Beeld en geluid: perfecte harmonie

GROTE BRAVIA-SCHERMEN

Denk groot.
Het maakt verschil.
Puur OLED-zwart. Perfect passend geluid. 
Gemasterde realiteit

Het ontwerpen van televisies die de intentie van de maker overbrengen, is onze passie. De MASTER Series voldoet aan onze strenge criteria en laat prachtige beelden tot leven komen. De verbeelding van de makers wordt natuurgetrouw geproduceerd in de huiskamer. 

De werkelijkheid op uw scherm

Onze OLED-tv's brengen beeld en geluid harmonieus samen. Zuiver zwart voor ongelooflijk contrast. Geluid dat direct uit het scherm komt. Het toppunt van realistisch.

Voel de schoonheid van onze 4K HDR-tv's

Met de scherpte van 4K in combinatie met de helderheid, kleuren en details van groot dynamisch bereik brengen onze slanke 4K HDR-tv's elke scène buitengewoon realistisch tot leven.

Haal het beste uit uw tv

Onze handige instructievideo's en zelfstudiematerialen helpen u op weg

Of u nu tips zoekt over de muurbevestiging van uw tv, het aanpassen van de beeldinstellingen of over ouderlijk toezicht: alles wat u wilt weten vindt u snel en makkelijk met onze verzameling instructievideo's.

Soundbar met hoge resolutie

Breng dialoog, muziek en geluidseffecten tot leven met kristalhelder, driedimensionaal geluid, hi-res audio en krachtige bas via een draadloze subwoofer. Ervaar audio op een nieuwe manier via uw Home Theatre-systeem, met een ontwerp dat naadloos aansluit op uw BRAVIA™-TV.

Geluid van bioscoopkwaliteit dat bij u past

Of u nu in een kleine flat in de binnenstad of in een huis met ruime huiskamer in een woonwijk woont, wij zorgen voor de perfecte opstelling van uw Home Theatre-systeem.

Soundbar met Surround Sound van bioscoopkwaliteit van Sony
Elegant geluid perfect voor elke ruimte

Soundbar met Surround Sound van bioscoopkwaliteit van Sony

Home Theatre-systeem met Surround Sound-ervaring van Sony
Een avondje naar de film, maar dan thuis

Ervaar 5.1-kanaals Surround Sound met een alles-in-één systeem.

VOOR EIGENAREN