67

4.5 gebaseerd op 67 klantbeoordelingen

47
14
3
1
2
Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

Meest handig (positief)
0

Perfecte Noise Cancelling

MDR-1000X 20-11-2016 door Jackie32

Na elke weken gebruik kan ik zeggen dat ze perfect het geluid blokkeren van de open kantoortuin. Er zijn nu hele discussies die langs mij heen gaan die op een meter afstand plaats vinden wanneer ik de muziek aan heb. Moet ik deze toch volgen dan kan werkt de voice stand prima. Zonder ruis kan je toch gesprekken blijven volgen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

7

0

Meest handig (kritisch)
0

Er is geen App die werkt.

MDR-1000X 28-01-2018 door Grijmans

App werkt niet vind ik heel kwalijk en slecht van sony en daarbij komt dat al 2 x jullie heb geschreven hoe dit zit met die app geen reacties gekregen .die app vindt ik belangrijk omdat ik dan meer en makkelijk mijn persoonlijke instellingen kan doen nu kan ik niet het maximale eruit halen

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

1

0

67 klantbeoordelingen

0

goed geluid

MDR-1000X 01-06-2019 door Golfsneller

het is mn eerste noise cancelling hoofdtelefoon en heb er al wat mee geprobeerd en klinkt veelbelovend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige koptelefoon maar slechte bouwkwaliteit

MDR-1000X 11-03-2019 door BwmOost

De 1000X is een hele fijne koptelefoon waar ik twee jaar plezier van heb gehad. Echter is aan weerszijden een breuk ontstaan in de verbinding bij de oorschelpen, terwijl ik altijd bijzonder zuinig ben omgegaan met de koptelefoon. Dit is een veelvoorkomend probleem maar valt reparatie hoegezegd buiten de garantie. Zelfs als de koptelefoon wel kosteloos gerepareerd zou worden blijft het probleem bestaan, daar het een designfout in de koptelefoon is. De verwachting in dat geval zou dus zijn dat de koptelefoon na verloop van tijd weer zou breken. Dit is niet wat je mag verwachten van een product in deze prijsklasse. Dit zal dus mijn laatste Sony koptelefoon zijn, wat jammer is aangezien het product me op de bouwkwaliteit na bijzonder aanspreekt.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Slecht

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

moeite waard

MDR-1000X 01-04-2018 door nhalink

Ik heb deze hoofdtelefoon gekocht voor een lange vliegreis maar geniet er bijzonder veel van bij andere activiteiten. Het geluid is werkelijk geweldig, mooi vol en komt zeer goed tot zijn recht maar de noisecanceling is ook fantastisch, mensen die naast je staan en tegen je praten hoor je werkelijk niet.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Superkwaliteit

MDR-1000X 15-03-2018 door Marc2961

Ik ben enorm tevreden over het draagcomfort en de geluidskwaliteit.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Ik ben zeer tevreden over deze hoofdtelfoon

MDR-1000X 03-03-2018 door Countryfreak Henk

Vanaf het begin dat ik hem gebruikte kwam ik er achter dat de muziekweergave heel eerlijk is, daar bedoel ik mee dat er niets aangedikt wordt b.v. de bassen en de hoge tonen. Alles klinkt zoals het hoort. De noise-cancelling werkt ook prima.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Dik tevreden

MDR-1000X 19-02-2018 door RobJW38

De koptelefoon heb ik een aantal weken geleden gekocht, waarvoor ik vooraf het internet geraadpleegd had en in een winkel na advies tot aanschaf van dit product ben gekomen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Ik gebruik 'm nog bijna dagelijks

MDR-1000X 19-02-2018 door Stefan_

De koptelefoon heb ik al ongeveer anderhalf jaar in bezit en bevalt me nog steeds prima. Bij elke functie die erop zit is goed nagedacht. Noise canceling is goed, en bovendien kun je deze heel snel uitzetten (hand op de oorschelp) om bijvoorbeeld een mededeling op het vliegveld/station te horen. Ook is de geluidskwaliteit top, waardoor je optimaal draadloos kunt genieten van je muziek. "Ambient sound" is de enige functie die ik niet gebruik en waarvoor ik ook geen toepassing kon vinden. Deze had Sony wat mij betreft weg kunnen laten

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

heerlijk rustig genieten

MDR-1000X 08-02-2018 door Berniedej

Deze hoofdtelefoon aangeschaft om heerlijk rustig, zonder storende bijgeluiden, naar muziek te luisteren.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Helaas kapot

MDR-1000X 30-01-2018 door Ashwin11

Op de een of ander manier kan ik mijn MDR 1000X niet meer gebruiken zonder kabel terwijl het wel opgeladen is... Heel jammer

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Er is geen App die werkt.

