HIFISYSTEMEN

Krachtig audiosysteem met dvd voor thuis

SHAKE-X30D
Afbeelding van Krachtig audiosysteem met dvd voor thuis

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen

€ 749,99

Afbeeldingen van Krachtig audiosysteem met dvd voor thuis
Afbeeldingen van Krachtig audiosysteem met dvd voor thuis
Afbeeldingen van Krachtig audiosysteem met dvd voor thuis
Afbeeldingen van Krachtig audiosysteem met dvd voor thuis

Kenmerken

Sound Pressure Horn voor basgeluid dat u kunt voelen

Laat u wegblazen door krachtig basgeluid dankzij de Sound Pressure Horn. Een intern gevouwen hoornontwerp verhoogt effectief de akoestische druk door energie door een versterkend kanaal te duwen. Het resultaat is veel effectiever dan traditionele, energieverspillende versterkers en signaalverwerking: alle baslijnen zijn duidelijk hoorbaar en voelbaar.

Geniet van BLUETOOTH®-streams van hogere kwaliteit met LDAC™

LDAC is een nieuwe audiotechnologie van Sony waarmee u via Bluetooth®-technologie draadloos kunt genieten van hoogwaardige audio. Omdat er tot 3x zo veel gegevens worden verzonden, biedt LDAC een optimale draadloze luisterervaring voor al uw muziek.

Led-speakerlampjes zorgen voor een feestelijke sfeer

Verhoog de sfeer met led-speakerverlichting die u ook veel in clubs ziet. De speakers met led-verlichting hebben diverse kleurpatronen, variërend van zuiver wit tot een regenboog aan kleur. De verlichting wordt gesynchroniseerd met het ritme van de muziek, terwijl de kracht en snelheid van het scherm synchroon loopt met de muzikale sfeer.

Met dj-effecten geeft u nummers uw eigen draai

Laat het publiek losgaan met dj-effecten. Vier verschillende effecten die de toon zetten voor uw feest: flanger creëert een diep bulderend effect; wah-wah vervormt de audio; isolator isoleert een specifieke frequentieband; en pan verplaatst het geluid tussen de speakers. U kunt dj-effecten gebruiken met de Fiestable-app en het aanraakscherm. Creatief zijn met afspeellijsten op feestjes is nu eenvoudiger dan ooit.

Kroon uzelf tot karaokekampioen

Start eenvoudig een karaokewedstrijd met vrienden: sluit de SHAKE-X30D gewoon aan op een tv, stop er een karaoke-dvd in en zing de woorden op het scherm mee. Twee microfooningangen en functies zoals nummer reserveren, filmmuziek en echo laten u samen met vrienden de ultieme sing-off beleven. Een ingebouwde stemfader draait zelfs de zang op cd's omlaag, zodat u met al uw favoriete nummers kunt meezingen.

Gitaaringang

Geef uw eigen miniconcert met de gitaaringang. Sluit uw gitaar aan, druk op de gitaarknop en geniet van een krachtig geluid. Speel solo of sluit een microfoon aan en zing mee.

HDMI-ingang voor eenvoudig instellen

Sluit het systeem aan op uw tv en geniet van diep, krachtig geluid bij al uw films en muziek. dankzij een HDMI-poort hebt u maar één aansluitkabel nodig.

Geniet van al uw films met een ingebouwde dvd-speler

Haal uw dvd's tevoorschijn en bekijk ze op de ingebouwde speler van de SHAKE-X30D. Geniet van elke explosie, actiescène en ieder dramatisch moment in Surround Sound van bioscoopkwaliteit waardoor u midden in de actie zit. Tover uw woonkamer om tot bioscoopzaal en houd epische filmavonden.

Naadloze streaming met NFC en Bluetooth®-technologie

Dankzij Near Field Communication (NFC) en de Bluetooth®-technologie behoren kabelverbindingen en ingewikkelde instellingen tot het verleden. U hoeft alleen uw apparaat met NFC-functionaliteit tegen de SHAKE-X30D te houden voor een snelle, naadloze verbinding, en u bent klaar om uw muziekcollectie te streamen. Geen NFC? Geen probleem. Maak verbinding via Bluetooth®-technologie en u bent er helemaal klaar voor.

Breng uw muziek bij elkaar met Sony | Music Center

Download Sony | Music Center (voorheen SongPal genoemd) voor uw smartphone of tablet en neem de controle over uw muziekcollectie. Maak verbinding via Bluetooth®-technologie en u hebt direct toegang tot al uw favoriete nummers. De app kan ook worden gebruikt om geluidsinstellingen aan te passen, zodat u gegarandeerd kunt genieten van geweldige, gebalanceerde audio.

Plug and Play met de USB-poort

Kopieer nummers tussen cd en USB. Sluit uw apparaat aan op de PLAY/REC-poort en u bent klaar voor de overdracht. Als u rechtstreeks naar USB opneemt, kunt u de bitsnelheid ook opvoeren van de standaard 128 kbps naar 256 kbps voor een betere audiokwaliteit.

Dankzij de audio-ingang kunt u het geluidssysteem verder uitbreiden

Haal alles uit uw audiosysteem voor thuis. Via de dubbele RCA-ingangen is aansluiting op een tv mogelijk zodat u van films en gameconsoles kunt genieten met meer vermogen.

Ingebouwde cd-speler voor uw verzameling discs

Speel klassieke albums of zelf samengestelde cd's af met de ingebouwde cd-speler. Dit audiosysteem voor thuis is compatibel met cd, cd-r en cd-rw, waardoor u kunt genieten van studio-opnamen, mixtapes en gedownloade nummers.

FM-radiotuner voor uw favoriete programma's

Wilt u uw favoriete dj's horen? Stem uw FM-radio af met de tuning-knop om naar uw favoriete dj te luisteren.

Specificaties

Breng het feest tot leven met het zeer krachtige SHAKE-X30D-audiosysteem voor thuis. Voel het krachtige basgeluid van de Sound Pressure Horn en creëer een echte clubervaring met dj-effecten en gekleurde ledverlichting.
  • Sound Pressure Horn voor krachtig basgeluid

  • LDAC voor hoogwaardig luisteren via Bluetooth®

  • Dj-effecten voor clubgeluid

  • Kroon uzelf tot karaokekampioen

  • Display met ledverlichting zorgt voor een feestelijke sfeer

Afmetingen hoofdunit (b x h x d in cm) (circa)
45,5 x 16,5 x 33,0
Afmetingen voorste speaker (b x h x d in cm) (circa)
36,8 x 58,5 x 39,1
Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers