MDR-1A-HOOFDTELEFOON

Productbeoordelingen

€ 220,00

(inclusief btw)
15

4.7 gebaseerd op 15 klantbeoordelingen

11
3
1
0
0
Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

15 klantbeoordelingen

0

Comfort en geluid geweldig, bouwkwaliteit matig

1A-hoofdtelefoon 10-03-2019 door TomMiddendorp

Meteen gekocht nadat deze uitkwam icm walkman, geweldig geluid en zeer comfortabel, wanneer ik hem gebruik, gebruik ik hem meteen voor 2-3 uur achtereen, eens per week. Helaas is nu opeens een pad gescheurd en ik snap niet hoe en waarom, ik ben er voorzichtig mee. Sony vindt dat ik dan maar een nieuw pad moet kopen voor 36 eur excl btw maar daar ga ik niet aan beginnen, die andere pad zal het ook wel begeven... Op zoek naar een alternatief dus! PS: vreemd dat je een produkt niet nogmaals mag beoordelen, in dit geval is mijn beoordeling door langere ervaring bijgesteld.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

1

0

Geweldig geluid en comfortabel

1A-hoofdtelefoon 17-07-2018 door PappavanEmma

Ik ben zeer tevreden over deze hoofdtelefoon. De muziek klinkt gedetailleerd, het hoog is helder, midden uitstekend en het laag is lekker strak. Na een paar uur gebruik is deze hoofdtelefoon nog steeds comfortabel. Het snoer is wat aan de korte kant.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

super geluid

1A-hoofdtelefoon 11-05-2018 door roy25

zeer tevreden en gebruik de Sony MDR-1A dagelijks.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prettige lichtgewicht hoofdtelefoon

1A-hoofdtelefoon 01-01-2017

Heb deze cadeau gekregen. Wilde deze Sony ook heel graag hebben, dus dat was een mooi cadeau. Prima geluid, lichtgewicht, groot draagcomfort. Gebruik hem vooral voor de PC. Snoer aan de korte kant, dus een verlengsnoertje was echt wel nodig. Verder zeer aan te bevelen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Geweldige koptelefoon!

1A-hoofdtelefoon 08-11-2016

Ik het deze nu 2 maanden en het is de beste die ik ooit gehad heb zeer tevreden!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer tevreden!

1A-hoofdtelefoon 26-01-2016 door TheMarc

Ik heb de MDR-1A koptelefoon een maand geleden gekocht, en gebruik deze met veel plezier. Het geluid is van goede kwaliteit en de koptelefoon zit erg comfortabel.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

2

0

0

Solide, licht en geweldig

1A-hoofdtelefoon 18-01-2016 door Bjeurn1977

Eigenlijk alleen maar pluspunten. Ziet er goed uit, solide en licht, groot draagcomfort. Heerlijk geluid. Enige minput is de korte kabel. Een halve meter meer was super geweest.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Super Geluid

1A-hoofdtelefoon 26-06-2015 door gedalja

Ik kreeg hem gratis bij de Xperia Z3+. Was ook de reden waarom ik voor deze telefoon koos. Super Geluid en mooie bas. Wat wel mooi zou zijn is een soort van 3.5 Jack plug stekker met ingebouwde Bluetooth® ontvanger (van ongeveer 3cm) voor draadloos bellen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

langdurig optimaal luistergenot

1A-hoofdtelefoon 12-04-2015 door talkien

Als eerste bij een audio speciaalzaak een paar uur de tijd genomen om verschillende hoofdtelefoons (langere tijd) te beluisteren. Al met al kwam ik op deze hoofdtelefoon. Na twee weken bijna dagelijks te gebruiken (woon/werk) kan ik zeggen dat het geluid en het comfort van deze hoofdtelefoon maakt dat ik langdurig naar muziek kan luisteren.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Prachtige vorm, comfortabel en een geweldig geluid

1A-hoofdtelefoon 12-01-2015 door TomSan

Ik heb de mdr-1a een maand geleden gekocht, op zoek naar een betere koptelefoon dan al mijn huidige. Dit hield in dat ik meer geld uit moest geven. Maar het is het waard! Ik heb eerst nog de DAC-versie (met ingebouwde versterker) geprobeerd maar zag (hoorde) daar niet het prijsverschil (100EUR) aan af. Het geluid is super, hij kan kennelijk ook hi-res aan maar ikzelf hoor (met de mdr-1a) echt het verschil niet tussen een MP3 van 300kbs en een WAV, laat staan een hi-res opname. De koptelefoon zit echt supercomfortabel en is prachtig vormgegeven. Hij blinkt uit in de lage tonen, daar hou ik wel van. Kortom, tot dusverre de beste koptelefoon die ik ooit heb gehad!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Uitstekende kwaliteit en draagcomfort.

1A-hoofdtelefoon 26-12-2014 door kikashi

Zeer comfortabel om te dragen, ook voor lange periodes. Geluidskwaliteit is super.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

zeer tevreden over

1A-hoofdtelefoon 22-12-2014 door vokke

Begin van december aangeschaft en dan bijna dagelijks gebruikt. Je kan hem uren ophebben zonder ergens last van te hebben. De muziek weergave is uitstekend.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooie hoofdtelefoon met subliem geluid

1A-hoofdtelefoon 03-12-2014

Eindelijk weer eens een mooie hoofdtelefoon met subliem geluid vs prijs

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Comfortabele stijl

1A-hoofdtelefoon 15-11-2014 door SirRobinII

Ik gebruik de headphone al 2 weken en dagelijks minimum 4 uur. Ik gebruik hem voor muziek, video en gaming. De headphone zit zo goed dat ik hem de hele dag zonder problemen zou kunnen dragen. Wat de geluidskwaliteit betreft is dat de bass van deze hoofdtelefoon zeer goed is. Volgens de specs is het bereik 3–100.000 Hz,maar ik hoor nauwelijks 22 kHz en wat er boven komt niet. Een gewone consument heeft dus niets aan de grote range. Wat me opviel is dat de MDR-1A net zoals zijn voorganger geen uitgebreide accessoires heeft. Geen 6.3mm jack converter en de zachte pouch geeft weinig bescherming tegen over een hard case. Van geluidskwaliteit verschilt hij niet opmerkelijk met de MDR-1R. Maar ze hebben de fouten eruit gehaald van het design, zodat de oorkleppen nu naar de andere kant kunnen gedraaid worden en de connector stevig vast zit. Uiteindelijk vind ik dit product zeker zijn geld waard.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

4

0

0

Heerlijk geluid

1A-hoofdtelefoon 27-10-2014 door WCAMPO

Al even op zoek naar een degelijke mooie koptelefoon, bij deze gevonden! Eerst alleen gekeken naar game koptelefoons, toen toch verder gekeken. Uiteindelijk is het de MDR-1A geworden en tot nu toe heb ik hier geen spijt van. Zit heerlijk en klinkt goed.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

3

0