MDR-1000X 28-01-2018 door Grijmans

App werkt niet vind ik heel kwalijk en slecht van sony en daarbij komt dat al 2 x jullie heb geschreven hoe dit zit met die app geen reacties gekregen .die app vindt ik belangrijk omdat ik dan meer en makkelijk mijn persoonlijke instellingen kan doen nu kan ik niet het maximale eruit halen

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

1

0

0

Geweldige hoofdtelefoon

MDR-1000X 05-01-2018 door Harryveen

Sinds een paar weken ben ik in het bezit van de 1000x hoofdtelefoon. Mijn keuze is hierop gevallen omdat het toestel goede recenties kreeg voor wat betreft de noise cancelling. Ik heb een beige kleur gekocht, de zwarte was niet leverbaar, achtraf vind ik dat ook wel een goede keuze, waarom je vaak dit soort dingen in het zwart koopt vraag ik mij ook wel eens af. De hoofdtelefoon draagt prettig, is goed in te stellen en knelt of irriteert niet bij langer gebruik. De noise cancelling is werkelijk voortreffelijk even als het geluid. De koppeling via blue tooth met mijn mp3 speler en iphone is probleemloos. De bediening van de knopjes en het volume vraag enige gewenning maar werkt dan ook probleemloos.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig apparaat!

MDR-1000X 03-01-2018 door alale

Heb het apparaat nu 2 weken en voldoet geheel aan de verwachtingen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Noise cancelling erg prettig in vliegtuig

MDR-1000X 28-12-2017 door Ronald57

Het kost wat maar dan heb je wat. Erg goed geluid en heel goede noise cancelling. Ik heb deze Sony gekocht voor een vlucht naar de VS. Erg fijn die rust tijdens de vlucht. Ik heb alleen wat grote oren daardoor voelt de koptelefoon na geruime tijd wat onprettig.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

een absoluute aanrader

MDR-1000X 26-12-2017 door roosje 02

‹(◕‿◕) ik ben heel blij met deze sony hoofdtelefoon, zeker een aanrader !

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super geluid en perfecte Noise Cancelling

MDR-1000X 19-12-2017 door Rwin06

Sinds 2 weken in gebruik, geluid is prima, draadloos is heerlijk en de noise canelling is top, zelfs in het vliegtuig. Pasvorm over-ear is prima Mijn vorige AKG was een in-wat type en dat irriteerde ba een tijdje, daarnaast zag hij er wel mooier uit dan deze Sony maar de nouse canelling was vele malen slechter. Deze Sony scoort bij mij goed op alle fronten

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige noise reduction

MDR-1000X 15-12-2017 door Poeltje

Speciaal gekocht voor in het vliegtuig, en het werkt daar fantastisch. Het vliegtuiggeluid wordt perfect weggefilterd. Na een paar uur echter beginnen de schelpen toch wel wat te knellen en gaan de oren pijn doen. Wel is het jammer dat hij via bluetooth geen contact kan maken met mijn (nieuwe) Sony tv, maar dat ligt aan de tv. Dat kan beter Sony!

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

SPIJTIG

MDR-1000X 10-12-2017

Werkt prima op smartphone maar niet op mijn SONY STR-DN850 waar ik hem voor wilde gebruiken de BLUETOOTH werkt er niet op heel spijtig groetjes

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

handig in gebruik

MDR-1000X 06-12-2017

zeer tevreden van deze hoofdtelefoon. nog 13 tekens te kort en ik heb al gezegd wat ik wilde zeggen.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Kenmerken

MDR-1000X 06-12-2017 door Mante

Geluidskwaliteit meer dan behoorlijk. Prima draagconfort. Bediening vraagt enige oefening. Noice canceling is buitengewoon plus het gemak van “ hand je op rechteroor en de wereld is teug beluisterbaar”.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Beoordeling

MDR-1000X 05-12-2017 door Andre1955

Mooie, degelijke koptelefoon met 'Noise-cancelling' en 'Bluetooth'.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

comfortabel, schitterend en eenvoudig

MDR-1000X 04-12-2017 door Mustela

de geluidskwaliteit is schitterend, de hoofdtelefoon zit comfortabel maar toch vast, het is eenvoudig in gebruik, en het is een mooi design

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Eenvoudig in gebruik en fantastische NC

MDR-1000X 01-12-2017 door Vanduppes

Ik heb de Hoodtelefoon nu een maandje in gebruik en vind hem fantastisch. Hij zit erg comformatabel maar na een poosje heb ik druk op 1 oor. Dit ligt denk ik aan mij doordat ik dit ook heb met andere hoodelefoons.verder zit hij erg prima!! De Noice Cancelling is erg lekker als je even rustig van je muziek of film wilt genieten zonder afgeleid te worden door je omgeving. Voor mij heel erg ideaal omdat ik nogal gevoelig ben voor geluiden om mij heen en me hieraan erg kan storen. Ook de functies met touch Control zijn echt aan te raden je kunt door swipen deze eenvoudig activeren. Als iemand je wil aanspreken dan kun je met je hand het geluid dempen zodat je de andere persoon goed kan verstaan. Verder een fantastische koptelefooon met erg goed geluid. In de 100hz mist hij een beetje maar is niet hinderlijk. Vergelijkbaar met de concurrentie heb ik voor dit type gekozen omdat het geluid en de functies beter ontwikkeld zijn.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed voor muziek, onbruikbaar voor gesprekken

MDR-1000X 30-11-2017 door hschoute

Gratis bij nieuwe telefoon gekregen Muziek en onderdrukking achtergrond geluid zijn prima. Echter onbruikbaar voor gsm of skype gesprekken. Microfoon werkt heel slecht. Diverse veel goedkopere bluetooth headsets doen dit veel beter.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Nooit gedacht dat wireless zo goed kon zijn.

MDR-1000X 28-11-2017 door Dyfarg

Batterij duur is degelijk, ik gebruik deze elke werkdag, en laad deze 1a2 keer op per week. Door de touch controls mis ik mijn smartwatch niet. Bluetooth connectie reikt zeker ver genoeg. De NC filtert niet alles volledig weg maar tot een niveau waar je er totaal niet meer op let. De hoofdtelefoon produceert een kwaliteitsvol geluid.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Schitterend

MDR-1000X 09-11-2017 door Beetz

Zeer fijne koptelefoon. Zit lekker, prachtig geluid. Ruisonderdrukking fenomenaal (vooral lage tonen)

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Een van de beste headsets in mijn collectie

MDR-1000X 08-11-2017 door NFT_Kin

Na de nieuwe uitvoering is uitgebracht en deze headset in prijs is verlaagd, is het een makkelijke aanrader.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Lost helemaal je verwachtingen In!

MDR-1000X 31-10-2017 door Dirk1110

Lost helemaal je verwachtingen In! Ik heb er reeds uren plezier mee beleefd.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Subliem geluid en kwaliteit

MDR-1000X 22-10-2017 door Handle

Ik heb mijn hoofdtelefoon nu twee maanden gebruikt en ik ben er super blij mee. Ik ben zeker geen audiofiel, ik kan gewoon genieten van goeie muziek. Deze hoofdtelefoon is echter de eerste headset die mij volledig kan bekoren qua geluidskwaliteit. Ik ben lang fan geweest van oortjes. De laatste waren oortjes van een groot merk en ik was erg tevreden over de filtering van omgevingsgeluid. De hoofdtelefoon van Sony gaat echter nog een stuk verder. Zelfs zonder de ANC wordt het omgevingsgeluid zeer goed tegengehouden. Ik heb even getwijfeld om de directe concurrent aan te schaffen omdat ik eigenlijk wel fan ben van het andere merk maar de bediening van de Sony heeft mij toch over de streep kunnen trekken! De bediening is hemels! Geen gedoe met moeilijk te vinden knopjes. Ook de optie waarbij je je hand op de cup legt die zo de microfoon activeert is super handig. Bellen is oké. De kwaliteit van het gesprek hangt hier sterk af van het omgevingsgeluid. Maar dat heb je met de gsm ook wel, dus daar let je dan wat op. Het etui dat meegeleverd wordt is erg handig. Je klapt de hoofdtelefoon netjes dicht. Het uiterlijk van de hoofdtelefoon vind ik heel belangrijk. De Sony heeft precies wat ik zocht. Hij valt niet op door een over-the-top design. Ik krijg juist meer positieve reacties op het feit dat de hoofdtelefoon prima past bij het stadsbeeld. Het is een modern en eigentijds design met een vleugje futuristische soberheid. De ANC werkt goed. Ik heb geen last van duizeligheid zoals ik in sommige reviews gelezen heb. Soms laat ik mijn hoofdtelefoon op zonder muziek maar met ANC aan om in alle rust te kunnen verder werken. De prijs valt, vind ik toch, best wel mee. Het is een aardige som om op tafel te leggen maar je krijgt er wel heel wat voor in de plaats: superieur geluid, gebruiksgemak zowel in bediening als het gebrek aan snoeren, prima batterijduur, ANC,... Toch moet ik een minpuntje toevoegen. Dit zal waarschijnlijk niet voor iedereen het geval zijn maar ik heb wel ondervonden dat het rond mijn oren erg warm wordt na een paar minuten. Best wel logisch natuurlijk als je beseft dat heel je oor omgeven wordt en dat de (zachte) cup perfect past rond het oor. Voor iemand als ik die snel te warm heeft rond het hoofd (zweten) kan dit een ongemak zijn.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Hoog kwaliteit koptelefoon

MDR-1000X 09-10-2017 door Vedran A

Ik heb deze hoofdtelefoon vorige maand gekocht. Super ding, gebruiksvriendelijk, super makkelijke functies, kwaliteit van de klank uitstekend.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede NC headset

MDR-1000X 21-09-2017 door Bart V

Slechts enkele weken in bezit. Het makkelijkste is over de mindere puntjes te praten. Onthou gewoon dat de rest enorm goed is. Goede Noise Canceling en uitstekende geluidskwaliteit. Muziekvolume op het minimum en je kan nog perfect van de muziek genieten. Bij een lege batterij kan je gewoon met kabel naar muziek luisteren. Geluidskwaliteit is ook prima zonder NC aan. Jammer dat je niet kan laden en tegelijk gebruiken met NC. De touch bediening vind ik niet zo handig. Kom te kort in de buurt met je hand of arm en je raakt iets van de bediening. Je bent even aan het "scrollen" eer je max of min volume bereikt hebt. Soms wordt er ongevraagd gepauzeerd terwijl je van liedje wil wisselen. Over het algemeen ben ik niet zo'n fan van de touch technologie. Het is traag en werkt niet feilloos. Hoewel de functie om met een handgebaar het omgevingsgeluid te horen handig lijkt, is het vele malen sneller om gewoon één schelp op te heffen. Hoewel de 1000x niet te zwaar is en tevens het kussen van de hoofdband zacht, voel ik hem toch wel zitten. Zo vlak in het midden bovenop m'n hoofd. Het stoort ietsje, maar is net doenbaar. Verwacht geen keiharde muziek, maar is voor mij niet nodig door de goeie NC! Heerlijk in stilte alles van je muziek kunnen horen zonder doof te worden. Het werkt zo goed dat je bij het stofzuigen af en toe gaat voelen of de stofzuiger wel degelijk aanstaat, echt! Je staat er van versteld hoeveel omgevingsgeluid plots wegvalt :) . Een verademing, het kwasie wegvallen van de dagdagelijks onbewust storende geluiden. Tip: Geef je partner een heerlijke massage terwijl zij of hij mag genieten van zachte ontspannende relaxatie muziek zonder storend omgevingsgeluid ! Alles bij elkaar is het een prachtige hoofdtelefoon, de MDR 1000X !

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooie headphones- beste Noise Cancelling

MDR-1000X 07-09-2017 door Amy6

Na verschillende noise cancelling headphones te hebben geprobeerd, ben ik bij deze uitgekomen. Dit is bij verre de beste noise cancelling die ik heb waargenomen. In een volle winkel met blazende stereo's (omdat iemand tegelijkertijd een stereo kocht en verschillende types aan het testen was ter vergelijk), wist deze headphone Michael Jacksons ''thriller'' tot zacht gefluister te reduceren. Ik stond naast de bron van het geluid. Zonder muziek te spelen werkt de noise cancelling ook perfect. Het is in het begin wennen omdat het een soort gezoem produceert waaraan je oren even gevoelsmatig moeten bijstellen, maar nu gebruik ik de headphones dagelijks. Ik heb erg veel last van omgevingsgeluid van tijd tot tijd, dus mijn eigen rust in de hand hebben is goud waard. Geluid uit de omgeving komt er niet doorheen, en ik woon in een luidruchtige studentenomgeving. Enig nadeel dat ik lijk te ontdekken is dat meerdere gebruikers melden dat het plastic van de headphones kan scheuren. Dat is bij mij nog niet gebeurd. Ik heb begrepen dat dit buiten de garantie schijnt te vallen- bij gebruik van deze headphones is aan te raden voorzichtig te werk te gaan dus. Ik klap ze om die reden niet in, hopelijk werkt dat. De headphones zijn ook niet waterdicht. Let er op dat je ze dus ook niet in een vochtige omgeving (hoge luchtvochtigheid) gebruikt. Vanuit mijn eigen ervaring kan ik ze in ieder geval warm aanbevelen. Het geluid is mooi en helder, en de headphones blijven ook bij kleine oren goed zitten en zijn in grootte verstelbaar.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Een wereld van muziek

MDR-1000X 22-08-2017 door Haroba

Zeer tevreden over draagcomfort en perfecte weergave kwaliteit. zodra NC is ingeschakeld, waan je je in een andere wereld. Rust en concentratie zijn twee belangrijke elementen waaraan de Sony - 1000X een prima bijdrage levert.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Top kwaliteit, maar ...

MDR-1000X 19-08-2017 door DavidDH

Top kwaliteit koptelefoon, echter je kunt helaas niet alleen de noise cancelling gebruiken. Na vijf minuten schakelt deze functie zich zelf uit. Dat is wel jammer omdat het effect van noise cancelling zichzelf teniet doet als je de koptelefoon alleenkunt gebruiken als je naar “geluid” (muziek etc) luistert. Wellicht kan Sony een app ontwikkelen ( a la Bose ) zodat men kan kiezen of men de automatische aan/uit functie wilt gebruiken.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed geluid, prima demping..

MDR-1000X 03-08-2017 door RudyH

Heb ook de Bose QC25, die is niet draadloos, klinkt iets minder goed in mijn oren maar draagt fijner voor lange sessies. Dit is zonder twijfel de beste draadloze koptelefoon die ik tot nu toe gehoord heb en dat zij er vele, van on-ear tot over-ear.. De bediening via de oorschelp werkt intuïtief en aardig secuur. Prima aankoop vooral voor in het vliegtuig!

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige koptelefoon met uitstekende kwalitiet

MDR-1000X 29-06-2017 door BPWS

Ik koos deze na persoonlijk vergelijken tegen Bose QC35 Senheisser Momentum Wireless Senheisser PXC 550 Ik vind de geluidskwaliteit op deze superieure naar QC35 en PXC 550 en vergelijkbaar met de Momentum Wireless zo erg goed. De geluidsstaking op Momentum Wireless en QC35's maakte me misselijk, terwijl bij de MDR-1000x niet hetzelfde lijdt en de verschillende modi van geluidsverbreking zeer effectief zijn. Ze zijn erg comfortabel en ik draag ze voor + 6 uur per keer op het werk Als u op zoek bent naar premium luidsprekende koptelefoon, neem dan een serieuze blik op deze

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooie en zeer fijne hoofdteleffon

MDR-1000X 26-06-2017

Geweldige hoofdtelefoon. Gemakkelijk in gebruik. Alleen jammer dat er nog geen app speciaal voor is die bijvoorbeeld whatsapp of e-mail kaan lezen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima geluidskwaliteit

MDR-1000X 25-06-2017 door JKQiu

Keurige NC en geluidskwaliteit (gedetailleerd met voldoende bass). Als je hand op de zijkant van je koptelefoon legt kun je de mensen om je heen horen. Erg handig als je met iemand moet praten.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastische koptelefoon

MDR-1000X 20-05-2017 door Martine83

Iets wat ik jaren geleden al had moeten kopen. Ik heb autisme en ben erg gevoelig voor de kwaliteit van geluid. Ik heb dan ook lang gezocht voor ik iets kon vinden dat geen irritatie of pijn veroorzaakt aan de oren. Deze koptelefoon overtrof mijn verwachtingen. Het geluid is zuiver, de bas niet teveel aanwezig en de nc werkt goed. Enige nadeel vind ik dat als iemand achter je in de trein aan het bellen is, dat extra doorkomt. Maar verder geeft het apparaat veel rust.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Fijne koptelefoon

MDR-1000X 16-05-2017 door Jim_

Lekker relaxed geluidsbeeld, top noise cancelling, prettig om te dragen

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtige techniek maar nog niet helemaal perfect

MDR-1000X 15-05-2017 door Tom3333

Mooi afgewerkt, redelijk geluid en best goed werkende NC. Hogere tonen laat hij door. NC geeft druk op oren en bij lage harde geluiden (zware deur die dicht klapt) een onprettige trilling op je trommelvlies kan geven. Langer dan een uur houd ik het niet vol ( maar ik heb wel gevoelige oren) Wanneer NC uitgezet wordt worden via de microfoon de omgevingsgeluiden doorgegeven. Vind ik niet fijn en ook niet nodig aangezien er ook nog twee andere standen op zitten die geluid ook doorlaten. Accu gaat lang mee en bediening en Bluetooth koppeling met mobiel zijn super! Koptelefoon zit wat strak op het hoofd wat op te lossen is door hem iets (voorzichtig) uit te buigen. Geluid blijft persoonlijk, maar ik mis wat helderheid. Met een equalizer is dat wel iets bij te regelen.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

1

1

0

Bijna perfect!

