€ 110,00

(inclusief btw)
16

4.7 gebaseerd op 16 klantbeoordelingen

11
5
0
0
0
Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

16 klantbeoordelingen

0

SUPER geluid , zachte schelpen voor de oren

MDR-XB950AP 29-07-2019 door paljas

Vandaag gekocht prima geluid met extra basgeluid SUPER

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Een geweldige hoofdtelefoon.

MDR-XB950AP 15-05-2018 door Rien 1947

Ik heb vorige maand een hoofdtelefoon van Sony. Ik vind het een geweldig product van Sony en ben er zeer tevreden over. Dus het is een aanrader met geweldig mooi geluid.

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

Beste koptelefoon die ik al heb gehad

MDR-XB950AP 17-01-2018 door Lodeb

Ik heb mijn headset nu al 1 maand en ik ben er op bijna elke manier tevreden van de extra bass is echt geweldig goed net als de noise canceling zeker als je op de trein zit valt veel geluid weg het enige wat me wel wat stoort is als ik hem op een lag volume zet en dan hoor ik een konstante ruis niet super luid maar je hoort wel dat hij er is dat is het enige min punt dat ik kan zeggen maar ik denk dat dat er ook mee te zien heeft dat ik hem gebruik via bluetooth maar anders ben ik er zeer tevreden van ook de batterij gaat zeer lang mee

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zeer goede hoofdtelefoon

MDR-XB950AP 27-12-2017 door LucDL

Perfect toestel, zeer goede kwaliteit. Prachtig geluid. Zijn geld waard.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

geweldig geluid

MDR-XB950AP 11-12-2017 door mikemo

ik heb het een week gekocht en ik ben er zeer tevreden mee

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima!

MDR-XB950AP 20-11-2017 door sieng49

Als mede beoordelaar van klassieke geluisopnames heb ik deze hoofdtelefoon aan geschaft. Door de extra bas is hij hier zeer geschikt voor. Weet dat ook een collega door mijn goede ervaringen dit product aan zal scaffen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Niet verwacht

MDR-XB950AP 05-07-2017 door Mellody

Het geen dure koptelefoon maar.......het geluid! Een prima ding. Geen omgevingsgeluid en geluid dat "lekt". Na 24 jaar AKG ....weer een top product.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Echt super

MDR-XB950AP 11-02-2017 door MEMES TV

Ik vindhem geweldig hij werkt goed en ik heb er geen spijt van

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige hoofdtelefoon.

MDR-XB950AP 17-01-2017 door RikD

Ik heb dit deze maand gekocht en vindt het een zeer goed product.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Een hele goeie koptelefoon

MDR-XB950AP 02-04-2016 door tver

Ik heb hem net gekocht, de geluidskwaliteit is prima en hij zit ook lekker om je oren.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geeft een gaaf geluid

MDR-XB950AP 15-12-2015 door Jebr

Werkt overal zonder problemen op: PC, smartphone, stereo. Mooi geluid en slim doordacht design. Groot voordeel van dit product is dat deze niet op de oren klemt.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Heel goed geluid

MDR-XB950AP 09-11-2015 door dharry

Ik gebruik de koptelefoon vooral in de trein in combinatie met een mp3 speler. Zowel de hoge als lage tonen zijn goed hoorbaar. Het omgevingsgeluid wordt voldoende weg gefilterd. Het volume hoeft niet hoog om toch met plezier naar muziek te luisteren.

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zeer zuivere koptelefoon.

MDR-XB950AP 25-02-2015 door Jelly

Een zeer goede koptelefoon. Zit heerlijk en een zeer zuiver geluid. Goede pijs kwaliteit.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Heerlijke bas

MDR-XB950AP 13-02-2015 door Dreamer

Super koptelefoon. Het design is erg strak. Lekker geluid met een heerlijke bas. Enige nadeel is dat de koptelefoon te groot is voor mijn hoofd en dus afzakt als ik m'n hoofd schud of als ik buk. Daarnaast zou een volumeknop ook wel handig zijn. Voor Android gebruikers is er blijkbaar een app om die functie toe te voegen aan de 'multifunctionele knop'. Maar dit geldt niet voor de iPhone. Maar over 't algemeen erg tevreden!

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Leuke headset, kwalieit en design dik in orde!

MDR-XB950AP 26-11-2014 door PizzaGuy

Unboxing video. Na twee weken fulltime gebruikt te hebben kan ik verifiëren dat geluid in orde is en goed werkt in combinatie met Xperia Z2 smartphone.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super koptelefoon

MDR-XB950AP 10-11-2014 door Alexander1984

Ik ben er heel tevreden mee, bouwkwaliteit is erg goed. Bas is wel erg sterk aanwezig bij deze, maar het is dan ook een koptelefoon met extra bas.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0