200 W

Vermogen van 2200 W RMS

Voel de muziek met een vermogen van 2200 W RMS.

300mm-driverunit

300mm-driverunit

Krachtig geluid van een 3-weg speaker en een 300mm-driverunit.

Tweemaal zo veel druk, tweemaal zo veel bas

Sound Pressure Horn

Ervaar een overweldigende bas met de unieke Sound Pressure Horn-technologie van Sony. Het Back Loaded Horn-ontwerp levert een basgeluid dat twee keer zo sterk is als dat van een conventionele subwoofer, waardoor het geluid met 6 decibel wordt versterkt. Het resultaat is een hardere, heldere bas die je echt kunt voelen.

Hoor alle hoge en lage tonen

3-weg speakerontwerp

Het 3-weg speakerontwerp met een 300mm-woofer, 100mm-middendriver en 25mm-tweeter van de SHAKE-33 biedt u een heldere weergave van stemmen, opzwepende hoge tonen en krachtige baslijnen.

300mm-driverunit

Het dak gaat eraf

Vul de kamer met explosief geluid dankzij een grote 300mm-driverunit en een krachtige versterker. De MRC-conus van de subwoofer heeft een stevig ontwerp dat zelfs zijn vorm behoudt bij sterke trillingen voor heldere, onvervormde bas.

Dynamisch ontwerp

Bijzondere feestjes vragen om een bijzonder ontwerp. Door de hoekige vormgeving met bedieningsknoppen van geborsteld metaal is de SHAKE-33 het ultieme pronkstuk op feestjes. Knoppen en functies worden verlicht en gekoppeld aan de levendige led-lampjes in de speakers.

Voel de muziek, zie de kleuren

De levendige, veelkleurige verlichting van de led-speakers wordt gesynchroniseerd met de beat van de muziek. Met 10 kleurinstellingen en 6 patronen kunt u met meer dan 60 led-speakereffecten experimenteren om de sfeer te verhogen.

DSEE

Hoor meer in elk nummer

De DSEE schaalt uw digitale muziekbestanden (mp3, ACC, ATRAC en WMA) op. Door de hoge en lage tonen die verloren gaan bij het compressieproces te herstellen, biedt DSEE digitale bestanden met een rijk geluid, dichter bij cd-kwaliteit.

Pas het geluid aan

Versterk bas of proef de stadionsfeer vanaf de bank. 4 geluidsmodi optimaliseren instellingen voor muziek en audio. Bass Bazuca en muziekmodi verbeteren muziekkwaliteit. Sluit SHAKE-33 aan op een tv en geniet van audio voor voetbal, games en films.

Bass Bazuca

Bass Bazuca

Start de Bass Bazuca om de baslijnen nog indrukwekkender te maken.

Geluidsmodi

Geluidsmodi

U kunt in de geluidsinstellingen kiezen uit de voetbal-, film/spel- of muziekmodus.

Altijd luid en duidelijk

Hoor hoe prachtig helder uw muziek klinkt met ClearAudio+, een verzameling audiotechnologieën van Sony die de weergave van al uw muziek optimaliseert.

ClearAudio+
NFC en Bluetooth®

Maak direct verbinding

Speel de favoriete nummers en afspeellijsten van uw smartphone af via de SHAKE-33. Gebruik simpelweg NFC One-touch om een Bluetooth® -verbinding te maken en meteen te streamen.

Totale bediening binnen handbereik

Stap uit de dj-box - download de SongPal-app en tover uw smartphone om in een afstandsbediening. Sla een nummer over, draai het volume open en blader door muziek, waaronder nummers op uw USB-apparaat, voor optimale controle over de afspeellijst.

SongPal-app

Laat het feest knallen

Iedereen gaat uit zijn dak op de dansvloer met deze party-functies. Laat uw creativiteit de vrije loop met vier dj-effecten: het toevoegen van flanger, isolator-, wah-wah en panning-effecten. Met de Party Chain-functie kunt u meerdere SHAKE's met audiokabels aansluiten en synchroniseren voor een nog grootser geluid.

Aansluiten, afspelen, overbrengen

Twee USB-poorten en een stofdicht cd-station

Speel uw favoriete mp3's, ontdek uw oude cd's opnieuw en stel afspeellijsten samen. Bovendien kunt u gemakkelijk nummers van een cd naar USB kopiëren en overdragen, of van het ene USB-apparaat naar het andere zonder pc.

Specificaties
  • DSEE-upscaling herstelt de kwaliteit van gecomprimeerde bestanden

  • Geweldig klinkende muziek in één stap met ClearAudio+

  • Eenvoudige Bluetooth®-connectiviteit met NFC One-touch

  • Bedien het minisysteem direct vanaf uw smartphone via de SongPal-app

  • Geweldige sfeer met led-verlichting en dj-effecten

Uitgangsvermogen
2200W
Ingangen
Analoge audio-ingang (2), Analoge audio-uitgang (1), Speakeruitgang (2), USB-poort (2)
Formaat hoofdunit (B x H x D)
505 x 160 x 350 mm
Formaat voorste speaker B x H x D (mm)
410 x 610 x 376 mm

Inhoud van de verpakking

Antenne, Batterij, Afstandsbediening, Gebruiksaanwijzing

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren Meer over Sony en het milieu