MDR-1000X 13-05-2017 door SKET

Het geluid is fantastisch. De bediening superhandig. Noise cancelling werkt perfect. Enige zeer klein minpuntje: bij warm weer ga je toch een beetje zweten onder de oorpads, maar dat weegt niet op tegen de pluspunten. Oh ja, hij is ook best wel duur, maar gezien de kwaliteit voor mij verantwoord.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Degelijk product

MDR-1000X 12-05-2017 door Bonoh

Eerste ervaringen zijn positief en voldoen aan de verwachtingen. Welk spijtig dat een standaard jack 3,5 mm niet past. Enkel de bijgeleverde jack 3,5mm past

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Topproduct!

MDR-1000X 24-04-2017 door PeterJvM

Was op zoek naar een draadloze hoofdtelefoon met active noise cancelling, had al kennis gemaakt met de Bose QuietComfort 35 vanwege de goede noise cancelling, maar de geluidskwaliteit was voor mij niet optimaal. Stenen winkel kunnen vinden waar ik kon luisteren naar de Denon AH-GC20 (goed geluid maar noise cancelling niet zo goed), de Sennheiser Momentum2 en de Sennheiser PXC 550 (geluid iets beter midden/hoog is goed maar ietwat sterke bas in vergelijking met de Denon maar veel betere noise cancelling dan de Denon) ook naar de Sony MDR-1000X geluisterd en deze gekocht, noise cancelling nog beter als de Bose (geheel onverwacht) en de Sennheisers en qua geluid voor mij ook nog eens de beste, hoog niet te scherp, midden mooi duidelijk maar niet te veel op de voorgrond en een prachtig strakke basweergave die erg laag gaat en niet te dominant is, echt helemaal in balans. Ook qua draagcomfort was de Sony voor mij (brildrager) het prettigste. Het enige kleine minpuntje is dat het bedienen van het volume, middels het touchpad op de rechter oorschelp, veel gewenning vraagt maar dat is dan echt wel zoeken naar een minpuntje Dit is een topproduct dat zijn prijs meer dan waard is. Pluspunten: Noise cancelling is superieur; Uitstekend geluid; Prima draagcomfort; Zeer stabiele Bluetooth verbinding Minpunten: Bediening volume vraagt gewenning

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig noise cancelling

MDR-1000X 09-04-2017 door Immortallty

Ik heb de hoofdtelefoon sony 1000x gekocht en ben heel er tevreden wat een goed geluid komt uit de hoofdtelefoon en de noise cancelling is gewoon super

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Noise Cancelling

MDR-1000X 25-03-2017 door van Gurp

Heb de hoofdtelefoon nu 3 weken. Bevalt me prima. Door hersenbeshadiging was ik er gevoelig voor geluid. Vooral bij wat grotere groep mensen. Kon daar niet naartoe. Nu door noisecanceling lukt dat weer beter. Ben erg tevreden.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

prima koptelefoon

MDR-1000X 22-03-2017 door Docoh

nu 2 weken in mijn bezit, was een pittige uitgave. Voldoet goed aan de verwachtingen, goede noise cancelling en ook perfect geluid

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed maar wel druk op mijn hoofd

MDR-1000X 18-03-2017

Ik ben tevreden met de geluiddemping maar ervaar wel druk op mijn hoofd. Bij hoge werkdruk en langdurig gebruik, krijg ik zelfs lichte hoofdpijn.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

1st review

MDR-1000X 09-03-2017 door bramdmac

Het is de eerste keer dat ik kies voor een Headphone van SONY, ik had voordien 2x een headphone van BOSE de QC25. Ze gingen elke keer stuk juist buiten de garantie, natuurlijk. De SONY - 1000X steekt veruit boven de BOSE, het geluid is subliem. Elke toon hoe miniem ook kun je horen en wordt niet weggefilterd zoals dat bij BOSE wel gebeurd.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Grandioos

MDR-1000X 04-03-2017 door sichem

Info over deze koptelefoon van Sony de MDR-1000x. heb deze nu een paar weken in mijn bezit en moet toegeven net als velen met mij dat het geluid subliem is, en ik heb al heel wat koptelefoons versleten zowel privé als zakelijk maar dit is op het moment wel de beste die ik ooit heb gekocht en heb dit geluid nog niet eerde zo intensief beluisterd gebruik hem iedere dag er zitten goede hoge en lage tonen in hij is voor mij precies goed, en ik luister ook veel naar spotify waar je de kwaliteit bij kan stellen als je een premium abonnement hebt. En dan de Actieve noise cancelling is echt het beste tot nu toe geef deze dan ook gerust een 10.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige hoofdtelefoon, prachtig geluid !

