MDR-10RC-HOOFDTELEFOON

Volledige specificaties en kenmerken

MDR-10RC

€ 135,00

(inclusief btw)

Afmetingen en gewicht

Gewicht
165 g

Algemene functies

Gesloten type
ja
Driverunit
40-mm dynamische driver, dometype
Dynamisch type
ja
Magneet
Neodymium
Impedantie (ohm)
40 ohm bij 1 kHz
Frequentierespons
5–40.000 Hz
Gevoeligheid (dB/mW)
100 dB/mW
Type kabel
Aansluitkabel, inline-afstandsbediening en microfoonkabel 
Lengte van snoer
1,2 m
Stekker
Vergulde L-vormige stereo mini
Draagstijl
Hoofdband, Op het oor

Kleuropties

redwhiteblack

Inhoud van de verpakking

  • Draagtas:
  • Aansluitkabel: 1,2 m
  • Snoer met inline afstandsbediening en microfoon: 1,2 m
  • Garantiekaart
Placeholder

Kenmerken

Afbeelding van MDR-10RC-hoofdtelefoon

Hi-res audio voor uitzonderlijk geluid

Haal meer uit uw digitale muziekcollectie met hi-res audio. Door muziek vast te leggen met een hogere snelheid dan op cd en zo zowel het aantal geluidsfragmenten per seconde als de nauwkeurigheid van de bitrate van elk sample te verhogen, is hi-res audio een bijna perfecte weergave van muziek. Geniet van elke ademhaling en subtiele wending voor een werkelijk emotionele ervaring.

Ritmerespons

Dankzij de ritme-responstechnologie ontstaat een krachtige, lage basrespons, ideaal voor de hedendaagse muziek, vaak met diepe bastonen.

Frequentiebereik van 5 Hz tot 40 kHz

Het ultrabrede frequentiebereik van 5 Hz tot 40 kHz is ontworpen om aan de basvereisten van de muziek van deze tijd te voldoen. Van een pulserend basgeluid tot subtiele vocale melodieën, elke noot van elk nummer klinkt beter dan ooit tevoren in hoge resolutie.

Afbeelding van MDR-10RC-hoofdtelefoon

Dynamische neodymium-driverunits

De lichte dynamische neodymium-driverunits van 40 mm geven de hoofdtelefoon zelfs bij de meest complexe nummers een pittige, ritmische respons. In combinatie met een PET-diafragma kunt u het volume van de hoofdtelefoon harder zetten (zonder dat hier een versterker voor nodig is) en blijf het geluid prachtig helder.

Ventilatieopeningen ter bevordering van basgeluid

Precies op de juiste plek gesitueerde ventilatieopeningen zorgen voor een optimale luchtstroom in de hoofdtelefoon, waardoor het PET-diafragma meer lucht krijgt en in staat is onmiddellijk te reageren op krachtige lage bastonen.

Ontwerp met gesloten achterkant

De hoofdtelefoon met gesloten achterkant beperkt geluidslekkage, zodat u uw favoriete nummers kunt beluisteren zonder storing van buitenaf. Ook kunt u beter meevoelen met de beat, aangezien de bas van de muziek door het ontwerp met gesloten achterkant optimaal doorklinkt.