MDR-1000X

Industry leading Wireless Noise Cancelling

Met de toonaangevende Wireless Noise Cancelling van deze door What Hi-Fi? bekroonde hoofdtelefoon geniet u zonder afleiding van muziek. Luister in stilte of pas geluid aan uw omgeving aan.

HOOFDTELEFOON

1000X draadloze hoofdtelefoon met Wireless Noise Cancelling

MDR-1000X

Afbeelding van 1000X draadloze hoofdtelefoon met Wireless Noise Cancelling

creamblack

€ 400,00

(inclusief btw)

5 sterren en award voor beste WNC-hoofdtelefoon £100+ van What Hi-Fi?

What Hi-Fi?, opgericht in 1976, is een van 's werelds meest toonaangevende onafhankelijke gidsen als het gaat om het kopen en gebruiken van hifi- en home-entertainmentproducten.

Ga helemaal op in uw muziek

Beleef ongeëvenaarde Wireless Noise Cancelling, op elk moment, waar u ook bent en wat u ook doet.

Laat de wereld binnen. Sluit de wereld buiten.

Houd de controle over het geluid met SENSE ENGINE™

Hoor wat u wilt horen en niets anders. Met SENSE ENGINE™ zet u uw muziek met één beweging aan of uit.  

Volkomen authentiek geluid

Luister naar muziek die dicht bij de originele opname ligt met hi-res audio. S-Master HX™ is geoptimaliseerd voor hi-res audio en reduceert vervorming, zodat u uw muziek in al zijn facetten kunt beluisteren.

Deze hoofdtelefoon heeft bovendien een krachtige driver van 40 mm met een diafragma van Liquid Crystal Polymer (LCP) voor de zware beats, en kan een volledig frequentiebereik tot 40 kHz reproduceren. 

Al uw gecomprimeerde bestanden herstellen

De Digital Sound Enhancement Engine (DSEE HX) schaalt gecomprimeerde digitale muziekbestanden (mp3, ACC, ATRAC en WMA) op naar bijna hi-res audiokwaliteit. DSEE HX herstelt hoge tonen die bij compressie verloren zijn gegaan en geeft uw digitale muziekbestanden een vol, natuurlijk geluid. 

DSEE HX

Hoogwaardig draadloos luisteren met LDAC

Met LDAC worden er circa drie keer zoveel gegevens overgedragen (maximale overdrachtsnelheid: 990 kbps) als bij conventionele draadloze BLUETOOTH®-audio. Zo kunt u genieten van hi-res audiobestanden met uitzonderlijke geluidskwaliteit van bijna hi-res.

Oorkussens van synthetisch leer

Luxe leer

Het zachte synthetische leer van de behuizing en de oorkussens zorgt voor een luxe look en feel. Sluit stevig om uw oor voor urenlang comfortabel luisterplezier.

Zwenkbaar en opvouwbaar ontwerp

De ideale reisgenoot

Door de zwenkbare, opvouwbare oorkussens bergt u uw hoofdtelefoon onderweg makkelijk op in een koffer, tas of de meegeleverde draaghoes.  

Veeg en tik

Veeg en tik

Raak het aanraakpaneel op de oorkussens aan als u wilt afspelen, stoppen, nummers wilt overslaan, het volume wilt aanpassen of de spraakondersteuningsfunctie van uw smartphone wilt inschakelen.

Specificaties en kenmerken
Dankzij de toonaangevende Wireless Noise Cancelling van deze hoofdtelefoon geniet u zonder afleiding van uw muziek. Luister in superieure stilte of pas het geluid aan uw omgeving aan.
  • Digitale Wireless Noise Cancelling-technologie

  • Hoogwaardige draadloze audio met LDAC

  • Geschikt voor audio met hoge resolutie

  • HD-driverunit van 40 mm voor dynamisch bereik

  • LCP-diafragma met aluminiumcoating minimaliseert vervorming

Driverunit
40 mm, dometype (CCAW-spraakspoel)
Frequentierespons
4 - 40.000 Hz
Lengte van snoer
Hoofdtelefoonkabel (ca. 1,5 m, OFC-draden met zilveren coating, vergulde stereoministekker)

Inhoud van de verpakking

Draagtasje, Aansluitadapter voor gebruik in vliegtuig, Hoofdtelefoonkabel (ca. 1,5 m, OFC-draden met zilveren coating, vergulde stereoministekker), USB-kabel

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen en awards

Meningen van gebruikers