MDR-1000X 28-02-2017

Na lang zoeken en oriënteren toch overgegaan tot deze aanschaf zonder 1 moment spijt. Prachtig geluid (passend bij mijn smaak) en ik ben zeer kritisch. Bediening van de touch oorschelp (rechts) is wennen en ook erg gevoelig, vooral bij op en afzetten. Goede prijs/kwaliteit. Niet op te laden via lichtnet.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer goede koptelefoon

MDR-1000X 21-02-2017 door mdesmet

Ik heb de koptelefoon nu ongeveer twee weken en gebruik hem echt dagelijks. Over het algemeen ben ik zeer tevreden, al zijn er ook wel enkele minpuntjes; zo vind ik hem nogal groot (bulky) in omvang en drukt hij ook een beetje op de oren waardoor hij minder comfortabel zit dan mijn vorige koptelefoon.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Erg prettig zittende hoofdtelefoon

MDR-1000X 20-02-2017 door roger1984

Ik was al een tijd op zoek naar de perfecte wireless noise canceling hoofdtelefoon. De keuze was tussen de Sony MDR1000X of de Bose 35. Ik vind persoonlijk de Sony comfortabeler zitten, hij heeft een betere bass en de noise cancelling is erg goed. Daarnaast straalt de Sony meer premium uit.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

OK product

MDR-1000X 11-02-2017 door apriltendotnet

Ik heb het toestel gekocht voor gebruik op kantoor maar ik gebruik hem voornamelijk op de trein (zie hieronder waarom ). Dit is gemiddeld genomen een goed product. Wat de meeste recenties als positief bestempelen is niet gelogen. Ik heb echter na 6 weken gebruik een paar bedenkingen. De over-ear pads gaan snel warm aan de oren aanvoelen en is daarom voor mij persoonlijk niet geschikt voor lang gebruik (bvb 3 uur aan één stuk op kantoor). Ik kan mij al goed voorstellen wat dit gaat geven deze zomer op een trein zonder airco (ze bestaan nog..). Merk op : dit is mijn eerste set over-ear headphones dus het kan daar aan liggen. 2) Het staat dacht ik (enkel) te lezen in de kleine lettertjes van de handleiding: noise-cancelling is over het algemeen niet zo effectief voor hoge tonen. Verwacht dus niet dat je je collega's helemaal niet meer gaat horen. De muziek draagt altijd haar steentje bij om het omgevingsgeluid buiten te houden. 3) Een echt minpunt is dat het linkerscharnier (om de headset dicht te plooien wanneer je hem opbergt) vaak kraakt als je de headset op je hoofd hebt: ik moet telkens zoeken naar de beste positie op mijn hoofd om het kraken te minimaliseren, maar het is nooit echt weg. Zelfs louter glimlachen waardoor je slapen licht uitzetten kan al voldoende zijn om het storende geluid te veroorzaken. Als je kan test je best eens bij de handelaar. Ik overweeg om dit als mogelijk defect te signaleren bij Sony.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

geeft muziek waarvan je in stilte kan genieten

MDR-1000X 10-02-2017 door talkien

Comfort, bedieningsgemak en heerlijke geluidskwaliteit. Gebruik hoofdtelefoon voornamelijk in het openbaar vervoer. Op telefoon, of hi-res audio speler. Noise canceling werkt uitstekend waardoor je ongestoord kan genieten. Het gemak van de touch pad aan de rechteroorschelp bedien je volume en nummerkeuze. En zeker handig bij oproepberichten, je hand over de rechter oorschelp en noise canceling is zolang gedeactiveerd. Hi res audio weergave via Bluetooth klinkt perfect. Toch fijn om kabelloos mooie weergave te hebben.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Perfect geluid zonder kabel

MDR-1000X 05-02-2017

Het verschil van een referentie hoofdtelefoon (onder € 700.00) is minimaal. Een handige vervanger met zeer goede NC en lange "range" vanaf de bron. Mooie soundstage.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Schitterend maar kostelijk

MDR-1000X 03-02-2017 door Beullenss

Nu een aantal weken in gebruik en ronduit schitterend. Goede norse cancelling, goede ergonomie, handige bediening. Naast de prijs een paar kleine details zoals de positie van het opbergvakje aan de buitenkant van de opbergetui (als je de hoofdtelefoon op basis van de tekening wil opbergen ligt de etui altijd op het opbergvakje). Maar alles samen zeer tevreden

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zeer goed, super geluid en noise canceling

MDR-1000X 31-01-2017 door Sony01

Goede pasvorm, uitstekend geluid en zeer stabiele BlueTooth verbinding

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

De mix

MDR-1000X 20-01-2017 door mash_man

Gekocht om de beste mix van features. Stevig ontwerp, best NC, heel goed geluid, en LDAC integratie met mijn Xperia telefoon. Kan hem aan iedereen aanbevelen,

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Beste NC headset van dit moment

MDR-1000X 18-01-2017 door kdejaeger

Blinkt uit in geluidskwaliteit onder de noice cancelling headsets.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super aankoop

MDR-1000X 06-01-2017 door Henkieboy

Films, muziek, alles wordt mooier. Geweldig ding, aanrader

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

In de wolken!

MDR-1000X 05-01-2017 door LeoVR

Ik heb de Sony MDR1000X gekocht voor gebruik in een landschapskantoor met veel storende omgevingsgeluiden. De hoofdtelefoon biedt mij de mogelijkheid om in stilte en geconcentreerd te werken, efficiënter en met minder energieverlies. Zeer tevreden van het resultaat!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Openbaring

MDR-1000X 30-12-2016 door Fpsmit

Noise cancelling, geluidskwaliteit, functies, kwaliteit van het materiaal: ik vind het een geweldige hoofdtelefoon. Perfect voor mijn dagelijkse reizen in bus en trein!

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig produkt. Uitstekend geluid

MDR-1000X 25-12-2016 door birdmeister

Zeer goede koptelefoon met zeer veel mogelijkheden. Uitstekend geluid, fraaie vormgeving en groot bedieningsgemakt. Verbinden met m'n iPhone gaat uitstekend. Met m'n Macbook Pro is het iets lastiger, moet vaak eerst weer disconnecten. Weet niet of dit aan de hoofdtelefoon ligt.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed geluid en een top design!

MDR-1000X 24-12-2016 door Nielssch

Zit lekker, voelt goed aan, lange accuduur en perfect draadloos te gebruiken. Ik heb zelf de champagne kleur gekozen, die er erg fraai uit ziet. De kwaliteit van het geluid is het beste wat ik tot nu toe gehoord heb (in vergelijking tot diverse modellen van Pioneer, Bose, Sennheiser en andere Sony hoofdtelefoons). Het enige dat ik jammer vindt is dat de bass niet zo aanwezig is, maar dit valt enigszins te compenseren met een equalizer.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fantastisch!

MDR-1000X 09-12-2016 door jerryatgoijers1935

Heb deze headphone nu een paar weken in gebruik en tot nu toe is mijn ervaring, dat dit een uitstekend product is. Het geluid is subliem, externe geluiden worden goed weg-gefilterd, dynamiek is geweldig, licht in het gebruik, eenvoudig mee te nemen door de opberg case.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

3

0

0

Oncomfortabel voor gemiddelde oren

MDR-1000X 07-12-2016

Deze hoofdtelefoon is kwaliteitsvol gemaakt, heeft zeer goede klankeigenschappen en features. Rekening houdende met de gemiddelde hoogte van een mannelijk oor (6,4cm volgens studies) is dit echter GEEN over-ear hoofdtelefoon. Bij een over ear hoofdtelefoon dienen de kussens zoals de term zegt, over je oren te staan en dus op je hoofd te rusten. Het is blijkbaar een trend bij heel wat fabrikanten om on-ear hoofdtelefoons als over-ear hoofdtelefoons in de markt te gaan plaatsen en dat is bij deze Sony geen uitzondering. Heb je dus een gemiddelde oorgrootte, dan zullen de uitersten van je oren bij deze Sony tussen de kussens van de hoofdtelefoon en je hoofd gekneld komen te zitten. Initieel voelt alles prima aan maar na 40 minuten voelt het erg oncomfortabel aan en zal je de hoofdtelefoon om de haverklap willen gaan herpositioneren. Dat ergert al snel, zeker omdat dit net een over-ear zou moeten zijn. De oorschelp is bovendien ook onvoldoende diep. Ik vergeleek deze Sony met een gelijkaardig product van Bose en Sennheiser en vond deze Sony de minst comfortabele. De Noise Cancellation was vergelijkbaar met de Bose (ik kon echt geen verschil merken tussen beide). Ik retourneerde hem omwille van het draagcomfort.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

4

11

0

Perfecte Noise Cancelling

MDR-1000X 20-11-2016 door Jackie32

Na elke weken gebruik kan ik zeggen dat ze perfect het geluid blokkeren van de open kantoortuin. Er zijn nu hele discussies die langs mij heen gaan die op een meter afstand plaats vinden wanneer ik de muziek aan heb. Moet ik deze toch volgen dan kan werkt de voice stand prima. Zonder ruis kan je toch gesprekken blijven volgen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

7

0